Liga Mistrzów 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2009, 23:03

kamilu_87 pisze:
Lypsky pisze:
Il Tifoso pisze:Apropos wczorajszego meczu:
Wpis Kowalczyka na blogu :lol:
'Wojtek ile jest 2+2*2 ?' :lol:
Pamiętam to ze studia Polsatu, Boniek zrobił z niego idiote jakich mało... ale podobało mi sie to ^^
Masz jakiś filmik do tego? :> Czytając notkę tego pana nie ciężko stwierdzić, że z inteligencją u niego nie najlepiej.

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2009, 23:26

January pisze:Czytając notkę tego pana nie ciężko stwierdzić, że z inteligencją u niego nie najlepiej.
Kowal jest po prostu śmieszny i tyle. Czasem zdarzają mu się spójne logicznie twierdzenia, ale generalnie gada głupoty. Może nie takie jak Tomaszewski, ale jednak. Czytałeś jego biografię?

Z pijaczków wolę ś.p. Himilsbacha.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2009, 23:45

Łukasz pisze:
January pisze:Czytając notkę tego pana nie ciężko stwierdzić, że z inteligencją u niego nie najlepiej.
Kowal jest po prostu śmieszny i tyle. Czasem zdarzają mu się spójne logicznie twierdzenia, ale generalnie gada głupoty. Może nie takie jak Tomaszewski, ale jednak. Czytałeś jego biografię?

Z pijaczków wolę ś.p. Himilsbacha.
Biografii nie czytałem. Przeczytałem sobie przed chwilą więcej jego wpisów. Na prawdę żenujące. On próbuje być cięty i uszczypliwy, ale jego styl jest żałosny. Poziom podstawówki.

@Down:

Niestety ;) Pograł troche w Hiszpanii i sodówka uderzyła :)
Ostatnio zmieniony 08 maja 2009, 00:17 przez January, łącznie zmieniany 1 raz.

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2009, 23:55

January pisze:Poziom podstawówki.
Wiesz, życie... Braków w edukacji nie oszukasz.
:D

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Pałlo3

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 15:20

Ładny puchar masz, komu go dasz...???
Obrazek :D
Ostatnio zmieniony 08 maja 2009, 17:46 przez Pałlo3, łącznie zmieniany 1 raz.

FORZA MILAN!
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 15:32

A propos meczu Chelsea i ich ostatnich porażek w LM oraz modnych obecnie obrazków ze sfrustrowanym Ballackiem. Naszła mnie taka myśl, że to piłkarz (osobiście go nie lubię) o dużych umiejętnościach i niewyobrażalnym wręcz pechu. Ma się wrażenie, że ten numer który nosi na trykotach reprezentacji i klubów, czyli "13" autentycznie go prześladuje! Tak jak bohater filmu "Nic śmiesznego" jest wiecznie drugi. Przegrał finał LM z Bayerem, przegrał z Chelsea, przegrał finał MŚ i przegrał finał ME. Jest największym wicemistrzem w każdej kategorii w piłce nożnej. Kto wie może Chelsea uda się jeszcze w tym sezonie dogonić Liverpool i zdobyć dla Ballacka wicemistrzostwo...

Pozdrawiam!

JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 16:39

Azrael_Juve pisze:A propos meczu Chelsea i ich ostatnich porażek w LM oraz modnych obecnie obrazków ze sfrustrowanym Ballackiem. Naszła mnie taka myśl, że to piłkarz (osobiście go nie lubię) o dużych umiejętnościach i niewyobrażalnym wręcz pechu. Ma się wrażenie, że ten numer który nosi na trykotach reprezentacji i klubów, czyli "13" autentycznie go prześladuje! Tak jak bohater filmu "Nic śmiesznego" jest wiecznie drugi. Przegrał finał LM z Bayerem, przegrał z Chelsea, przegrał finał MŚ i przegrał finał ME. Jest największym wicemistrzem w każdej kategorii w piłce nożnej. Kto wie może Chelsea uda się jeszcze w tym sezonie dogonić Liverpool i zdobyć dla Ballacka wicemistrzostwo...

