Koledzy chcą, by Elber został
- Alexxxxx
- Juventino
Wszystko wskazuje na to, że Giovane Elber, napastnik Bayernu Monachium, przeniesie się do wicemistrza Francji - AS Monaco. Brazylijski napastnik po przyjściu do Bawarczyków Roya Makaaya, stracił miejsce w podstawowym składzie.
Odejścia Elbera nie chcą jednak koledzy z zespołu.
"Giovane jest bardzo ważny zawodnikiem dla nas" - powiedział Jens Jeremies.
"On jest czołowym napastnikiem Europy. Ucieszyłoby nas, gdyby został. Mamy wielkie cele i dlatego potrzebuje dużej kadry. Giovane jest świetnym napastnikiem i wkrótce możemy go potrzebować" - dodał Thomas Linke.
Tą widomość znalazłem na portalu onet.pl
-------------------------------------------------------------------------------------
Nie rozumiem po co chca go sprzedać.On zrobił tak wiele dla Bayernu.Strzelił tak wiele waznych bramek. Gdyby nie on to Bayern był nie by tak mocny w poprzednich latach. Nie zdobył by tylu mistrzostw Niemiec i Ligi Mistrzow. Zostań w Bayernie :!: Oni śa chamscy i tyle :!: :evil: Nie mają serca :x
Odejścia Elbera nie chcą jednak koledzy z zespołu.
"Giovane jest bardzo ważny zawodnikiem dla nas" - powiedział Jens Jeremies.
"On jest czołowym napastnikiem Europy. Ucieszyłoby nas, gdyby został. Mamy wielkie cele i dlatego potrzebuje dużej kadry. Giovane jest świetnym napastnikiem i wkrótce możemy go potrzebować" - dodał Thomas Linke.
Tą widomość znalazłem na portalu onet.pl
-------------------------------------------------------------------------------------
Nie rozumiem po co chca go sprzedać.On zrobił tak wiele dla Bayernu.Strzelił tak wiele waznych bramek. Gdyby nie on to Bayern był nie by tak mocny w poprzednich latach. Nie zdobył by tylu mistrzostw Niemiec i Ligi Mistrzow. Zostań w Bayernie :!: Oni śa chamscy i tyle :!: :evil: Nie mają serca :x
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Alex
- Juventino
Nie rozumiem działaczy Bayernu to tak jakby Juve po przyjściu do klubu Marco Di Vaio sprzedało Del Piero. Niewobrażam sobie Juve bez Alexa-to chyba podobnie jak kibice mistrza Niemiec nie mogą sobie wyobrazić Bayernu bez Elbera.
- RUDI
- Juventino
No moze bez przesady Maakay- Elber to troche inaczej niz Di Vaio - Del Piero . Holender jest przeciez rowniez jednym z czolowych strzelcow Europy ale ja takze uwazam iz dzialacze niemieckeigo klubu nie postepuje fair w stosunku do Giovane . Najlepiej niech przejdzie do Herty iw meczu z Bayernem nastrzela hat-trick to im pokaze jaki blad zrobili:)Alex pisze:Nie rozumiem działaczy Bayernu to tak jakby Juve po przyjściu do klubu Marco Di Vaio sprzedało Del Piero. Niewobrażam sobie Juve bez Alexa-to chyba podobnie jak kibice mistrza Niemiec nie mogą sobie wyobrazić Bayernu bez Elbera.
FORZA JUVE
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja też nie chce żeby Elber odszedł ale myśle też że nie zostanie w Bayernie do końca kariery, powien przejść, ale nie do takiego słabego klubu jakim jest Monako,Ja widział bym go np. w Barcelonie lub w Deportivo, właśnie za Makkaya i można by było powiedzieć że to jest zamiana Makkay w Bayernie a Elber w Deportiwo.Wydaje mi sie że to by było najlepsze rozwiązanie!!!!!
- daj5stuff
- Juventino
Ja bym zostawil Elbera gdybym byl dzialaczem Bayernu. To glupie sprzedawac tak dobrego napastnika. Zobaczymy jak Makay sie zaaklimatyzuje w Bundeslidze-moze sie nie znajdzie i co wtedy?? Znow bedzie musial grac Elber 

- fanka-juve
- Juventino
eee tam po co nam Elber on jest cieknki nie to co Alex czy David albo Di Vaio nie potrzeba nam wiecej napastnikow mamy dosc i to jakich !!! 

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- JuveQL
- Juventino
Khem khem...czy ty sie zatrzymales w czasie?? :shock: A moze Cie zamrozili??Pedro pisze:Elber zostanie w Bajernie jest z dobrym naoasnikiem :!: :!: mógłby przejśćdo Juve![]()
(marzenia) :!:
- kouba
- Qualità Juventino
maakay jest lepszym zawodnikiem od elbera , ale niemiecka liga nie jest dla tego holendra!!, jeszcze nic szczególnego nie pokazał w meczach, o wiele lepiej prezentował sie elber, ale to juz ich decyzja , zreszta troche dziwna :lol:
- BianconeriFan
- Juventino
Dziwne to... sprzedali jednego z twórców ich potęgi przez kilka sezonów... Gdyby nie Elber... to Bayern nie byłby tak dobry... i go sprzedali...
- Cross
- Juventino
Elber sie skonczyl,. To juz nie ten sam gracz. ile ma lat ?? 30 czy 31 ?? tu nawet nie chodzi o wiek ale po prostu nie jest juz nawet w polowie taki jak kiedyś. A juve to on po cholere potrzebny ?? przeciez mamy kilku napastników niektorzy sie jeszcze nie pokazali wiec tym bardziej po co nam kolejny ?? Ale Moggi mimo tego ,że jest skąpy to nie jest głupi i na pewno Elber na Stadio Delle Alpi nie przybedzie. Oby