Amica- wisła 2-0 hahaha

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 22:06

No to wisła- skisła. Ale pokoazali klasę heheheh. Ale się cieszę chyba nie wyrobię. I co wisła mistrzem polski???????? dobre żarty
Kryszał ich załatwił!!! :D

Sadek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 22:34

Czekamy na mecz z Krakowianami i wtedy zmierzymy siły kto bedzie lepszy(piłkarsko i na trybunach) bedzie ciekawie
P.s.Polonia Bytom:Zagłebie Sosnowiec 1:2
Spoko oprawa

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 22:40

Wisła fatalnie rospoczeła sezon..W prawdzie wygrała pierwsze mecze ligowe,ale przegrała rywalizacje o awans do Ligi Mistrzów z Anderlechtem,a wczesniej odpadła z Pucharu Polski z Arką Gdynia.Mimo wszystko Wisła będzie walczyła o mistrzostwo,ale w tym roku będzie jej na prawde ciężko,jeśli chodzi o Puchar Uefa to sądze,że jeżeli trafia na jakis niezły klub europejski to odpadną :?

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:05

Marcin-IRONEK pisze:No to wisła- skisła. Ale pokoazali klasę heheheh. Ale się cieszę chyba nie wyrobię. I co wisła mistrzem polski???????? dobre żarty
Lepiej pilnuj żeby ta twoja legia nie legła w najbliższym meczu z górnikiem polkowice. twoja legia też pokazała klasę w meczu z odrą lub górnikiem łęczna. a w poprzednim sezonie jak szybko odpuścili walkę o mistrzostwo Polski nawet się na Puchar UEFA nie załapali!!!!. ja nie mogłam wyrobić jak bramkarz legii piąstkował piłkę do własnej bramki w meczu z Lechem. :D :D :D
Pewnie że Wisła Mistrzem Polski na pewno nie te ćwoki z wronek a tym bardziej legia. hahahahahaha. Wystarczy spojrzeć na Henia Kasperczaka to jest dopiero trener!!!! najlepszy na pewno w Polsce!!!!! a nie to co ten kubicki on tych chłoptasiów z ległej nazywa zawodnikami klasowymi!!!! hahahahahahah wolne żarty!!! :D :D :D- oni to by nawet ręczników nie mogli podawać klasowym zawodnikom!!!! :D
już nie mogę się doczekać jak Wisła da łupnia tym warszawiakom!!! Żuraw ich zgniecie!!!

PS1. czy w legii stosuje się mydło??? bo ich zawodnicy wyglądają jakby jedno mydło wystarczało całej drużynie na rok!!! :-D - dobrym przykladem jest dudek(dariusz) jak jest ciemno to go nie widać!!! przez ten syf!!! a z gęby bardzo podobny do braciszka pewnie z charakteru też.

PS2. Uważaj żeby legła pod koniec sezonu nie zaśpiewała bójcie się chamy do II ligi wracamy!!! :D

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:08

Sadek pisze:(na trybunach)
na trybunach to będziecie mieli przewagę w końcu kibice legii są znani z chuligaństwa!

Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Sadek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:10

Sylwia pisze:
na trybunach to będziecie mieli przewagę w końcu kibice legii są znani z chuligaństwa!
Mi chodziło o oprawe ULTRAS
a czemu tylko Legia jest jeszcze duzo innych ekip Holigańskich
pozdro.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2003, 23:10 przez Sadek, łącznie zmieniany 1 raz.

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:10

Sylwia pisze:
Marcin-IRONEK pisze:No to wisła- skisła. Ale pokoazali klasę heheheh. Ale się cieszę chyba nie wyrobię. I co wisła mistrzem polski???????? dobre żarty
Lepiej pilnuj żeby ta twoja legia nie legła w najbliższym meczu z górnikiem polkowice. twoja legia też pokazała klasę w meczu z odrą lub górnikiem łęczna. a w poprzednim sezonie jak szybko odpuścili walkę o mistrzostwo Polski nawet się na Puchar UEFA nie załapali!!!!. ja nie mogłam wyrobić jak bramkarz legii piąstkował piłkę do własnej bramki w meczu z Lechem. :D :D :D
Pewnie że Wisła Mistrzem Polski na pewno nie te ćwoki z wronek a tym bardziej legia. hahahahahaha. Wystarczy spojrzeć na Henia Kasperczaka to jest dopiero trener!!!! najlepszy na pewno w Polsce!!!!! a nie to co ten kubicki on tych chłoptasiów z ległej nazywa zawodnikami klasowymi!!!! hahahahahahah wolne żarty!!! :D :D :D- oni to by nawet ręczników nie mogli podawać klasowym zawodnikom!!!! :D
już nie mogę się doczekać jak Wisła da łupnia tym warszawiakom!!! Żuraw ich zgniecie!!!

