Liga Mistrzów 2008/2009
- January
- Juventino
Masz jakiś filmik do tego? :> Czytając notkę tego pana nie ciężko stwierdzić, że z inteligencją u niego nie najlepiej.kamilu_87 pisze:Pamiętam to ze studia Polsatu, Boniek zrobił z niego idiote jakich mało... ale podobało mi sie to ^^Lypsky pisze:'Wojtek ile jest 2+2*2 ?' :lol:Il Tifoso pisze:Apropos wczorajszego meczu:
Wpis Kowalczyka na blogu :lol:
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Łukasz
- Juventino
Kowal jest po prostu śmieszny i tyle. Czasem zdarzają mu się spójne logicznie twierdzenia, ale generalnie gada głupoty. Może nie takie jak Tomaszewski, ale jednak. Czytałeś jego biografię?January pisze:Czytając notkę tego pana nie ciężko stwierdzić, że z inteligencją u niego nie najlepiej.
Z pijaczków wolę ś.p. Himilsbacha.
- January
- Juventino
Biografii nie czytałem. Przeczytałem sobie przed chwilą więcej jego wpisów. Na prawdę żenujące. On próbuje być cięty i uszczypliwy, ale jego styl jest żałosny. Poziom podstawówki.Łukasz pisze:Kowal jest po prostu śmieszny i tyle. Czasem zdarzają mu się spójne logicznie twierdzenia, ale generalnie gada głupoty. Może nie takie jak Tomaszewski, ale jednak. Czytałeś jego biografię?January pisze:Czytając notkę tego pana nie ciężko stwierdzić, że z inteligencją u niego nie najlepiej.
Z pijaczków wolę ś.p. Himilsbacha.
@Down:
Niestety

Ostatnio zmieniony 08 maja 2009, 00:17 przez January, łącznie zmieniany 1 raz.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Łukasz
- Juventino
Wiesz, życie... Braków w edukacji nie oszukasz.January pisze:Poziom podstawówki.

- Azrael
- Juventino
A propos meczu Chelsea i ich ostatnich porażek w LM oraz modnych obecnie obrazków ze sfrustrowanym Ballackiem. Naszła mnie taka myśl, że to piłkarz (osobiście go nie lubię) o dużych umiejętnościach i niewyobrażalnym wręcz pechu. Ma się wrażenie, że ten numer który nosi na trykotach reprezentacji i klubów, czyli "13" autentycznie go prześladuje! Tak jak bohater filmu "Nic śmiesznego" jest wiecznie drugi. Przegrał finał LM z Bayerem, przegrał z Chelsea, przegrał finał MŚ i przegrał finał ME. Jest największym wicemistrzem w każdej kategorii w piłce nożnej. Kto wie może Chelsea uda się jeszcze w tym sezonie dogonić Liverpool i zdobyć dla Ballacka wicemistrzostwo...
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- JuveR
- Juventino
Jeśli chodzi o Ballacka to ja po prostu tego piłkarza nie trawię. Właśnie za tą jego postawę na boisku. On potrafi się kłócić o wszystko. Niemal w każdym meczu piszą że Ballack zawsze przebiega najwięcej kilometrów podczas meczu. Ja się wcale nie dziwie... Biegać tam i z powrotem za tym sędzią to trzeba mieć kondycję. Ehh.Azrael_Juve pisze:A propos meczu Chelsea i ich ostatnich porażek w LM oraz modnych obecnie obrazków ze sfrustrowanym Ballackiem. Naszła mnie taka myśl, że to piłkarz (osobiście go nie lubię) o dużych umiejętnościach i niewyobrażalnym wręcz pechu. Ma się wrażenie, że ten numer który nosi na trykotach reprezentacji i klubów, czyli "13" autentycznie go prześladuje! Tak jak bohater filmu "Nic śmiesznego" jest wiecznie drugi. Przegrał finał LM z Bayerem, przegrał z Chelsea, przegrał finał MŚ i przegrał finał ME. Jest największym wicemistrzem w każdej kategorii w piłce nożnej. Kto wie może Chelsea uda się jeszcze w tym sezonie dogonić Liverpool i zdobyć dla Ballacka wicemistrzostwo...
Pozdrawiam!
A co do Kowala to to wystarczy przytoczyć słynne 2+2*2 i wszystko jasne :lol:
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zrozum, go, że grał dwa razy w finale LM i nigdy nie wygrał jej, teraz było jego chyba ostatnia szansa na sukces w tych rozgrywkach.JuveR pisze:
Jeśli chodzi o Ballacka to ja po prostu tego piłkarza nie trawię. Właśnie za tą jego postawę na boisku. On potrafi się kłócić o wszystko. jasne :lol:
Czepiacie się gościa. Kowala podziwiam za szczerość i dążenie do prawdy. Jesteśmy w takich czasach, że gdy ktoś strzeli w lidze naszej hat-tricka od razu jest przymierzany do reprezentacji. Kowal zawsze stąpa twardo po ziemi i wypowiada sie zwykle wbrew opinii publicznej. A to, że ma swoje przywary... jak każdy...JuveR pisze: A co do Kowala to to wystarczy przytoczyć słynne 2+2*2 i wszystko jasne :lol:
- Gherrick
- Juventino
Żeby tylko ! Przegrał też półfinal z Chelsea (niedawnoAzrael_Juve pisze:A propos meczu Chelsea i ich ostatnich porażek w LM oraz modnych obecnie obrazków ze sfrustrowanym Ballackiem. Naszła mnie taka myśl, że to piłkarz (osobiście go nie lubię) o dużych umiejętnościach i niewyobrażalnym wręcz pechu. Ma się wrażenie, że ten numer który nosi na trykotach reprezentacji i klubów, czyli "13" autentycznie go prześladuje! Tak jak bohater filmu "Nic śmiesznego" jest wiecznie drugi. Przegrał finał LM z Bayerem, przegrał z Chelsea, przegrał finał MŚ i przegrał finał ME. Jest największym wicemistrzem w każdej kategorii w piłce nożnej. Kto wie może Chelsea uda się jeszcze w tym sezonie dogonić Liverpool i zdobyć dla Ballacka wicemistrzostwo...
Pozdrawiam!

