Matura...
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Chemia napisana. Mam wrażenie (nie tylko ja), że była to najłatwiejsza matura z tego przedmiotu jaką pisałem. Wcześniej próby były moim zdaniem zdecydowanie trudniejsze. Dzisiaj chemia była przystępna. Zadania matematyczne w chemii o dziwo wyszły mi wyjątkowo dobrze. Dużo zadań z organicznej. Po napisaniu mam dobre wrażenie, o to już dużo w perspektywie półtora miesięcznego czekania!
Pozostał już tylko ustny angielski poziom rozszerzony.
Podobnie jak kolega Mati jestem zadowolony z matur pisemnych.
Pozostał już tylko ustny angielski poziom rozszerzony.
Podobnie jak kolega Mati jestem zadowolony z matur pisemnych.
- Gooray
- Juventino
Jak napisałem tak zrobiłem. Nauka prezentacji na dzień przed egzaminem pozwoliła mi przysiepać 14 pkt. Zadowolony jestem, a jakże!Gooray pisze:Także pewnie podobnie jak kolega wyżej będę się uczył na chwilę przed egzaminem.
Od dziś do 30 czerwca, nie pamiętam żebym chodził do szkoły, nie wspominając o czymś takim jak matura. Pozdrawiam i samych stówek życzę!

- luks_wgs
- Juventino
nauka w godzinach 16-18 i 20-23 dzień przed egzaminem ustnym z języka polskiego pozwoliła mi na zainkasowanie 18 punktów, więc chciałbym z tego miejsca pozdrowić wszystkich katujących się swoją prezentacją tygodniami i zgarniających mniej więcej taki sam wynik jak ja:P
edit: a angielski 27ego
edit: a angielski 27ego

- JaPs
- Juventino
baaa, prezentacje napisalem w niedziele (w godzinach 21-3), uczyc sie zaczalem ok 10 we... wtorek na 4 godziny przed egzaminem.LUKS WGS pisze:chciałbym z tego miejsca pozdrowić wszystkich katujących się swoją prezentacją tygodniami i zgarniających mniej więcej taki sam wynik jak ja:P
Wynik: 20 pkt
- Mati
- Juventino
Prezentacja napisana około miesiąca temu, nauczona wczoraj a dziś "powiedziana" na 85%
.
Do tego angielski ustny już wcześniej na 100% i mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z wszystkich egzaminów, oraz z wakacji

Do tego angielski ustny już wcześniej na 100% i mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z wszystkich egzaminów, oraz z wakacji

- minimav
- Juventino
Polski ustny - 12 pkt 
Angielski ustny - 20 pkt
(tu się muszę pochwalić że jedyny ze szkoły nie byłem wypraszany tylko od razu dostałem wynik
)
Angielski pisemny p - ponad 90%
Polski pisemny p - nie był trudny, myślę że zdany
Biologia pisemna r - żadnych cudów nie było, liczę na 85%
Chemia pisemna r - tutaj mam 91-93%

Angielski ustny - 20 pkt

Angielski pisemny p - ponad 90%

Polski pisemny p - nie był trudny, myślę że zdany

Biologia pisemna r - żadnych cudów nie było, liczę na 85%
Chemia pisemna r - tutaj mam 91-93%

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Po egzaminach ustnych czuje lekki niedosyt. Co prawda polski poszedł mi naprawdę nieźle, zrobiłem dobre wrażenie na komisji czego dowodem jest zdobyte 19 punktów.
Zupełnie inaczej sprawa ma się z angielskim, gdzie mocno się przejechałem, gdyż zrobiłem 12 pkt. Co prawda poziom rozszerzony, ale mimo wszystko liczyłem na wynik o 3 pkt wyższy.
Na szczęście ustne matury nie są uwzględniane przy rekrutacji na mój wymarzony kierunek, tak więc nic straconego.
Kanikuły :-D :-D :-D
Zupełnie inaczej sprawa ma się z angielskim, gdzie mocno się przejechałem, gdyż zrobiłem 12 pkt. Co prawda poziom rozszerzony, ale mimo wszystko liczyłem na wynik o 3 pkt wyższy.
Na szczęście ustne matury nie są uwzględniane przy rekrutacji na mój wymarzony kierunek, tak więc nic straconego.
Kanikuły :-D :-D :-D
- Miczał
- Juventino
Ja już po maturkach, także z tego miejsca pozdrawiam tych co rzeźbią prezentację z polaka kilka tygodni a mają po 15 pkt. Ja napisałem 2 dni przed, ale ciekawą. Dzień wcześniej się nauczyłem nie trzymałem się planu ramowego, powiedziana na luzie, komisja się zaciekawiła moim tematem i 20pkt
Z angielskiego rozszerzonego też 20, więc ustne poszły super i już opite
To do 30
Powodzenia jeszcze zdającym.

