Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2009, 19:14

Podzielam zdanie poprzedników. Gratuluję alfabetu, przeczytałem w całości ;]

PS Wiem już jaki błąd popełniłem. Login muszę zmienić na jakiś Mike czy Michaś :smile:

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2009, 19:45

Dzięki wielkie ;) Czyli nie przynudziłem :whistle:

@FalsoVero
Berni prosił, żeby przekazac, że dziekuje za komplement.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2009, 20:01

Również był to jeden z niewielu alfabetów który przeczytałem w całości, tzn wszystkie zagadnienia/hasła były w ciekawy sposób przestawione. Przejrzyście i bez owijania w bawełnę, no bomba ;)

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2009, 20:18

Pierwszy raz zagłosowałem a ankiecie od czasów reaktywacji.

Mati masz mój głos.

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2009, 20:21

stahoo pisze:Na koniec trochę statystyki. Do napisania alfabetu zużyłem 16 282 litery. Alfabet zawiera 2989 wyrazów. Pisałem go przez 6 dni, na przestrzeni około 11 godzin.
Chciało Ci się liczyć? :P

Jak dla mnie świetny alfabet :) Jeden z lepszych jakie czytałem :) Nie przynudzałeś :P

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2009, 21:29

Bardzo fajny alfabet. Miło się czytało. A co do tego stadionu, to też na lekcjach sobie rysuję :D

P.S. Ładny piesek :wink:

JuveCracow

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2009, 21:42

stahoo pisze:Czyli nie przynudziłem :whistle:
Żartujesz?:D Super się czytało, a góry (zapraszam w Beskid Wyspowy:P), pociągi (ile ja tam znajomości zawarłem, od studentek biologii UJ, które opowiadały mi o krojeniu żaby, kiedy ja akurat jadłem smakowite drugie śniadanie gdzieś koło Zawiercia, po dobrego człowieka z Tarnowa od ekologicznej energetyki, z którym prawie założyłem nową partię polityczną :D), poranne wstawanie, smak dobrze przyprawionego ryża i Old Shatterhand (Pavel, kończ karierę, on ma Niedźwiedziówkę!) to to, co najlepsze xD Nie mówiąc już o wędrówkach z Kara Ben Nemzi po oazach, Kurdystanie i Saharze, jak miałem -naście lat to się w tych książkach zaczytywałem, tylko potem piach zostawał w oczach od tych wszystkich pustyń:P

Haha, ja pamiętam jak miałem 8 czy 9 lat i zobaczyłem w kiosku pismo pod tytułem "Kaczor Donald"... Do dziś nie mogę zapomnieć, jak rozwalał mnie komiks, w którym Donald burzył domy wielką kulą, która w końcu stała się taaaka malutka... i udało się dopiero wtedy, gdy sięgnął po broń ostateczną i dmuchnął tą kuleczką przez zwyczajną, małą rurkę idealnie trafiając w czuły punkt budynku, hahah, to się nazywa hardcore:D Komiksowe poczucie humoru, w przeciwieństwie do wspomnianych nałogów wymiata, "Kaczory" też xDD

Po przeczytaniu Twojego alfabetu mam jednoznacznie pozytywne odczucia, czytając takie teksty przekonuję się, że pomysł z alfabetami użytkowników JuvePoland to super sprawa. Pozdrowienia od wierzącego (w rodzinnie naturalną jedność człowieka:P) i praktykującego ateisty, fana pięknej Mamy Natury i zadeklarowanego humanisty w jednym:P Wow, nie wiedziałem nawet, że ja aż tyle wyznaję :C

PS I chciałbym zdementować wszelkie pogłoski- chociaż TO ("Alfabet stahoo.") przeczytałem, to NIE kibicuję Interowi :naughty: :P

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2009, 21:55

January pisze:
stahoo pisze:Na koniec trochę statystyki. Do napisania alfabetu zużyłem 16 282 litery. Alfabet zawiera 2989 wyrazów. Pisałem go przez 6 dni, na przestrzeni około 11 godzin.
Word ma funkcje statystyk ;)

JuveCracow, bracie! :smile:

Jeszcze raz dzieki. Te posty to najlepsza nagroda, za 11 godzin pisania ;)

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2009, 01:12

stahoo pisze:
January pisze:
Word ma funkcje statystyk ;)
Nie wiedziałem :) Liczenie tego zajęłoby chyba podobną ilość czasu, co samo pisanie (no może samo przepisywanie gotowego) :P

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2009, 01:39

Stahoo, no cóż. Jako, że mieszkasz koło Piły, to należałoby skoczyć w przyszłym sezonie na jakiś mecz Juventusu :D

I poza tym, pamiętaj "Nafta" jest fuj :P Liczy się Pola :C

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2009, 10:34

:prochno:
Ok, mozemy w przyszłym sezonie cos wykombinowac :P

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2009, 18:19

Teraz dopiero przeczytałem alfabet i muszę przyznać, że świetnie, ciekawie napisany :).

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2009, 21:37

Świetnie się czyta te alfabety.
Mati podoba mi się jak zabierasz głos na forum. Piszesz rozsądnie, bez zbędnej napinki, a co najważniejsze masz chyba podobne do mojego :D spojrzenie na futbol. Głos wędruje na Ciebie.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2009, 21:45

Widzę, że zabawa sie przyjęła - ~60, ~100, ~70, teraz już ponad 60 głosów w ankietach to wyniki, o jakich kiedyś nie śniono tutaj :lol:
szkoda tylko, że chętnych jak na lekarstwo...

rozwiązałem zagadkę Einsteina z alfabetu Il Tifoso. Zagadka nie tyle dla inteligentnych, co dla cierpliwych. Ja robiłem ponad 40 minut...

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2009, 19:49

Łukasz chyba powoli musisz zacząć rozkminiać poszczególne literki ;)

Odświezam, bo może jeszcze ktoś zagłosuje? O ile zwycięzca jest już chyba pewny, o tyle może jeszcze być mała walka o 2 miejsce ;)

edit.
Thx Pawełek ;)
Ostatnio zmieniony 19 maja 2009, 22:31 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