Koszulki na sezon 2009/2010
- tabo89
- Juventino
jest akcent na TAKIE z tego co rozumiem ale nie orientuje się o ktorych mówiszminimav pisze:A ja bym byl bardzo zadowolony gdyby TAKIE byly koszulki wyjazdowe...
Po prostu mi sie podoba, chociaz wiem ze musza sie roznic od domowych. Bylbym pierwszym ktory by ja kupil ;D
może tam powinien być odnośnik jakiś ukryty pod tym slowem
- EjsI
- Juventino
W pełni się zgadzam. Nie bez powodu za najładniejsze w historii uważam nasze stroje domowe z sezonu 1996/1997, które to pasów miały mało. Szkoda też kolorowych wstawek, które ożywiały nieco naszo biało-czarną koszulkę - tej domowej jakby coś brakuje. Odnośnie projektów zaprezentowanych przez Asta#8 to wydaje mi się, że podobnie jak bodaj w sezonie 2006/2007 są to projekty jakiegoś forumowicza, choć zielona bluza bramkarska (mimo że nie jest to mój ulubiony kolor) prezentuje się bardzo ładnie. Powiem też szczerze, że tęsknie za kołnierzykami, mimo że raczej nigdy one nie powrócą. Podobnie też jak niektórzy mam nadzieję, że projekty te nie są ostateczne - zresztą nie wierzę, że na początku maja Nike zaprojektowane ma już zaprojektowane koszulki, podczas gdy w zeszłym roku kazali sobie na nie czekać do lipca.Azrael_Juve pisze:Mnie się nie podobają te główne stroje. My jesteśmy bianconerri, a nie odwrotnie. Nie rozumiem dlaczego kolorystyka koszulki jest czarno-biała. No i ten pasiak taki beznadziejnie "gęsty". Jeszcze trochę i by im wyszła taka przesadzona maszkara jak chociażby tegoroczna Udinese - totalne bezguście.
Pozdrawiam.
- minimav
- Juventino
Mialem na mysli te szare, na ktore wszystkie narzekajatabo89 pisze:jest akcent na TAKIE z tego co rozumiem ale nie orientuje się o ktorych mówiszminimav pisze:A ja bym byl bardzo zadowolony gdyby TAKIE byly koszulki wyjazdowe...
Po prostu mi sie podoba, chociaz wiem ze musza sie roznic od domowych. Bylbym pierwszym ktory by ja kupil ;D
może tam powinien być odnośnik jakiś ukryty pod tym slowem

- SirRose
- Juventino
Mi się koszulka domowa bardzo podoba, z resztą tak samo jak podobały mi się wszystkie dotychczasowe projekty Nike dla nas. Jeśli chodzi o wyjazdówki no to jest absolutnie odwrtonie
Wszystkie były fatalne, te są również. Czemu nie zrobią normalnych niebiesko-żółtych tak jak powinno być ??

- Aske
- Juventino
Juz mialem kupowac koszulke Juve, ale jak zobaczylem nowy zestaw to sie wstrzymam i kupie te nowe. Domowa koszulka z tych zdjec o wiele wiele wiele bardziej mi sie podoba, chociaz szału ni ma. Moje ulubione nadal sa z sezonu 2002/2003
- kedzior1392
- Juventino
Domowa - Fajna, wiadomo ze gra najlepszy klub na świecie 
Wyjazdowa - wzór dobry ale ten szary
Dla bramkarza - zielona? bedzie sie zlewał z boiskiem

Wyjazdowa - wzór dobry ale ten szary
Dla bramkarza - zielona? bedzie sie zlewał z boiskiem

- Alfa i Omega
- Juventino
o to chodzi. wyobraź sobie, biegnie taki napastnik przeciwników, pusta bramka, pewny swego podcina piłkę, a tu nagle sruuu... i z ziemi wyrasta Buffon. albo gorzej, Manninger. wtedy to nie strzeli, ale za to dostanie zawału.kedzior1392 pisze:Dla bramkarza - zielona? bedzie sie zlewał z boiskiem
mi po prawdzie podobają się wyjazdowe projekty... no ale można by je tu i tam poprawić.
- krop
- Juventino
Albo nie daj Boze KahnAlfa i Omega pisze: o to chodzi. wyobraź sobie, biegnie taki napastnik przeciwników, pusta bramka, pewny swego podcina piłkę, a tu nagle sruuu... i z ziemi wyrasta Buffon. albo gorzej, Manninger....

- Regulus
- Juventino
Domowe w porównaniu z nieco kiczowatymi moim zdaniem z zeszłego i obecnego sezonu prezentują się ładnie. Proste, klasyczne, bez udziwnień i pstrokatych wstawek. Brakuje tylko tarczy scudetto obok herbu 
jak dla mnie też jedne z lepszych.

To są koszulki z sezonu 1997/1998W pełni się zgadzam. Nie bez powodu za najładniejsze w historii uważam nasze stroje domowe z sezonu 1996/1997

- stahoo
- Juventino
Co było dla Ciebie kiczowate w wyjazdowych kosuzlakch z zeszłego sezonu? Dla mnie były świetne- niebieskie z żółtymi wstawkami.
Obecne wyjazdówki nie sa bardzo złe- przywykłem do nich, ale nie są genialne. Nadaja sie abrdziej na trzeci komplet, albo strój bramkarza.
Obecne wyjazdówki nie sa bardzo złe- przywykłem do nich, ale nie są genialne. Nadaja sie abrdziej na trzeci komplet, albo strój bramkarza.
- GamBit
- Juventino
hmm nie wiem czemu tak narzekacie na te wyjazdowki? mnie sie podobaja,chociaz kolor szary wziety jakby z ... niewazne. mimo to niezle sie prezentuja.ciekawe jak beda wygladac na boisku.a ze wolalbym taki wzror jak ten szary tylko niebiesko-zolty to juz inna para kaloszy.cienkie pasy na domowkach luksus.tylko te zolte wstawki mnie jakos nie pociagaja...gdyby ciemniejsze byly,taki odcien zlotego wygladalyby (moim zdaniem) lepiej
- Szymek
- Juventino