Koszulki na sezon 2009/2010

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 14:35

Ta czarna mi się bardzo podoba. Może projekt ten nie jest jakiś olśniewająco oryginalny ale to nic. Po co komplikować sobie życie, wymyślać jakieś eksperymentalne kolory i ohydne paski, po co?
Podobają mi się te białe wstawki i kołnierz całkiem przyzwoity. Ale Sissoko by się w niej prezentował znakomicie :D

JuveLethal

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 14:39

Nie ma co ale Sissoko w tej czarnej to naprawde bylby... czarny :D chcialbym go zobaczyc w tym stroju

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 15:39

Kiedy prezentacja?

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 15:52

Prezentacja? Żaden problem. Na razie strój wyjazdowy:
Obrazek

no i bluza bramkarska:
Obrazek

Wszystko to oczywiście dzieło jakiegoś grafika z zaprzyjaźnionego włoskiego forum Juve. Trzeba przyznać, że bardzo ładnie ktoś się z tymi zdjęciami postarał, chociaż same stroje zbyt pięknie się nie prezentują - miejmy nadzieje, że w rzeczywistości będą wyglądały lepiej.

Pozdrawiam!

montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 15:56

Dla mnie są ok. Wyjazdowe zawsze są inne.

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 16:14

Ale kichaaaaaaaaaaa :doh: W tym roku koszulki były fantastyczne, te złote szczególnie. A te szare, to takie.......... Łe :cry: A zielony zestaw to w ogóle jakaś porażka.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 16:21

Faktycznie te szare koszulki naprawdę są kichowate... Jeszcze ten pasek po skosie... Po co on? Ale w sumie lepsze niż te różowe co w nich graliśy kilka lat temu :oops:

Co do bramkarskich, także mi nie pasują. Wg. mnie żółte z tego sezony były naprawdę fajne.

Jeszcze kwestia New Holland. Czy na bank to logo będzie widniało na koszulkach w przyszłym sezonie? Nie mógłby byc to znaczek samego Fiata czy Ferrari? Albo Sony Ericssona...

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 16:22

deszczowy pisze:Ale kichaaaaaaaaaaa :doh: W tym roku koszulki były fantastyczne, te złote szczególnie. A te szare, to takie.......... Łe :cry: A zielony zestaw to w ogóle jakaś porażka.
Ja myślę, że nie ma co się zbytnio sugerować tymi "wizualkami". Poza tym te wyjazdowe mają być w domyśle nie szare, ale srebrne - nie ma co się dziwić, że ten odcień nieco nie wyszedł grafikowi. Skoro w złotych koszulkach w zeszłym sezonie wiele nie zwojowaliśmy, to może srebrne będą bardziej szczęśliwe.

Ja do samych projektów mam dwa zasadnicze zastrzeżenie: po pierwsze bluza bramkarska to zbytnia jarzeniówka, a po drugie zamiast srebrnych "wyjazdówek" zrobiłbym je bardziej ciemne np. grafitowe bądź stalowe. Stanowiłoby to kontrast do utrzymanych w białym kolorze (oczywiście pasiak obowiązkowy) "domówek".
KU-bra pisze:Jeszcze kwestia New Holland. Czy na bank to logo będzie widniało na koszulkach w przyszłym sezonie? Nie mógłby byc to znaczek samego Fiata czy Ferrari? Albo Sony Ericssona...
O tym to chyba decyduje ten kto płaci grube miliony za to, by się pojawić na naszych koszulkach. Mnie osobiście New Holland w niczym nie przeszkadza. Logo tego "fiatowskiego satelity" również uważam za w miarę przyjemne i nieszpecące, no i świadczy o naszych nierozerwalnych powiązaniach z włoskim gigantem motoryzacyjnym.

Co do Ferrari, to kto jak kto, ale oni na pewno nie potrzebują reklamy w świecie sportu - są pewnie nawet bardziej rozpoznawalni od Juventusu...;)

Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2009, 16:32 przez Azrael, łącznie zmieniany 3 razy.