To do 30

Powodzenia jeszcze zdającym.
- FalsoVero
- Juventino
Ja także zdałem ustne. Polskiego zacząłem uczyć się w dniu prezentacji ponieważ miałem o 16 więc było troszkę czasu. Naukę przeplatałem piciem drinka i sexem z koleżanką na odstresowanie... 10pkt może wynik mały ale mnie satysfakcjonuje tym bardziej, że wszedłem na ładnym kacu. Koledzy i koleżanki czuli ode mnie woń alkoholu(spokojnie kąpałem się). Teraz już mam wolne i 3 dzień jestem na gazie. Przez wczorajszy wieczór totalnie straciłem głos...
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- De Celinaro
- Juventino
FalsoVero: zapomniales jeszcze dodac, ze jestes hardkorem 
Jak patrze na Wasze wyniki to gratulacje, nieźle Wam poszło. Matura byla taka latwa w tym roku ze wszystkiego? Bo z tego czego zdążyłem sie nasłuchac to tylko rozszerzona matma była ciężka

Jak patrze na Wasze wyniki to gratulacje, nieźle Wam poszło. Matura byla taka latwa w tym roku ze wszystkiego? Bo z tego czego zdążyłem sie nasłuchac to tylko rozszerzona matma była ciężka
- C-Bart
- Juventino
Gooray pisze:Nauka prezentacji na dzień przed egzaminem...
LUKS WGS pisze:nauka w godzinach 16-18 i 20-23 dzień przed egzaminem...
JaPs pisze:prezentacje napisalem w niedziele (w godzinach 21-3), uczyc sie zaczalem ok 10 we... wtorek na 4 godziny przed egzaminem
Mati pisze:Prezentacja [...] nauczona wczoraj...
Sapo_JuveFan pisze:...zero nauki prezentacji ;]
Miczał pisze:Dzień wcześniej się nauczyłem...
No nie... Wychodzi, że straszny kujon ze mnie, ja się zacząłem uczyć cztery dni przed prezentacjąFalsoVero pisze:Polskiego zacząłem uczyć się w dniu prezentacji ponieważ miałem o 16 więc było troszkę czasu.

Ja bym to ujął trochę inaczej, to nie matura była łatwa tylko pokolenie takie... wybitne.De Celinaro pisze:Jak patrze na Wasze wyniki to gratulacje, nieźle Wam poszło. Matura byla taka latwa w tym roku ze wszystkiego? Bo z tego czego zdążyłem sie nasłuchac to tylko rozszerzona matma była ciężka

- Mati
- Juventino
Rozszerzona matematyka była dosyć łatwa ;-)De Celinaro pisze:Jak patrze na Wasze wyniki to gratulacje, nieźle Wam poszło. Matura byla taka latwa w tym roku ze wszystkiego? Bo z tego czego zdążyłem sie nasłuchac to tylko rozszerzona matma była ciężka
- FalsoVero
- Juventino
W sumie mogę tak się nazwać ze względu na to, że maturę miałem we wtorek choć gdy rano w poniedziałek wstałem na mega kacu byłem święcie przekonany, że ten dzień to dzisiaj lecz za bardzo głowa mnie boli bym mógł zacząć się uczyć i chciałem lecieć na przysłowiowy żywioł i zapewne bym nie zdał. Cóż miałem farta.De Celinaro pisze:FalsoVero: zapomniales jeszcze dodac, ze jestes hardkorem
Oczywiście wierzyć nie musicie.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012