Koszulki na sezon 2009/2010
- Bobeknaklo
- Juventino
Ta czarna mi się bardzo podoba. Może projekt ten nie jest jakiś olśniewająco oryginalny ale to nic. Po co komplikować sobie życie, wymyślać jakieś eksperymentalne kolory i ohydne paski, po co?
Podobają mi się te białe wstawki i kołnierz całkiem przyzwoity. Ale Sissoko by się w niej prezentował znakomicie
Podobają mi się te białe wstawki i kołnierz całkiem przyzwoity. Ale Sissoko by się w niej prezentował znakomicie

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Nie ma co ale Sissoko w tej czarnej to naprawde bylby... czarny
chcialbym go zobaczyc w tym stroju

- Bobeknaklo
- Juventino
Kiedy prezentacja?
- Azrael
- Juventino
Prezentacja? Żaden problem. Na razie strój wyjazdowy:

no i bluza bramkarska:

Wszystko to oczywiście dzieło jakiegoś grafika z zaprzyjaźnionego włoskiego forum Juve. Trzeba przyznać, że bardzo ładnie ktoś się z tymi zdjęciami postarał, chociaż same stroje zbyt pięknie się nie prezentują - miejmy nadzieje, że w rzeczywistości będą wyglądały lepiej.
Pozdrawiam!

no i bluza bramkarska:

Wszystko to oczywiście dzieło jakiegoś grafika z zaprzyjaźnionego włoskiego forum Juve. Trzeba przyznać, że bardzo ładnie ktoś się z tymi zdjęciami postarał, chociaż same stroje zbyt pięknie się nie prezentują - miejmy nadzieje, że w rzeczywistości będą wyglądały lepiej.
Pozdrawiam!
- montero4
- Juventino
Dla mnie są ok. Wyjazdowe zawsze są inne.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- deszczowy
- Juventino
Ale kichaaaaaaaaaaa :doh: W tym roku koszulki były fantastyczne, te złote szczególnie. A te szare, to takie.......... Łe
A zielony zestaw to w ogóle jakaś porażka.
- Kubba
- Juventino
Faktycznie te szare koszulki naprawdę są kichowate... Jeszcze ten pasek po skosie... Po co on? Ale w sumie lepsze niż te różowe co w nich graliśy kilka lat temu :oops:
Co do bramkarskich, także mi nie pasują. Wg. mnie żółte z tego sezony były naprawdę fajne.
Jeszcze kwestia New Holland. Czy na bank to logo będzie widniało na koszulkach w przyszłym sezonie? Nie mógłby byc to znaczek samego Fiata czy Ferrari? Albo Sony Ericssona...
Co do bramkarskich, także mi nie pasują. Wg. mnie żółte z tego sezony były naprawdę fajne.
Jeszcze kwestia New Holland. Czy na bank to logo będzie widniało na koszulkach w przyszłym sezonie? Nie mógłby byc to znaczek samego Fiata czy Ferrari? Albo Sony Ericssona...
- Azrael
- Juventino
Ja myślę, że nie ma co się zbytnio sugerować tymi "wizualkami". Poza tym te wyjazdowe mają być w domyśle nie szare, ale srebrne - nie ma co się dziwić, że ten odcień nieco nie wyszedł grafikowi. Skoro w złotych koszulkach w zeszłym sezonie wiele nie zwojowaliśmy, to może srebrne będą bardziej szczęśliwe.deszczowy pisze:Ale kichaaaaaaaaaaa :doh: W tym roku koszulki były fantastyczne, te złote szczególnie. A te szare, to takie.......... ŁeA zielony zestaw to w ogóle jakaś porażka.
Ja do samych projektów mam dwa zasadnicze zastrzeżenie: po pierwsze bluza bramkarska to zbytnia jarzeniówka, a po drugie zamiast srebrnych "wyjazdówek" zrobiłbym je bardziej ciemne np. grafitowe bądź stalowe. Stanowiłoby to kontrast do utrzymanych w białym kolorze (oczywiście pasiak obowiązkowy) "domówek".
O tym to chyba decyduje ten kto płaci grube miliony za to, by się pojawić na naszych koszulkach. Mnie osobiście New Holland w niczym nie przeszkadza. Logo tego "fiatowskiego satelity" również uważam za w miarę przyjemne i nieszpecące, no i świadczy o naszych nierozerwalnych powiązaniach z włoskim gigantem motoryzacyjnym.KU-bra pisze:Jeszcze kwestia New Holland. Czy na bank to logo będzie widniało na koszulkach w przyszłym sezonie? Nie mógłby byc to znaczek samego Fiata czy Ferrari? Albo Sony Ericssona...
Co do Ferrari, to kto jak kto, ale oni na pewno nie potrzebują reklamy w świecie sportu - są pewnie nawet bardziej rozpoznawalni od Juventusu...

Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2009, 16:32 przez Azrael, łącznie zmieniany 3 razy.
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Te srebrne koszulki - cuuudoo
Sa po prostu swietne, ten pasek jest wlasnie bardzo dobry, jesli takie beda wyjazdowki to bedzie cos
Super to wyglada

Sa po prostu swietne, ten pasek jest wlasnie bardzo dobry, jesli takie beda wyjazdowki to bedzie cos

Super to wyglada
- deszczowy
- Juventino
Ja bym to odwrócił: skoro w złotych zwojowaliśmy tylko drugie miejsce, to co będzie w srebrnych...? 8)Azrael_Juve pisze: Ja myślę, że nie ma co się zbytnio sugerować tymi "wizualkami". Poza tym te wyjazdowe mają być w domyśle nie szare, ale srebrne - nie ma co się dziwić, że ten odcień nieco nie wyszedł grafikowi. Skoro w złotych koszulkach w zeszłym sezonie wiele nie zwojowaliśmy, to może srebrne będą bardziej szczęśliwe.
Azrael_Juve pisze: Ja do samych projektów mam dwa zasadnicze zastrzeżenie: po pierwsze bluza bramkarska to zbytnia jarzeniówka, a po drugie zamiast srebrnych "wyjazdówek" zrobiłbym je bardziej ciemne np. grafitowe bądź stalowe. Stanowiłoby to kontrast do utrzymanych w białym kolorze (oczywiście pasiak obowiązkowy) "domówek".
Pozdrawiam!
Noł łej. Te wyjazdowe są właśnie tragiczne. Ten skośny pasek jest fatalny. Kapicha po mojemu

- LordJuve
- Juventino
Wreszcie coś oryginalnego! Tyle napisze. Złote, różowe, paskowane? Wszystkie zawsze są takie same, takie nijakie. Nie wiem dlaczego ktoś się zachwyca tak bardzo wyjazdówkami z tego sezonu? Nic szczególnego, ot co, tylko kolor ciekawy - podobnie jak te różowe, które mieliśmy kilka lat temu, tyle tylko, że różowy to nie "złoty", wszyscy wiemy, z czym kojarzy się róż zdecydowanej części populacji, a ja napiszę, że te różowe były jednymi z najpiękniejszych i najciekawszych koszulek piłkarskich jakie widziałem, szczególnie w połączeniu z czarnymi spodenkami.
Mam nadzieję, że koszulka wyjazdowa z wizualizacji też będzie tak samo kłuć w oczy niektórych fanów zupełnie tak, jak robiła to "rószoffa".
Ciekawe, żeby zadowolić niektórych wystarczy po prostu co roku zmieniać kolory strojów, bez względu na to, że często mają one niewiele wspólnego z tym co prezentuje sam klub.
Mam nadzieję, że koszulka wyjazdowa z wizualizacji też będzie tak samo kłuć w oczy niektórych fanów zupełnie tak, jak robiła to "rószoffa".
Ciekawe, żeby zadowolić niektórych wystarczy po prostu co roku zmieniać kolory strojów, bez względu na to, że często mają one niewiele wspólnego z tym co prezentuje sam klub.
- Monte Cristo
- Juventino
Wyjazdowe super, gdyby tylko byl inny kolor bo moim zdaniem za bardzo przypominaja domowy.
Nareszcie cos oryginalnego, nie wiecznie po prostu inny kolor na wyjazdowkach (cos ala stroju alternatywnego z 04/05).
A domowy... z tego co widac to nic specjalnego, Nike jak zwykle poszlo na latwizne.
Nareszcie cos oryginalnego, nie wiecznie po prostu inny kolor na wyjazdowkach (cos ala stroju alternatywnego z 04/05).
A domowy... z tego co widac to nic specjalnego, Nike jak zwykle poszlo na latwizne.
- Gooray
- Juventino
W sumie koszulki to sprawa drugorzędna moim zdaniem, ale widząc te nie mogę się powstrzymać od komentarza. Ohyda. Obrzydlistwo. Fuj. Z tym kolorem wyjazdowych, a'la cement, na pewno będziemy biegać wolniej. A bramkarska... Jak tak dalej pójdzie to będziemy grać w takich? Gdzie czasy, kiedy mieliśmy niebieskie-żółte? Jeszcze te z gwiazdami... Oryginalność oryginalnością, ja wolę tradycję.