PS1. czy w legii stosuje się mydło??? bo ich zawodnicy wyglądają jakby jedno mydło wystarczało całej drużynie na rok!!! :-D - dobrym przykladem jest dudek(dariusz) jak jest ciemno to go nie widać!!! przez ten syf!!! a z gęby bardzo podobny do braciszka pewnie z charakteru też.

PS2. Uważaj żeby legła pod koniec sezonu nie zaśpiewała bójcie się chamy do II ligi wracamy!!! :D
I po co obrażasz LEGIĘ, zobaczysz, że będzie mistrzem! Co z ciebie za kibic, nawet kulturalnie się nie potrafisz wypowiedzieć już któryś taki temat, tak samo było po meczu z anderlechtem. ZObaczysz jaki wisła dostanie łomot od LEGII. wisła- SKISŁA!!! :D

Nie mam zamiaru się z tobą kłucić, bo albo masz okres albo jakieś inne trudne dni

Sadek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:14

Nie Legia, a Zagłebie Sosnowiec bedzie śpiewac ,,Bójdzie sie chamy do 2 ligi wracamy'' a potem ekstraklasa.
DZIELĄ NAS KILOMETRY, ŁĄCZY NAS PRZYJAŹŃ!!!!

Zagłebie Sosnowiec i Legia Warszawa
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2003, 00:36 przez Sadek, łącznie zmieniany 1 raz.

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:17

Sylwia pisze:
LEGIA ma napewno lepszych kibiców niż wisła i teraz na LEGII nie ma huligaństwa, chyba na wiśle.
A oprawa meczy na wiśle nie porównuje się do atmosfery na meczach LEGII!!!

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:20

Sadek pisze:Nie Legia, a Zagłebie Sosnowiec bedzie śpiewac ,,Bójdzie sie chamy do 2 ligi wracamy'' a potem ekstraklasa.
DZIELĄ NAS KILOMETRY, ŁĄCZY NAS PRZYJAŹŃ!!!!

Zagłebie Sosnowiec i Legia Warszawaw
ZAGŁĘBIE za dwa lata będzie grało w I lidze, albo za rok odrazu z trzeciej do I awansują:), i SOSNOWIEC rozwali wislę (jeśli jeszcze będzie grała w I lidze), tak samo jak LEGIA :D

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:24

Marcin-IRONEK pisze:
Sylwia pisze:

I po co obrażasz LEGIĘ, zobaczysz, że będzie mistrzem! Co z ciebie za kibic, nawet kulturalnie się nie potrafisz wypowiedzieć już któryś taki temat, tak samo było po meczu z anderlechtem. ZObaczysz jaki wisła dostanie łomot od LEGII. wisła- SKISŁA!!! :D

Nie mam zamiaru się z tobą kłucić, bo albo masz okres albo jakieś inne trudne dni

Kto obraża legię?! a czyżby taka nie była prawda?!. Legia mistrzem to tak jakby miller podał się do dymisji!!! - to jest nierealne!!! tylko naiwniacy mogą uwierzyć że legia zdobędzie mistrza.
a Ty potrafisz się na temat np. milanu kulturalnie wypowiedzieć?
o przepraszam na Twoją legię można znaleźć bardzo dużo epitetów(wulgarnych), ja powiedzialam te przyzwoite ale za to prawdziwe.
Wisła dostanie łomot od legii hahahahaha to chyba musieli by grać ludzie którzy podają Wiślakom ręczniki!. a na pewno tak nie będzie.
legia jeszcze nie raz legnie.

Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Hotbe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:35

Sylwia wybacz ale mam juz dość twoich złośliwych i głupich komentarzy!!!
Rozumiem że może przechodzisz okres napięcia przedmiesiączkowego ale nie wprowadzaj wrogiej atmosfery na forum!!! Potrafisz sie wypowiedzieć inaczej niż krytycznie, czy tylko to potrafisz? Do tego osądzasz nie sprawiedliwie i klub, który niektórzy szanują a nawet kochają. I jakim prawem tak jedziesz po ludziach ze Stolicy? Wtakim razie obrażasz także minie iwielu innych na tym forum. Kultura twoich wypowiedzi dokładnie odzwierciedla poziom jaki reprezentujesz. Nie potrafisz uszanować woli innych? Złośliwe komentarze dotyczące zawodników Legii są w twoim wykonaniu żałosne. Chciałaś dokuczyć legionistom a tylko się zbłaźniłaś! Zastanów się nad tym co robisz!

P.S Śmiejesz się z remisu z Górnikiem Łęczna a kto jest obecnie liderem ekstraklasy Pani "makler giełdowy"?
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2003, 23:44 przez Hotbe, łącznie zmieniany 2 razy.

We play together, we die together. Juventus for life.
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:39

Sylwia pisze: PS1. czy w legii stosuje się mydło??? bo ich zawodnicy wyglądają jakby jedno mydło wystarczało całej drużynie na rok!!! :-D - dobrym przykladem jest dudek(dariusz) jak jest ciemno to go nie widać!!! przez ten syf!!! a z gęby bardzo podobny do braciszka pewnie z charakteru też.
Jeśli to nie jest obraza LEGII to wisła to pi......, ch..., szm....., ku...., <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.. lach....gi. to nie jest obraza wisły, a na temat Milanu potrafie się wypowiedzieć kulturalnie, weź przykład z "FORZA INTER"- jest zarejestrowany i rozmawia z nami kluturalnie i nawet portafii powiedzieć, że JUVE jest lepsze od Interu, a ty.... szkoda słów :evil:

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:49

Jotbe pisze:Sylwia wybacz ale mam juz dość twoich złośliwych i głupich komentarzy!!!
Rozumiem że może przechodzisz okres napięcia przedmiesiączkowego ale nie wprowadzaj wrogiej atmosfery na forum!!! Potrafisz sie wypowiedzieć inaczej niż krytycznie, czy tylko to potrafisz? Do tego osądzasz nie sprawiedliwie i klub, który niektórzy szanują a nawet kochają. I jakim prawem tak jedziesz po ludziach ze Stolicy? Tymczasem kultura twoich wypowiedzi dokładnie odzwierciedla twój poziom. Nie potrafisz uszanować woli innych? Złośliwe komentarze dotyczące zawodników Legii są w twoim wykonaniu żałosne. Zastanów się nad tym co robisz!
nawzaejem. spójrz jakie sąą tutaj niektóre głupie komentarze tylko po to żebym się na ich temat wypowiedziała. jaka wroga atmosfera normalne starcie między kibicami różnych drużyn. trzeba patrzyć krytycznie bo na tym polega ekonomia w tym nie ma kompromisów. znane przysłowie mówi "nie znajdziesz cwaniaka nad warszawiaka". mój poziom to spójrz na komentarz Marcina-IRONKA jaki on jest kulturalny.o to ma dopiero poziom. tak samo jak wasze komentarze na temat Wisły są żałosne. polecam również się zastanowić.

Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:51

Jotbe pisze:Sylwia wybacz ale mam juz dość twoich złośliwych i głupich komentarzy!!!
Rozumiem że może przechodzisz okres napięcia przedmiesiączkowego ale nie wprowadzaj wrogiej atmosfery na forum!!! Potrafisz sie wypowiedzieć inaczej niż krytycznie, czy tylko to potrafisz? Do tego osądzasz nie sprawiedliwie i klub, który niektórzy szanują a nawet kochają. I jakim prawem tak jedziesz po ludziach ze Stolicy? Wtakim razie obrażasz także minie iwielu innych na tym forum. Kultura twoich wypowiedzi dokładnie odzwierciedla poziom jaki reprezentujesz. Nie potrafisz uszanować woli innych? Złośliwe komentarze dotyczące zawodników Legii są w twoim wykonaniu żałosne. Chciałaś dokuczyć legionistom a tylko się zbłaźniłaś! Zastanów się nad tym co robisz!

P.S Śmiejesz się z remisu z Górnikiem Łęczna a kto jest obecnie liderem ekstraklasy Pani "makler giełdowy"?
tym liderem nie będzie długo. to jest dopiero 4 kolejka.
jak mam to rozumieć "makler giełdowy"?.

Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
ODPOWIEDZ