Amica- wisła 2-0 hahaha
- kouba
- Qualità Juventino
wisła to jedyny klub w polsce który umie grać w piłke nożną, a ta legia co o nij tak głośno na tym forum to jest cała do bani tak jak w tamtym sezonie nie zdobędą kwalifikacji do pucharu UEFA, bo to jest słaby zespół, bez klasy i ducha walki!!!!!!
- Sadek
- Juventino
Stary jak nie widziałes Legii w akcji to lepiej nie pisz.kouba pisze:wisła to jedyny klub w polsce który umie grać w piłke nożną, a ta legia co o nij tak głośno na tym forum to jest cała do bani tak jak w tamtym sezonie nie zdobędą kwalifikacji do pucharu UEFA, bo to jest słaby zespół, bez klasy i ducha walki!!!!!!
Legii nie brakuje ducha walki jak by brakowało to w 10 nie wygraliby z Lechem.A słaby zespół to jest Wisła chodź sam tak nie sądze.
- Ironek
- Juventino
LEGIA nie ma ducha walki??.... he, to dziwne, jak się w 10 wygrywa dwa mecze z rzędu to się nie ma ducha walki??? może wisła ma większego ducha walki?? hahaha to wisla jest słaba i nie ma ducha walki 0-2 z Amicą, otatnie dwa mecze a anderlechtem hahaha, tylko mi tu nie mów, że wisła miała trudniej do grała na wyjeździe i z lepszą drużyną. LEGIA MISTRZ !!!!kouba pisze:wisła to jedyny klub w polsce który umie grać w piłke nożną, a ta legia co o nij tak głośno na tym forum to jest cała do bani tak jak w tamtym sezonie nie zdobędą kwalifikacji do pucharu UEFA, bo to jest słaby zespół, bez klasy i ducha walki!!!!!!
- kouba
- Qualità Juventino
Ja tak uważam o legii, każdy moze myśleć co chce, ale ja nie mówie że wisła ma większego duch walki tylko że jest lepsza, moze z lechem walczyli ale to jeden mecz, ja wcale za wisła nie ide ja tylko uważam że to najleszy klub w Polsce. PzSadek pisze:Stary jak nie widziałes Legii w akcji to lepiej nie pisz.kouba pisze:wisła to jedyny klub w polsce który umie grać w piłke nożną, a ta legia co o nij tak głośno na tym forum to jest cała do bani tak jak w tamtym sezonie nie zdobędą kwalifikacji do pucharu UEFA, bo to jest słaby zespół, bez klasy i ducha walki!!!!!!
Legii nie brakuje ducha walki jak by brakowało to w 10 nie wygraliby z Lechem.A słaby zespół to jest Wisła chodź sam tak nie sądze.
- ForzaInter
- Interista
Wiesz co ci powiem sylwia jestes smieszna. Jestes pewnie pokroju kibicow ktorzy nie potrafia nawet pamieci o najwiekszym pilkarzu polskiej pilki(ktorym bez sprzecznie jest Kazimierz Deyna) uszanowac. I po co te teksty o mydle??? Tylko sie osmieszasz. Z tym golem samobojczym Boruca (bo tak sie nazywa "bramkarz") to bym polemizowal. Nie bylas na meczu i nie wiesz jak to wygladalo. Tam bylo zamieszanie i on na pewno nie zrobil tego celowo. Poza tym byl faulowany. Polemizowal tez z tym ze "Henio"( :lol: )Kasperczak jest najlepszym trenerem w polsce. O tym kto zdobedzie mistrza chcialbym zauwazyc pokazuje caly sezon a nie sam poczatek. Wiec nie mozesz sugerowac ze wisla(-skisla :-D )je zdobedzie. Poza tym chyba na serio masz jakis zly okres napiecia przedmiesiaczkowego, albo jestes zla po osmieszeniu wisly przez Amice. Nic nie potrafili zrobic. Tu sie dopiero mozna smiac! :-DSylwia pisze:Lepiej pilnuj żeby ta twoja legia nie legła w najbliższym meczu z górnikiem polkowice. twoja legia też pokazała klasę w meczu z odrą lub górnikiem łęczna. a w poprzednim sezonie jak szybko odpuścili walkę o mistrzostwo Polski nawet się na Puchar UEFA nie załapali!!!!. ja nie mogłam wyrobić jak bramkarz legii piąstkował piłkę do własnej bramki w meczu z Lechem.Marcin-IRONEK pisze:No to wisła- skisła. Ale pokoazali klasę heheheh. Ale się cieszę chyba nie wyrobię. I co wisła mistrzem polski???????? dobre żarty
Kryszał ich załatwił!!!![]()
![]()
![]()
Pewnie że Wisła Mistrzem Polski na pewno nie te ćwoki z wronek a tym bardziej legia. hahahahahaha. Wystarczy spojrzeć na Henia Kasperczaka to jest dopiero trener!!!! najlepszy na pewno w Polsce!!!!! a nie to co ten kubicki on tych chłoptasiów z ległej nazywa zawodnikami klasowymi!!!! hahahahahahah wolne żarty!!!![]()
![]()
- oni to by nawet ręczników nie mogli podawać klasowym zawodnikom!!!!
![]()
już nie mogę się doczekać jak Wisła da łupnia tym warszawiakom!!! Żuraw ich zgniecie!!!
PS1. czy w legii stosuje się mydło??? bo ich zawodnicy wyglądają jakby jedno mydło wystarczało całej drużynie na rok!!! :-D - dobrym przykladem jest dudek(dariusz) jak jest ciemno to go nie widać!!! przez ten syf!!! a z gęby bardzo podobny do braciszka pewnie z charakteru też.
PS2. Uważaj żeby legła pod koniec sezonu nie zaśpiewała bójcie się chamy do II ligi wracamy!!!

