Forumowicz od A do Z - vol.2
- January
- Juventino
Chciało Ci się liczyć?stahoo pisze:Na koniec trochę statystyki. Do napisania alfabetu zużyłem 16 282 litery. Alfabet zawiera 2989 wyrazów. Pisałem go przez 6 dni, na przestrzeni około 11 godzin.

Jak dla mnie świetny alfabet

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Il Storico
- Juventino
Bardzo fajny alfabet. Miło się czytało. A co do tego stadionu, to też na lekcjach sobie rysuję
P.S. Ładny piesek

P.S. Ładny piesek
- JuveCracow
- Juventino
Żartujesz?:D Super się czytało, a góry (zapraszam w Beskid Wyspowy:P), pociągi (ile ja tam znajomości zawarłem, od studentek biologii UJ, które opowiadały mi o krojeniu żaby, kiedy ja akurat jadłem smakowite drugie śniadanie gdzieś koło Zawiercia, po dobrego człowieka z Tarnowa od ekologicznej energetyki, z którym prawie założyłem nową partię politycznąstahoo pisze:Czyli nie przynudziłem![]()

Haha, ja pamiętam jak miałem 8 czy 9 lat i zobaczyłem w kiosku pismo pod tytułem "Kaczor Donald"... Do dziś nie mogę zapomnieć, jak rozwalał mnie komiks, w którym Donald burzył domy wielką kulą, która w końcu stała się taaaka malutka... i udało się dopiero wtedy, gdy sięgnął po broń ostateczną i dmuchnął tą kuleczką przez zwyczajną, małą rurkę idealnie trafiając w czuły punkt budynku, hahah, to się nazywa hardcore:D Komiksowe poczucie humoru, w przeciwieństwie do wspomnianych nałogów wymiata, "Kaczory" też xDD
Po przeczytaniu Twojego alfabetu mam jednoznacznie pozytywne odczucia, czytając takie teksty przekonuję się, że pomysł z alfabetami użytkowników JuvePoland to super sprawa. Pozdrowienia od wierzącego (w rodzinnie naturalną jedność człowieka:P) i praktykującego ateisty, fana pięknej Mamy Natury i zadeklarowanego humanisty w jednym:P Wow, nie wiedziałem nawet, że ja aż tyle wyznaję :C
PS I chciałbym zdementować wszelkie pogłoski- chociaż TO ("Alfabet stahoo.") przeczytałem, to NIE kibicuję Interowi :naughty:

- stahoo
- Juventino
Word ma funkcje statystykJanuary pisze:Chciało Ci się liczyć?stahoo pisze:Na koniec trochę statystyki. Do napisania alfabetu zużyłem 16 282 litery. Alfabet zawiera 2989 wyrazów. Pisałem go przez 6 dni, na przestrzeni około 11 godzin.

JuveCracow, bracie!
Jeszcze raz dzieki. Te posty to najlepsza nagroda, za 11 godzin pisania

- January
- Juventino
Nie wiedziałemstahoo pisze:Word ma funkcje statystykJanuary pisze:Chciało Ci się liczyć?stahoo pisze:Na koniec trochę statystyki. Do napisania alfabetu zużyłem 16 282 litery. Alfabet zawiera 2989 wyrazów. Pisałem go przez 6 dni, na przestrzeni około 11 godzin.

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Ein
- Juventino
Stahoo, no cóż. Jako, że mieszkasz koło Piły, to należałoby skoczyć w przyszłym sezonie na jakiś mecz Juventusu
I poza tym, pamiętaj "Nafta" jest fuj
Liczy się Pola :C

I poza tym, pamiętaj "Nafta" jest fuj

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Corcky
- Juventino
Świetnie się czyta te alfabety.
Mati podoba mi się jak zabierasz głos na forum. Piszesz rozsądnie, bez zbędnej napinki, a co najważniejsze masz chyba podobne do mojego
spojrzenie na futbol. Głos wędruje na Ciebie.
Mati podoba mi się jak zabierasz głos na forum. Piszesz rozsądnie, bez zbędnej napinki, a co najważniejsze masz chyba podobne do mojego

Alessandro Del Piero ole!
- pan Zambrotta
- Juventino
Widzę, że zabawa sie przyjęła - ~60, ~100, ~70, teraz już ponad 60 głosów w ankietach to wyniki, o jakich kiedyś nie śniono tutaj :lol:
szkoda tylko, że chętnych jak na lekarstwo...
rozwiązałem zagadkę Einsteina z alfabetu Il Tifoso. Zagadka nie tyle dla inteligentnych, co dla cierpliwych. Ja robiłem ponad 40 minut...
szkoda tylko, że chętnych jak na lekarstwo...
rozwiązałem zagadkę Einsteina z alfabetu Il Tifoso. Zagadka nie tyle dla inteligentnych, co dla cierpliwych. Ja robiłem ponad 40 minut...
- stahoo
- Juventino
Łukasz chyba powoli musisz zacząć rozkminiać poszczególne literki
Odświezam, bo może jeszcze ktoś zagłosuje? O ile zwycięzca jest już chyba pewny, o tyle może jeszcze być mała walka o 2 miejsce
edit.
Thx Pawełek

Odświezam, bo może jeszcze ktoś zagłosuje? O ile zwycięzca jest już chyba pewny, o tyle może jeszcze być mała walka o 2 miejsce

edit.
Thx Pawełek

Ostatnio zmieniony 19 maja 2009, 22:31 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.