Pozdrawiam!
Jeśli chodzi o Ballacka to ja po prostu tego piłkarza nie trawię. Właśnie za tą jego postawę na boisku. On potrafi się kłócić o wszystko. Niemal w każdym meczu piszą że Ballack zawsze przebiega najwięcej kilometrów podczas meczu. Ja się wcale nie dziwie... Biegać tam i z powrotem za tym sędzią to trzeba mieć kondycję. Ehh.
A co do Kowala to to wystarczy przytoczyć słynne 2+2*2 i wszystko jasne :lol:

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 17:33

JuveR pisze:
Jeśli chodzi o Ballacka to ja po prostu tego piłkarza nie trawię. Właśnie za tą jego postawę na boisku. On potrafi się kłócić o wszystko. jasne :lol:
Zrozum, go, że grał dwa razy w finale LM i nigdy nie wygrał jej, teraz było jego chyba ostatnia szansa na sukces w tych rozgrywkach.
JuveR pisze: A co do Kowala to to wystarczy przytoczyć słynne 2+2*2 i wszystko jasne :lol:
Czepiacie się gościa. Kowala podziwiam za szczerość i dążenie do prawdy. Jesteśmy w takich czasach, że gdy ktoś strzeli w lidze naszej hat-tricka od razu jest przymierzany do reprezentacji. Kowal zawsze stąpa twardo po ziemi i wypowiada sie zwykle wbrew opinii publicznej. A to, że ma swoje przywary... jak każdy...

Obrazek
Gherrick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 17:36

Azrael_Juve pisze:A propos meczu Chelsea i ich ostatnich porażek w LM oraz modnych obecnie obrazków ze sfrustrowanym Ballackiem. Naszła mnie taka myśl, że to piłkarz (osobiście go nie lubię) o dużych umiejętnościach i niewyobrażalnym wręcz pechu. Ma się wrażenie, że ten numer który nosi na trykotach reprezentacji i klubów, czyli "13" autentycznie go prześladuje! Tak jak bohater filmu "Nic śmiesznego" jest wiecznie drugi. Przegrał finał LM z Bayerem, przegrał z Chelsea, przegrał finał MŚ i przegrał finał ME. Jest największym wicemistrzem w każdej kategorii w piłce nożnej. Kto wie może Chelsea uda się jeszcze w tym sezonie dogonić Liverpool i zdobyć dla Ballacka wicemistrzostwo...

Pozdrawiam!
Żeby tylko ! Przegrał też półfinal z Chelsea (niedawno ;)), i półfinał MŚ z Niemcami... Przynajmniej sobie nawygrywał Pucharów Anglii, chociaz co do tego tez nie mam pewnosci, bo nie orientuje się ile razy Chelsea po nie sięgnęła :smile:

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 22:30

Gherrick pisze:
Żeby tylko ! Przegrał też półfinal z Chelsea (niedawno ;)), i półfinał MŚ z Niemcami... Przynajmniej sobie nawygrywał Pucharów Anglii, chociaz co do tego tez nie mam pewnosci, bo nie orientuje się ile razy Chelsea po nie sięgnęła :smile:
Nie rób z Ballacka człowieka przegranego, Ranieri musiałby pracować jako trener jakieś 120 lat by osiągnąć to co do tej pory wywalczył Niemiec.

Obrazek
mrowka423

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2009, 17:33

Potrzebuję pilnie wykaz stacji francuskich transmitujących finał LM. Jest ktoś w stanie załatwić? Proszę o możliwie szybką odpowiedź.

EDIT.

Dzięki Il Tifoso.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009, 22:16 przez mrowka423, łącznie zmieniany 1 raz.

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 maja 2009, 21:19

mrowka423 pisze:Potrzebuję pilnie wykaz stacji francuskich transmitujących finał LM. Jest ktoś w stanie załatwić? Proszę o możliwie szybką odpowiedź.
Służę pomocą: TF 1 HD, SF 2 na pewno: http://liveonsat.com/08_foot_uefa_CL.ph ... _yyyy=2009# tu są linki do pozostałych stacji, ponieważ co do "francuskości" pozostałych stacji nie jestem pewien.

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2009, 21:58

Więc jutro już jest finał. Mam nadzieję, że to będzie piękny, porywający mecz a nie takie boiskowe "szachy". Wiadomo, żadna z drużyn nie będzie chciała się odkryć zaraz na początku spotkania, ale jeśli padnie bramka (oby jak najszybciej), to mecz będzie z całą pewnością świetny. Z dwojga złego lepiej chyba postawić na Barcelonę, a więc, niech wygra lepszy.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2009, 22:10

zoff pisze: Kowal zawsze stąpa twardo po ziemi i wypowiada sie zwykle wbrew opinii publicznej.
No tak szczególnie twardo stąpa po ziemi kiedy mowa jest o reprezentacji Hiszpanii czy Barcelonie, koleś rozwala mnie wtedy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2009, 22:24

Lypsky pisze:
zoff pisze: Kowal zawsze stąpa twardo po ziemi i wypowiada sie zwykle wbrew opinii publicznej.
No tak szczególnie twardo stąpa po ziemi kiedy mowa jest o reprezentacji Hiszpanii czy Barcelonie, koleś rozwala mnie wtedy.
Każdy ma swoje sympatie. Jestem pewny, że również jako fan Juve częściej byś mówił o superlatywach naszego klubu niż np. Interu.

Obrazek
ODPOWIEDZ