Koszulki na sezon 2009/2010

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 10:37

minimav pisze:A ja bym byl bardzo zadowolony gdyby TAKIE byly koszulki wyjazdowe...
Po prostu mi sie podoba, chociaz wiem ze musza sie roznic od domowych. Bylbym pierwszym ktory by ja kupil ;D
jest akcent na TAKIE z tego co rozumiem ale nie orientuje się o ktorych mówisz

może tam powinien być odnośnik jakiś ukryty pod tym slowem

Obrazek
EjsI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 11:26

Azrael_Juve pisze:Mnie się nie podobają te główne stroje. My jesteśmy bianconerri, a nie odwrotnie. Nie rozumiem dlaczego kolorystyka koszulki jest czarno-biała. No i ten pasiak taki beznadziejnie "gęsty". Jeszcze trochę i by im wyszła taka przesadzona maszkara jak chociażby tegoroczna Udinese - totalne bezguście.
W pełni się zgadzam. Nie bez powodu za najładniejsze w historii uważam nasze stroje domowe z sezonu 1996/1997, które to pasów miały mało. Szkoda też kolorowych wstawek, które ożywiały nieco naszo biało-czarną koszulkę - tej domowej jakby coś brakuje. Odnośnie projektów zaprezentowanych przez Asta#8 to wydaje mi się, że podobnie jak bodaj w sezonie 2006/2007 są to projekty jakiegoś forumowicza, choć zielona bluza bramkarska (mimo że nie jest to mój ulubiony kolor) prezentuje się bardzo ładnie. Powiem też szczerze, że tęsknie za kołnierzykami, mimo że raczej nigdy one nie powrócą. Podobnie też jak niektórzy mam nadzieję, że projekty te nie są ostateczne - zresztą nie wierzę, że na początku maja Nike zaprojektowane ma już zaprojektowane koszulki, podczas gdy w zeszłym roku kazali sobie na nie czekać do lipca.

Pozdrawiam.

minimav

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 12:39

tabo89 pisze:
minimav pisze:A ja bym byl bardzo zadowolony gdyby TAKIE byly koszulki wyjazdowe...
Po prostu mi sie podoba, chociaz wiem ze musza sie roznic od domowych. Bylbym pierwszym ktory by ja kupil ;D
jest akcent na TAKIE z tego co rozumiem ale nie orientuje się o ktorych mówisz

może tam powinien być odnośnik jakiś ukryty pod tym slowem
Mialem na mysli te szare, na ktore wszystkie narzekaja :P

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 13:11

Mi się koszulka domowa bardzo podoba, z resztą tak samo jak podobały mi się wszystkie dotychczasowe projekty Nike dla nas. Jeśli chodzi o wyjazdówki no to jest absolutnie odwrtonie :D Wszystkie były fatalne, te są również. Czemu nie zrobią normalnych niebiesko-żółtych tak jak powinno być ??

Aske

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 14:38

Juz mialem kupowac koszulke Juve, ale jak zobaczylem nowy zestaw to sie wstrzymam i kupie te nowe. Domowa koszulka z tych zdjec o wiele wiele wiele bardziej mi sie podoba, chociaz szału ni ma. Moje ulubione nadal sa z sezonu 2002/2003

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 18:06

Domowa koszulka jest wprost genialna, wyjazdowa oryginalna, bramkarska może być. Mam nadzieję, że już tak zostanie, że będą cienkie paski, a nie takie grube :D:D

kedzior1392

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 19:58

Domowa - Fajna, wiadomo ze gra najlepszy klub na świecie :D

Wyjazdowa - wzór dobry ale ten szary

Dla bramkarza - zielona? bedzie sie zlewał z boiskiem :D

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 20:14

kedzior1392 pisze:Dla bramkarza - zielona? bedzie sie zlewał z boiskiem :D
o to chodzi. wyobraź sobie, biegnie taki napastnik przeciwników, pusta bramka, pewny swego podcina piłkę, a tu nagle sruuu... i z ziemi wyrasta Buffon. albo gorzej, Manninger. wtedy to nie strzeli, ale za to dostanie zawału.

mi po prawdzie podobają się wyjazdowe projekty... no ale można by je tu i tam poprawić.

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 20:24

Alfa i Omega pisze: o to chodzi. wyobraź sobie, biegnie taki napastnik przeciwników, pusta bramka, pewny swego podcina piłkę, a tu nagle sruuu... i z ziemi wyrasta Buffon. albo gorzej, Manninger....
Albo nie daj Boze Kahn :prochno:

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 20:36

Wyjazdowa poprostu genialna jak dla mnie. :bravo: nie dosyc ze zaskoczenie(bo chyba nikt sie nie spodziewał takiego wzoru) to jeszcze in plus, w takim razie sie sklaniam przy wyjazdowej :)

Obrazek
Regulus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2009, 17:54

Domowe w porównaniu z nieco kiczowatymi moim zdaniem z zeszłego i obecnego sezonu prezentują się ładnie. Proste, klasyczne, bez udziwnień i pstrokatych wstawek. Brakuje tylko tarczy scudetto obok herbu ;)
W pełni się zgadzam. Nie bez powodu za najładniejsze w historii uważam nasze stroje domowe z sezonu 1996/1997
To są koszulki z sezonu 1997/1998 :) jak dla mnie też jedne z lepszych.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2009, 19:26

Co było dla Ciebie kiczowate w wyjazdowych kosuzlakch z zeszłego sezonu? Dla mnie były świetne- niebieskie z żółtymi wstawkami.

Obecne wyjazdówki nie sa bardzo złe- przywykłem do nich, ale nie są genialne. Nadaja sie abrdziej na trzeci komplet, albo strój bramkarza.

GamBit

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2009, 15:29

hmm nie wiem czemu tak narzekacie na te wyjazdowki? mnie sie podobaja,chociaz kolor szary wziety jakby z ... niewazne. mimo to niezle sie prezentuja.ciekawe jak beda wygladac na boisku.a ze wolalbym taki wzror jak ten szary tylko niebiesko-zolty to juz inna para kaloszy.cienkie pasy na domowkach luksus.tylko te zolte wstawki mnie jakos nie pociagaja...gdyby ciemniejsze byly,taki odcien zlotego wygladalyby (moim zdaniem) lepiej

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2009, 16:37

Tak wyglądają nowe stroje Barcy. Koszulka domowa - klasyczna, a wyjazdowa jak zwykle wolność twórcza Nike. Bramkarska całkiem fajna. Arsenal natomiast, na meczach wyjazdowych będzie się prezentował w takich. Jak dla mnie - bez rewelacji.

Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2009, 17:06

Domowa jest ok, za to wyjazdowa bardzo mi się podoba. Od długiego czasu to chyba najlepszy projekt.

ODPOWIEDZ