Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 16:12

paku pisze:Jak będzie kolejna ankieta, zgłaszam się :D
No to w takim razie mozna juz zakladac ankiete :P Jak sie ktos zglosil w miejsce Januarego.

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 16:16

No to startujta z nową ankietą :D

bloktorun
Azrel_Juve
VirusT
paku
oliver pisze:Szczerość to nie wada . Internetowe studenciki strach się bać :twisted:
Dobry przykład z tym twoim światem i paleniu na stosie, mówi o Tobie więcej niż cały alfabet :shock:
Ty tak na serio nic nie wyczułeś? :shock:
stahoo pisze:dlaczego nie wolno napisac odmienionego w dopełniaczu słowa "pociągi"?? :prochno:
z tego samego powdu, dlaczego nie można pisać czołgów .

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 16:36

haha Dragon napisałeś w ciekawostce żę nie można polizać własnego łokcia....a moj kolega umie ;d seryjnie :> ...moze powinieni pojsc do "Mam talent" :P

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 16:41

pan Zambrotta pisze:No to startujta z nową ankietą :D

bloktorun
Azrel_Juve
VirusT
paku
Poszło. Paku ma mój głos :)

Obrazek
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 16:42

pan Zambrotta pisze:
oliver pisze:Szczerość to nie wada . Internetowe studenciki strach się bać :twisted:
Dobry przykład z tym twoim światem i paleniu na stosie, mówi o Tobie więcej niż cały alfabet :shock:
Ty tak na serio nic nie wyczułeś? :shock:
Tylko ironie. Chyba, że popuściłeś sobie, ale przez sieć trudno wyczuć.

VirusT masz mój głos pozdro

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 17:01

Głos na bloktoruna ;) Chciałbym przeczytac jego alfabet.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 17:24

Chyba pierwszy raz od czasu reaktywacji alfabetu oddaje swoj glos. No, moze drugi, nie pamietam. A to dlatego, ze bardzo ciekawi mnie alfabet paku.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 17:35

Ja nieco na przekór powiem, najsłabiej obsadzona ankieta od momentu reaktywacji alfabetów :P
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2009, 17:44 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 17:36

Głos na VirusaT.

Szczerze powiem, że, moim zdaniem, obecna ankieta nie zachwyca poziomem...

To nie to samo co czytać alfabety np. pana Zambrotty czy stahoo'a...

E: Lypsky, wyprzedziłeś mnie...

Sky is the limit!
meloo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 18:13

Pawełek pisze: To nie to samo co czytać alfabety np. pana Zambrotty czy stahoo'a...
a skad synku ty juz to wiesz skoro zaden jeszcze alfabetu nie napisał? :lol:
I jeszcze jedno... co tu tak smierdzi? Jakby... wazelina? :lol:

Moj głos na VirusT tylko za to ze chce sie pozbyc Amauriego :roll:

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 18:31

'Synku' to Ty sobie mów do mamy, synku.

Czytając wypowiedzi różnych osób w różnych tematach wiem jaki poziom wypowiedzi prezentują i czy mnie ich wypowiedzi ciekawią. Osoby biorące udział w obecnej ankiecie niczym szczególnym się nie wyróżniają i, według mnie, są szarakami w porównaniu do innych. Nikogo nie obrażam, chodzi mi o interesujące wypowiedzi wnoszące wiele do dyskusji.

Poza tym Tobie kij do tego.

Swoją droga, masz jakieś osobiste doznania z wazeliną czy po prostu wyrzucasz z siebie to co Cię męczy od dzieciństwa?

Sky is the limit!
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 18:46

Panowie po co te nerwy. Nie przesądzajmy co będzie inteligentne, zanim to coś powstało. Nie każdy musi prezentować wysublimowane myśli na co dzień, jednocześnie mając w głowie całkiem ciekawe opinie, którymi nas pozytywnie zaskoczy. Poza tym takim gadaniem kolego Pawełek, skutecznie zniechęcasz ludzi do zgłaszania się do sondy.

ti porterò all'inferno con me.
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 18:52

Bart_DB pisze:Panowie po co te nerwy. Nie przesądzajmy co będzie inteligentne, zanim to coś powstało. Nie każdy musi prezentować wysublimowane myśli na co dzień, jednocześnie mając w głowie całkiem ciekawe opinie, którymi nas pozytywnie zaskoczy. Poza tym takim gadaniem kolego Pawełek, skutecznie zniechęcasz ludzi do zgłaszania się do sondy.
Dokladnie. W ogole nie rozumiem jaki sens ma ocenianie tego jak silna jest ankieta?! Moze zaskocze tych co to opowiadaja te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale alfabet ktoregos z tej czworki moze zaskoczyc i okazac sie lepszy niz alfabety, ktore juz powstaly. Po co takie niepotrzebne docinki? I dlaczego oceniacie cos co jeszcze nie powstalo :lol: ? Tu pytanie w szczegolnosci do Pawełka. Glos tak jak w poprzedniej na bloktoruna 8)

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 18:56

A ja zagłosuję albo na Bloktoruna albo na VirusaT albo na Paku albo na siebie. Po tylu cudnych alfabetach forumowych "gwiazd" chciałby poznać punkt widzenia jakiegoś "szaraczka", bo to będzie zupełnie inny punkt widzenia, taki szaaary... :C

Proponuje też powprowadzać jakieś nowe rangi do naszego forum: gwiazdy, megagwiazdy, szaraki, nudziarze. Ja siebie stawiam gdzieś pomiędzy nudziarzami a szarakami i widzę, że ze swoimi opiniami się nie pomyliłem... :prochno:

Pozdro!

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2009, 19:00

KeRmit19 pisze:W ogole nie rozumiem jaki sens ma ocenianie tego jak silna jest ankieta?!
Mhm, czyli waflowanie i pisanie 'tak mocna ankieta, że nie wiem na kogo zagłosować' jest cacy, a słowa 'słaba, ankieta, nie wiem na kogo zagłosować' są be. Od tego jest forum, by wypowiadać swoje zdanie i nie wszystkim musi ono przypaść do gustu. Chciałbym zostać mile zaskoczony przez jednego z kandydatów do napisania alfabetu.
Azrael_Juve pisze: Proponuje też powprowadzać jakieś nowe rangi do naszego forum: gwiazdy, megagwiazdy, szaraki, nudziarze. Ja siebie stawiam gdzieś pomiędzy nudziarzami a szarakami i widzę, że ze swoimi opiniami się nie pomyliłem... :prochno:
Ah, poczułeś się mocno dotknięty. Wrzuć na luz, renomę trzeba sobie wyrobić ;)
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2009, 19:06 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