JuveLethal

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 16:25

Te srebrne koszulki - cuuudoo :dance: :dance: :dance:

Sa po prostu swietne, ten pasek jest wlasnie bardzo dobry, jesli takie beda wyjazdowki to bedzie cos :D

Super to wyglada

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 16:33

Azrael_Juve pisze: Ja myślę, że nie ma co się zbytnio sugerować tymi "wizualkami". Poza tym te wyjazdowe mają być w domyśle nie szare, ale srebrne - nie ma co się dziwić, że ten odcień nieco nie wyszedł grafikowi. Skoro w złotych koszulkach w zeszłym sezonie wiele nie zwojowaliśmy, to może srebrne będą bardziej szczęśliwe.
Ja bym to odwrócił: skoro w złotych zwojowaliśmy tylko drugie miejsce, to co będzie w srebrnych...? 8)
Azrael_Juve pisze: Ja do samych projektów mam dwa zasadnicze zastrzeżenie: po pierwsze bluza bramkarska to zbytnia jarzeniówka, a po drugie zamiast srebrnych "wyjazdówek" zrobiłbym je bardziej ciemne np. grafitowe bądź stalowe. Stanowiłoby to kontrast do utrzymanych w białym kolorze (oczywiście pasiak obowiązkowy) "domówek".
Pozdrawiam!

Noł łej. Te wyjazdowe są właśnie tragiczne. Ten skośny pasek jest fatalny. Kapicha po mojemu :(

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 16:47

Wreszcie coś oryginalnego! Tyle napisze. Złote, różowe, paskowane? Wszystkie zawsze są takie same, takie nijakie. Nie wiem dlaczego ktoś się zachwyca tak bardzo wyjazdówkami z tego sezonu? Nic szczególnego, ot co, tylko kolor ciekawy - podobnie jak te różowe, które mieliśmy kilka lat temu, tyle tylko, że różowy to nie "złoty", wszyscy wiemy, z czym kojarzy się róż zdecydowanej części populacji, a ja napiszę, że te różowe były jednymi z najpiękniejszych i najciekawszych koszulek piłkarskich jakie widziałem, szczególnie w połączeniu z czarnymi spodenkami.

Mam nadzieję, że koszulka wyjazdowa z wizualizacji też będzie tak samo kłuć w oczy niektórych fanów zupełnie tak, jak robiła to "rószoffa".

Ciekawe, żeby zadowolić niektórych wystarczy po prostu co roku zmieniać kolory strojów, bez względu na to, że często mają one niewiele wspólnego z tym co prezentuje sam klub.

jurson09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 21:48

Zielone są dobre... jakaś odmiana... a czerwone są "męskie inaczej"...

Juve per sempre sara...!!!!
Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 21:52

Te nowe wyjazdowe - jak dla mnie bomba 8)
Bramkarska też nie jest zła.
Zawsze to jakaś odmiana bo te złote co były teraz bardzo mi się nie podobały.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 21:54

Wyjazdowe super, gdyby tylko byl inny kolor bo moim zdaniem za bardzo przypominaja domowy.
Nareszcie cos oryginalnego, nie wiecznie po prostu inny kolor na wyjazdowkach (cos ala stroju alternatywnego z 04/05).

A domowy... z tego co widac to nic specjalnego, Nike jak zwykle poszlo na latwizne.

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2009, 22:31

W sumie koszulki to sprawa drugorzędna moim zdaniem, ale widząc te nie mogę się powstrzymać od komentarza. Ohyda. Obrzydlistwo. Fuj. Z tym kolorem wyjazdowych, a'la cement, na pewno będziemy biegać wolniej. A bramkarska... Jak tak dalej pójdzie to będziemy grać w takich? Gdzie czasy, kiedy mieliśmy niebieskie-żółte? Jeszcze te z gwiazdami... Oryginalność oryginalnością, ja wolę tradycję.

Obrazek
ODPOWIEDZ