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
- zoff
- Qualità Juventino
Nie rób z Ballacka człowieka przegranego, Ranieri musiałby pracować jako trener jakieś 120 lat by osiągnąć to co do tej pory wywalczył Niemiec.Gherrick pisze:
Żeby tylko ! Przegrał też półfinal z Chelsea (niedawno), i półfinał MŚ z Niemcami... Przynajmniej sobie nawygrywał Pucharów Anglii, chociaz co do tego tez nie mam pewnosci, bo nie orientuje się ile razy Chelsea po nie sięgnęła
- mrowka423
- Juventino
Potrzebuję pilnie wykaz stacji francuskich transmitujących finał LM. Jest ktoś w stanie załatwić? Proszę o możliwie szybką odpowiedź.
EDIT.
Dzięki Il Tifoso.
EDIT.
Dzięki Il Tifoso.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009, 22:16 przez mrowka423, łącznie zmieniany 1 raz.
- Il Storico
- Juventino
Służę pomocą: TF 1 HD, SF 2 na pewno: http://liveonsat.com/08_foot_uefa_CL.ph ... _yyyy=2009# tu są linki do pozostałych stacji, ponieważ co do "francuskości" pozostałych stacji nie jestem pewien.mrowka423 pisze:Potrzebuję pilnie wykaz stacji francuskich transmitujących finał LM. Jest ktoś w stanie załatwić? Proszę o możliwie szybką odpowiedź.
- Majos
- Juventino
Więc jutro już jest finał. Mam nadzieję, że to będzie piękny, porywający mecz a nie takie boiskowe "szachy". Wiadomo, żadna z drużyn nie będzie chciała się odkryć zaraz na początku spotkania, ale jeśli padnie bramka (oby jak najszybciej), to mecz będzie z całą pewnością świetny. Z dwojga złego lepiej chyba postawić na Barcelonę, a więc, niech wygra lepszy.
- Lypsky
- Juventino
No tak szczególnie twardo stąpa po ziemi kiedy mowa jest o reprezentacji Hiszpanii czy Barcelonie, koleś rozwala mnie wtedy.zoff pisze: Kowal zawsze stąpa twardo po ziemi i wypowiada sie zwykle wbrew opinii publicznej.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- zoff
- Qualità Juventino
Każdy ma swoje sympatie. Jestem pewny, że również jako fan Juve częściej byś mówił o superlatywach naszego klubu niż np. Interu.Lypsky pisze:No tak szczególnie twardo stąpa po ziemi kiedy mowa jest o reprezentacji Hiszpanii czy Barcelonie, koleś rozwala mnie wtedy.zoff pisze: Kowal zawsze stąpa twardo po ziemi i wypowiada sie zwykle wbrew opinii publicznej.