Włochy - Walia 4:0

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 10:53

ja bym bardzo chciał pochwalić Inzaghiego Hattrick-Klasyczny ale Alex strzelił po profesionalnemu tę 11-stkę taki spokój przy karnych mają tylko zawodowcy :-D

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 11:53

To był super mecz w wykonaniu Alexa. Napawde tyle co on zrobił dla druzyny to było coś wspaniałegpo. Dla udowodnienia podam rozmowe dzienikarza z Trapem:
D- Musi pan przyznac ta pozycja jest wymazona dla Del Piero?T - Tak Alex na tej pozycji gra fenomenalnie tyleż ile on dzisiaj zrobił dla drużyny jest nie do opisania. Był dzisiaj najlepszy na boisku mimo 3 bramek Inzaghiego.D - Dlaczego pan wczesniej nie zaufał Del Pierowi?
T - brak odpowiedzi
D - To jaki będzie teraz ofensywny trojkąt?
T- Nie mam pojęcia .Wiem tylko, że napewno jak Del Piero utrzyma forme ma pierwsze miejsce w tej trojce.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 12:00

Nie ma co popadać w euforie- to tylko Walia 8) Chociaż taki wynik zawsze cieszy. Ciekawy jestem na ile z tych 3 bramek naprawde zapracował Inzaghi. :wink:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 12:09

Rysiek pisze:Nie ma co popadać w euforie- to tylko Walia 8) Chociaż taki wynik zawsze cieszy. Ciekawy jestem na ile z tych 3 bramek naprawde zapracował Inzaghi. :wink:
Nie chcę być złośliwy, ale według mnie na żadną. Za każdym razem piłka wpadała na niego. No, może przy jednej się narobił, bo musiał trochę przejść, minąć obrońcę i strzelić z ostrego konta w długi róg obok bramkarza, ale ten obrońca dał ciała i bardzo ułatwił Inzaghiemu strzelenie tego gola.

Obrazek
Sadam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 12:27

Widziałem cały mecz na Rai Uno i musze przynać że piłkarze JUVE są w zyciowych formach, Alex robił z piłką co chciał, brylował formą, zagrał jak profesor footballu, Camoranesii zachwycił bajeczną techniką, Buffon wysokim temperamentem, a zambrotta królował na lewej stronie. Jeśli taka forma utrzyma sie w naszych szeregach to chyba niema co sie martwić o Scudetto czy Lm :twisted: :D BRAWO AZZURII!!!!!!!

by SADAM
miloo7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 12:34

jestem zawiedziony przegrana walijczyków iz kibicowałem im i chciałem aby zagrali w me no cóz moze w barazach

Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 13:03

Mecz był bardzo dobry. Szybki, ciekawy itd. Ekstra mecz!!!

RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 13:05

Dla mnie bomba a szczegolnie cieszy foram graczy Juve :) Jedyny minus to ze akurat Pipo musial strzelic 3 gole no ale lepsze 3 gole pipo niz brak bramek :)

FORZA JUVE
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 13:27

ciekawe czemu ta menda społoczne utrafiłą hat-tricka???!!!! Toż to jakiś cud!!! :shock: :shock: :twisted:

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 14:00

Alexxxxx pisze:To był super mecz w wykonaniu Alexa. Napawde tyle co on zrobił dla druzyny to było coś wspaniałegpo. Dla udowodnienia podam rozmowe dzienikarza z Trapem:
D- Musi pan przyznac ta pozycja jest wymazona dla Del Piero?T - Tak Alex na tej pozycji gra fenomenalnie tyleż ile on dzisiaj zrobił dla drużyny jest nie do opisania. Był dzisiaj najlepszy na boisku mimo 3 bramek Inzaghiego.D - Dlaczego pan wczesniej nie zaufał Del Pierowi?
T - brak odpowiedzi
D - To jaki będzie teraz ofensywny trojkąt?
T- Nie mam pojęcia .Wiem tylko, że napewno jak Del Piero utrzyma forme ma pierwsze miejsce w tej trojce.
Wiesz ze nalezy podac zrodlo, a tu go nie wiedze. Ja jakos nie za bardzo slyszalem taki wywaiad.