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- ForzaInter
- Interista
Ja tez mam go w pilkarzykach dlatego sie tez bardzo ciesze!! :-DGianluigi pisze:Ja tam sie ciesze ze bramki strzelil Kryszalowicz ktorego bardzo lubie i mam w "piłkarzykach"

A tak na marginesie to Legia [moze poza Lechem(ale tylko u siebie)] ma najlepszych kibicow w polsce. Wisla niestety co tu kryc.......... :-D

Inter Campeone

Inter Campeone

- Rybeq
- Juventino
Z tym to mógłbym polemizować. A Lubański ??? A Pohl ???ForzaInter pisze: Jestes pewnie pokroju kibicow ktorzy nie potrafia nawet pamieci o najwiekszym pilkarzu polskiej pilki(ktorym bez sprzecznie jest Kazimierz Deyna) uszanowac.
Ta dwójka to wg. mnie najwybitniejsi piłkarze w historii naszej rodzimej piłki.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
- ForzaInter
- Interista
\Rybeq pisze:Z tym to mógłbym polemizować. A Lubański ??? A Pohl ???ForzaInter pisze: Jestes pewnie pokroju kibicow ktorzy nie potrafia nawet pamieci o najwiekszym pilkarzu polskiej pilki(ktorym bez sprzecznie jest Kazimierz Deyna) uszanowac.
Ta dwójka to wg. mnie najwybitniejsi piłkarze w historii naszej rodzimej piłki.
Sorry! Uzylem zlego slowa. Rzeczywiscie jeli chodzi ogolnie o polska pilke to bylo wielu wielce wybitnych pilkarzy. Nie tylko Deyna. Ale jesli mowic by o Polskiej Lidze to najlepsze wystepy w niej zaliczyl wlasnie Kazio Deyna. :-D

Inter Campeone

Inter Campeone

- MatJuve
- Juventino
Sami widzicie jak trudno jest klubom w Polsce. Wydawało się, jeszcze pół roku temu, że Wisla może zawojowac Europe, a tu nima. Okrutnie została sprowadzona na ziemię. Takie są polskie realia. Co lepszy to od razu spieprza gdzie lepiej płacą. Żurawski pewnie odejdzie do Schalke, a Kasperczak pewnie bedzie prowadził Nigerię. I wtedy to Wisla już będzie kolejnym ligowym średniakiem. Ale cóż taki już los polskich klubów. One są tylko kładką dla młodych talentów na zachód i w ogóle sie nie liczą. I tak już bedzie. Ach chciało by sie żeby Wisła była taką Spartą Praga...
- Rybeq
- Juventino
ForzaInter: W sumie to znaczy to samo 
Bo do roku 80 nie pamiętam żadnego piłkarza który by coś zawojował zagranicą . A "nasza" trójka (Deyna,Lubański,Pohl, kolejność alfabetyczna
) swoje złote lata spędziła w Polsce , dlatego konsekwentnie twierdzę że to Włodek i Ernest byli najlepsi 

Bo do roku 80 nie pamiętam żadnego piłkarza który by coś zawojował zagranicą . A "nasza" trójka (Deyna,Lubański,Pohl, kolejność alfabetyczna

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
20.II.2003-3.III.2005