Włochy - Walia 4:0
- Alexxxxx
- Juventino
To był super mecz w wykonaniu Alexa. Napawde tyle co on zrobił dla druzyny to było coś wspaniałegpo. Dla udowodnienia podam rozmowe dzienikarza z Trapem:
D- Musi pan przyznac ta pozycja jest wymazona dla Del Piero?T - Tak Alex na tej pozycji gra fenomenalnie tyleż ile on dzisiaj zrobił dla drużyny jest nie do opisania. Był dzisiaj najlepszy na boisku mimo 3 bramek Inzaghiego.D - Dlaczego pan wczesniej nie zaufał Del Pierowi?
T - brak odpowiedzi
D - To jaki będzie teraz ofensywny trojkąt?
T- Nie mam pojęcia .Wiem tylko, że napewno jak Del Piero utrzyma forme ma pierwsze miejsce w tej trojce.
D- Musi pan przyznac ta pozycja jest wymazona dla Del Piero?T - Tak Alex na tej pozycji gra fenomenalnie tyleż ile on dzisiaj zrobił dla drużyny jest nie do opisania. Był dzisiaj najlepszy na boisku mimo 3 bramek Inzaghiego.D - Dlaczego pan wczesniej nie zaufał Del Pierowi?
T - brak odpowiedzi
T- Nie mam pojęcia .Wiem tylko, że napewno jak Del Piero utrzyma forme ma pierwsze miejsce w tej trojce.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Reggie
- Juventino
Nie ma co popadać w euforie- to tylko Walia 8) Chociaż taki wynik zawsze cieszy. Ciekawy jestem na ile z tych 3 bramek naprawde zapracował Inzaghi. 
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- swiergot
- Juventino
Nie chcę być złośliwy, ale według mnie na żadną. Za każdym razem piłka wpadała na niego. No, może przy jednej się narobił, bo musiał trochę przejść, minąć obrońcę i strzelić z ostrego konta w długi róg obok bramkarza, ale ten obrońca dał ciała i bardzo ułatwił Inzaghiemu strzelenie tego gola.Rysiek pisze:Nie ma co popadać w euforie- to tylko Walia 8) Chociaż taki wynik zawsze cieszy. Ciekawy jestem na ile z tych 3 bramek naprawde zapracował Inzaghi.

- Sadam
- Juventino
Widziałem cały mecz na Rai Uno i musze przynać że piłkarze JUVE są w zyciowych formach, Alex robił z piłką co chciał, brylował formą, zagrał jak profesor footballu, Camoranesii zachwycił bajeczną techniką, Buffon wysokim temperamentem, a zambrotta królował na lewej stronie. Jeśli taka forma utrzyma sie w naszych szeregach to chyba niema co sie martwić o Scudetto czy Lm :twisted:
BRAWO AZZURII!!!!!!!

by SADAM
- Juverulez!
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Wiesz ze nalezy podac zrodlo, a tu go nie wiedze. Ja jakos nie za bardzo slyszalem taki wywaiad.Alexxxxx pisze:To był super mecz w wykonaniu Alexa. Napawde tyle co on zrobił dla druzyny to było coś wspaniałegpo. Dla udowodnienia podam rozmowe dzienikarza z Trapem:
T - brak odpowiedzi
Ale wracajac do meczu. Byl cudowny, piekny, co za radosc. Zwlaszcza w drugiej polowie. Nareszcie widze Wlochow jakich kocham. Z ta gra i bez kontuzji podstawowych garczy spokojnie moge myslec o Mistrzostwie Europy. Cala druzyna wczoraj zagrala wspaniale. To co robil Zambro jest nie do opisania, zelazna kondycja. bylem pod takmi wrazeniem jego rajdow ze zaczelem sie slinic z podniecenia jak na niego patrzylem

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Nowy
- Juventino
Grazie Italia!
Wspaniała atmosfera, niezapomniany chaotyczny, pełny euforii hymn. Rewelacyjna gra Włochów. To bez dwóch zdań jedna z najlepszych drużyn na świecie.
Gdyby jeszcze był Totti.
Del Piero jest świetny w pomocy. Sądzę, że lepszy niż na ataku. Zambrotta rewelacja. Cały zespół jest boski.
Wspaniała atmosfera, niezapomniany chaotyczny, pełny euforii hymn. Rewelacyjna gra Włochów. To bez dwóch zdań jedna z najlepszych drużyn na świecie.
Gdyby jeszcze był Totti.
Del Piero jest świetny w pomocy. Sądzę, że lepszy niż na ataku. Zambrotta rewelacja. Cały zespół jest boski.
- paweł (neo)
- Juventino
co do formy superpippo....ktos musiał mu wypracowac te sytuacje nie... pierwsza bramka to dobitka..... po strzale vieriego...druga po wrzytce oddoczy jak mu tam praktycznie kazdy kto grał kiedys w pilke tak umie wychodzic.. trzecia bramka to ewidentny bład obroncy!! a niestrzelic z 5 metrów majac tylko przed soba bramkarza i to jeszcze na lini...zato jak zagrała ofensywa juve del piero camor i zambrotta!!!!!! poezja a ten karny wrzyciu czegos takiego niewidziałemYari pisze:hehehe jak patryłem na wynik w czasie meczu ( 56 minuta) to było 0-0 , myśle sobie , e kicha bedzie remis. A teraz patrze i 4-0:). To wspaniała wiadomość. Natomiast bardzo cieszy a zarazem martwi![]()
, taka forma inzaghiego:). Oj bedzie trudno z milanem w Serie A , w meczu o punkty. Ciekaw jestem za co Gigi dostał żółtą kartke :-D :-D
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Chyba chciałeś powiedzieć Mistrzostw Europy no chyba,ze aż tak bardzooo wybiegasz w przyszłośćjuveluck pisze: Jestem tak zachwycony postwa wlochow ze juz widze ich odbierajacych zloty medal za Mistrzostwo Swiata. Wiem ze wybiegam zdecydowanie w przyszlosc ale po tym co pokazali to inaczej nie da sie myslec.
A co meczu to niestety niemiałem okazji go oglądać no ale z wypowiedzi kolegów wiem , że był to wspaniały pojedynek. Brylowali piłkarze JUVENTUSU, którzy są kręgosłupem reprezentacji. Zaskoczył mnie Inzaghi w 10 min, klasyczny hat-trick :shock: no no no. A formalności dopełnił niezawodny w takich sytuacjach Del Piero :twisted: Brawo Włosi! Forza Italia! Tak dalej!