Ale wracajac do meczu. Byl cudowny, piekny, co za radosc. Zwlaszcza w drugiej polowie. Nareszcie widze Wlochow jakich kocham. Z ta gra i bez kontuzji podstawowych garczy spokojnie moge myslec o Mistrzostwie Europy. Cala druzyna wczoraj zagrala wspaniale. To co robil Zambro jest nie do opisania, zelazna kondycja. bylem pod takmi wrazeniem jego rajdow ze zaczelem sie slinic z podniecenia jak na niego patrzylem :D :D . Del Piero tez bardzo dobrze zagral, zrobil to co do niego nalezalo. wymienial pilke z napastnikami strzela, dryblowal. Zwlaszca jedna akcja. Obrona grala wspaniale nie dopuszczala do zadnych akcji wiec Buffon mial bardzo malo roboty. Jestem tak zachwycony postwa wlochow ze juz widze ich odbierajacych zloty medal za Mistrzostwo Swiata :D . Wiem ze wybiegam zdecydowanie w przyszlosc ale po tym co pokazali to inaczej nie da sie myslec. To byl cudowny wieczor na San Siro

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Nowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 14:08

Grazie Italia!

Wspaniała atmosfera, niezapomniany chaotyczny, pełny euforii hymn. Rewelacyjna gra Włochów. To bez dwóch zdań jedna z najlepszych drużyn na świecie.

Gdyby jeszcze był Totti.

Del Piero jest świetny w pomocy. Sądzę, że lepszy niż na ataku. Zambrotta rewelacja. Cały zespół jest boski.

paweł (neo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 14:11

Yari pisze:hehehe jak patryłem na wynik w czasie meczu ( 56 minuta) to było 0-0 , myśle sobie , e kicha bedzie remis. A teraz patrze i 4-0:). To wspaniała wiadomość. Natomiast bardzo cieszy a zarazem martwi :P :P , taka forma inzaghiego:). Oj bedzie trudno z milanem w Serie A , w meczu o punkty. Ciekaw jestem za co Gigi dostał żółtą kartke :-D :-D
co do formy superpippo....ktos musiał mu wypracowac te sytuacje nie... pierwsza bramka to dobitka..... po strzale vieriego...druga po wrzytce oddoczy jak mu tam praktycznie kazdy kto grał kiedys w pilke tak umie wychodzic.. trzecia bramka to ewidentny bład obroncy!! a niestrzelic z 5 metrów majac tylko przed soba bramkarza i to jeszcze na lini...zato jak zagrała ofensywa juve del piero camor i zambrotta!!!!!! poezja a ten karny wrzyciu czegos takiego niewidziałem

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 14:17

Juverulez! pisze:ciekawe czemu ta menda społoczne utrafiłą hat-tricka???!!!! Toż to jakiś cud!!! :shock: :shock: :twisted:
hehehe dobra skomentowanie Inzaghiego, ja też o nim tak myśle, hehe

Mnich87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 14:40

Wypada sie tylko cieszyć z dobrej postawy graczy Juve i Włoch, ja myślę, że będą faworytami Euro04

Now known as DonMenello
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 14:48

juveluck pisze: Jestem tak zachwycony postwa wlochow ze juz widze ich odbierajacych zloty medal za Mistrzostwo Swiata :D . Wiem ze wybiegam zdecydowanie w przyszlosc ale po tym co pokazali to inaczej nie da sie myslec.
Chyba chciałeś powiedzieć Mistrzostw Europy no chyba,ze aż tak bardzooo wybiegasz w przyszłość :wink: :wink:

A co meczu to niestety niemiałem okazji go oglądać no ale z wypowiedzi kolegów wiem , że był to wspaniały pojedynek. Brylowali piłkarze JUVENTUSU, którzy są kręgosłupem reprezentacji. Zaskoczył mnie Inzaghi w 10 min, klasyczny hat-trick :shock: no no no. A formalności dopełnił niezawodny w takich sytuacjach Del Piero :twisted: Brawo Włosi! Forza Italia! Tak dalej! :wink:

Obrazek
ODPOWIEDZ