Gherrick pisze:Brawo Zdenuś ! Gdzie są teraz jego krytykanci?

:
Ja jestem. Chcesz mi coś powiedzieć?? Cały mecz grał padake, i Seba mu nastrzelił łeb, zauważ, że nie zrobił nawet ruchu głowy do przodu. Gol cieszy bardzo ale co z tego? Mam go już kochać jak jest beznadziejny?
Remis czyli porażka, nie tego oczekiwaliśmy, umówmy się. 1 połowa jeszcze dobra, nie wiem co im nagadał w przerwie, że wyszli na boisko bez woli walki i jaj. inter mógł nas dobić spokojnie na 2,3-0 ale Buffon wreszcie zagrał mecz na poziomie.
Akcja po ktorej wyleciał Tiago pokazała róznicę klas, grali sobie z nami w dziadka robiąc przy tym sztuczki a my lataliśmy za nimi jak trampkarze :roll: Nie dziwię się, że Mendes nie wytrzymał.
Gol Grygery mówi sam za siebie... :roll: Kto nam musi strzelać gole w takim meczu.
Seba świetnie, ten zawodnik na lawce to grzech cieżki, Ranieri jest nie z tej Ziemi, mam już dosyć oglądania jego mordy w 70 min. jak nie ma pojęcia co ma zrobić
Molinaro jeździec bez głowy, Marco sprinter Światowy :lol: Stary dobry Legro, bezbarwy Nedved, zawodnik widmo#18, odcięci od podań napastnicy... kim i czym straszyć. Długie piłki Poulsena w przód pokazały nam jak nisko upadliśmy, nie potrafimy nawet zbudować akcji, dramat...
Jestem zły i zawiedziony, remis ratuje nam cud, ale nie tak mialo być, nie takiego Juventusu oczekiwałem, może przez całe spotkanie przez 30 min. pokazali jaja. Ale cóż, jedzimey dalej, jutro jesteśmy z milenem na równi

...