Forumowicz od A do Z - vol.2
- pan Zambrotta
- Juventino
No to startujta z nową ankietą 
bloktorun
Azrel_Juve
VirusT
paku

bloktorun
Azrel_Juve
VirusT
paku
Ty tak na serio nic nie wyczułeś? :shock:oliver pisze:Szczerość to nie wada . Internetowe studenciki strach się bać :twisted:
Dobry przykład z tym twoim światem i paleniu na stosie, mówi o Tobie więcej niż cały alfabet :shock:
z tego samego powdu, dlaczego nie można pisać czołgów .stahoo pisze:dlaczego nie wolno napisac odmienionego w dopełniaczu słowa "pociągi"??
- oliver
- Juventino
Tylko ironie. Chyba, że popuściłeś sobie, ale przez sieć trudno wyczuć.pan Zambrotta pisze:Ty tak na serio nic nie wyczułeś? :shock:oliver pisze:Szczerość to nie wada . Internetowe studenciki strach się bać :twisted:
Dobry przykład z tym twoim światem i paleniu na stosie, mówi o Tobie więcej niż cały alfabet :shock:
VirusT masz mój głos pozdro
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Lypsky
- Juventino
Ja nieco na przekór powiem, najsłabiej obsadzona ankieta od momentu reaktywacji alfabetów 

Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2009, 17:44 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Pawełek
- Juventino
Głos na VirusaT.
Szczerze powiem, że, moim zdaniem, obecna ankieta nie zachwyca poziomem...
To nie to samo co czytać alfabety np. pana Zambrotty czy stahoo'a...
E: Lypsky, wyprzedziłeś mnie...
Szczerze powiem, że, moim zdaniem, obecna ankieta nie zachwyca poziomem...
To nie to samo co czytać alfabety np. pana Zambrotty czy stahoo'a...
E: Lypsky, wyprzedziłeś mnie...
Sky is the limit!
- meloo
- Juventino
a skad synku ty juz to wiesz skoro zaden jeszcze alfabetu nie napisał? :lol:Pawełek pisze: To nie to samo co czytać alfabety np. pana Zambrotty czy stahoo'a...
I jeszcze jedno... co tu tak smierdzi? Jakby... wazelina? :lol:
Moj głos na VirusT tylko za to ze chce sie pozbyc Amauriego :roll:
- Pawełek
- Juventino
'Synku' to Ty sobie mów do mamy, synku.
Czytając wypowiedzi różnych osób w różnych tematach wiem jaki poziom wypowiedzi prezentują i czy mnie ich wypowiedzi ciekawią. Osoby biorące udział w obecnej ankiecie niczym szczególnym się nie wyróżniają i, według mnie, są szarakami w porównaniu do innych. Nikogo nie obrażam, chodzi mi o interesujące wypowiedzi wnoszące wiele do dyskusji.
Poza tym Tobie kij do tego.
Swoją droga, masz jakieś osobiste doznania z wazeliną czy po prostu wyrzucasz z siebie to co Cię męczy od dzieciństwa?
Czytając wypowiedzi różnych osób w różnych tematach wiem jaki poziom wypowiedzi prezentują i czy mnie ich wypowiedzi ciekawią. Osoby biorące udział w obecnej ankiecie niczym szczególnym się nie wyróżniają i, według mnie, są szarakami w porównaniu do innych. Nikogo nie obrażam, chodzi mi o interesujące wypowiedzi wnoszące wiele do dyskusji.
Poza tym Tobie kij do tego.
Swoją droga, masz jakieś osobiste doznania z wazeliną czy po prostu wyrzucasz z siebie to co Cię męczy od dzieciństwa?
Sky is the limit!
- Bart_DB
- Juventino
Panowie po co te nerwy. Nie przesądzajmy co będzie inteligentne, zanim to coś powstało. Nie każdy musi prezentować wysublimowane myśli na co dzień, jednocześnie mając w głowie całkiem ciekawe opinie, którymi nas pozytywnie zaskoczy. Poza tym takim gadaniem kolego Pawełek, skutecznie zniechęcasz ludzi do zgłaszania się do sondy.
ti porterò all'inferno con me.
- KeRmit19
- Juventino
Dokladnie. W ogole nie rozumiem jaki sens ma ocenianie tego jak silna jest ankieta?! Moze zaskocze tych co to opowiadaja te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale alfabet ktoregos z tej czworki moze zaskoczyc i okazac sie lepszy niz alfabety, ktore juz powstaly. Po co takie niepotrzebne docinki? I dlaczego oceniacie cos co jeszcze nie powstalo :lol: ? Tu pytanie w szczegolnosci do Pawełka. Glos tak jak w poprzedniej na bloktoruna 8)Bart_DB pisze:Panowie po co te nerwy. Nie przesądzajmy co będzie inteligentne, zanim to coś powstało. Nie każdy musi prezentować wysublimowane myśli na co dzień, jednocześnie mając w głowie całkiem ciekawe opinie, którymi nas pozytywnie zaskoczy. Poza tym takim gadaniem kolego Pawełek, skutecznie zniechęcasz ludzi do zgłaszania się do sondy.
- Azrael
- Juventino
A ja zagłosuję albo na Bloktoruna albo na VirusaT albo na Paku albo na siebie. Po tylu cudnych alfabetach forumowych "gwiazd" chciałby poznać punkt widzenia jakiegoś "szaraczka", bo to będzie zupełnie inny punkt widzenia, taki szaaary... :C
Proponuje też powprowadzać jakieś nowe rangi do naszego forum: gwiazdy, megagwiazdy, szaraki, nudziarze. Ja siebie stawiam gdzieś pomiędzy nudziarzami a szarakami i widzę, że ze swoimi opiniami się nie pomyliłem...
Pozdro!
Proponuje też powprowadzać jakieś nowe rangi do naszego forum: gwiazdy, megagwiazdy, szaraki, nudziarze. Ja siebie stawiam gdzieś pomiędzy nudziarzami a szarakami i widzę, że ze swoimi opiniami się nie pomyliłem...

Pozdro!
- Lypsky
- Juventino
Mhm, czyli waflowanie i pisanie 'tak mocna ankieta, że nie wiem na kogo zagłosować' jest cacy, a słowa 'słaba, ankieta, nie wiem na kogo zagłosować' są be. Od tego jest forum, by wypowiadać swoje zdanie i nie wszystkim musi ono przypaść do gustu. Chciałbym zostać mile zaskoczony przez jednego z kandydatów do napisania alfabetu.KeRmit19 pisze:W ogole nie rozumiem jaki sens ma ocenianie tego jak silna jest ankieta?!
Ah, poczułeś się mocno dotknięty. Wrzuć na luz, renomę trzeba sobie wyrobićAzrael_Juve pisze: Proponuje też powprowadzać jakieś nowe rangi do naszego forum: gwiazdy, megagwiazdy, szaraki, nudziarze. Ja siebie stawiam gdzieś pomiędzy nudziarzami a szarakami i widzę, że ze swoimi opiniami się nie pomyliłem...![]()

Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2009, 19:06 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady