Liga Mistrzów 2008/2009
- Vincitore
- Juventino
Będzie ciekawie na Stamford. Chelsea chyba już była pewna półfinału, a tutaj proszę, tym większe brawa dla liverpoolu. Mimo wszystko trzymam za Chelsea, choć chętnie bym jakieś karne zobaczył czy coś
.

- KimiIceman
- Juventino
A tymczasem jest 3:2 dla Chelsea i bardzo sie z tego ciesze
. Chyba Liverpool za bardzo zaszalal w tej 1-szej polowie skoro w ciagu 6 minut Chelsea wyrownala a teraz strzelila. Barcelona remisuje 1:1 ale oni juz maja pewny awans po tej kosmicznej wygranej 4:0, troche szkoda bo juz mecz w Monachium bedzie bez wartosci i bez emocji bo Barcelona to nie Milan ktory potrafil odpasc po zwyciestwie 4:1 a przegrali po zalosnym grze w rewanzu w La Coruni 0:4. Mam nadzieje ze Chelsea awansuje, nienawidze Liverpoolu z calego serca, powod tego jest oczywisty mimo ze mnie na swiecie nie bylo to chyba mam wrodzona nienawisc do nich, i mam tez nadzieje ze Chelsea bedzie jedynym angielskim klubem ktory awansuje do polfinalu w ktorym napotka Barce i przegra i bedzie final FC Porto-Barcelona. Sadze ze jutro awansuja Villarreal i FC Porto. Arsenal ma bardzo mlody sklad ale jakze slaby, skoro sa daleko w pkt za 3-cia Chelsea i na rewanz ma niezly szpital, jutro nie zagraja przeciwko "żółtej łodzi podwodnej" Manuel Almunia, William Gallas, Gael Clichy i Johan Djourou, czyli z tego widze dwoch podstawowych obroncow i podstawowy bramkarz, i marnie widze ich los w jutrzejszym rewanzu mimo iz graja u siebie. Co do meczu FC Porto-ManU, diably pokazaly na Old Trafford jak sa slabi i jak bardzo nie zasluguja na Puchar Europy i mam nadzieje ze Porto dopelni dziela zniszczenia u siebie i wyeliminuje ich po raz drugi.

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Lampard na 4:4 i jest pozamiatane - mecz niesamowity, polecam wejsc na fbtz.com i sciagnac sobie caly mecz ze Sky bo naprawde mecz swietny. Wynik jak z Monaco - Depor ale mecz o klase lepszy. Kto nie ogladal ma naprawde czego zalowac

- Vincitore
- Juventino
4:4 w 1/4 Ligi Mistrzów to niezły wynik. Sam mecz był świetny, naprawdę dreszczowiec. Kiedy Chelsea wyszło na 3:2 wydawało się że jest pozamiatane, tymczasem w minutę zrobiło się 3:4 i lfc było w grze. Wyrównał jednak Lampard i to Chelsea zobaczymy w półfinale.
Chelsea - Barcelona, będzie ciekawie :C
Chelsea - Barcelona, będzie ciekawie :C
- Kubba
- Juventino
Taaa nie ma to jak oglądac mecz gdzie dwie drużyny stoją i tylko czekają aż przeciwnik przybiegnie, modląc się aby piłka jakoś wpadła do bramki.ArtHur pisze:A tymczasem jest 4-3 dla Liverpoolu. Trochę to żałosne, że obie drużyny myślą tylko o ataku. Football to nie hokej.
Taki futbol gdzie, każda dryżyna atakuje non stop to coś najlepszego co może byc.
Żałuje, że nie obejrzałem tego meczu...
A co do meczu Barca - Chelsea, czekam z niecierpliwościa na wygraną anglików

- Buri
- Juventino
Dokładnie DRAGON, po tym meczu powinniśmy sobie odpowiedzieć na pytanie gdzie nasze miejsce w szeregu.
Nie licząc meczów Juve, to dzisiejszy mecz jest najlepszy meczem, który zobaczyłem.
Nie licząc meczów Juve, to dzisiejszy mecz jest najlepszy meczem, który zobaczyłem.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- ewerthon
- Juventino
Zgadzam się. Chelsea z Liverpoolem spotyka się 4 raz w fazie pucharowej w ciągu ostatnich lat. Dwa pierwsze pojedynki przypominały piłkarskie szachy . Dwa ostatnie były pełne emocji, dużo bramek dużo akcji. Szkoda tylko, że znowu w finale zagra Chelsea lub Barcelona. Przyjemnie byłoby zobaczyć w nim np. Juve xDKU-bra pisze:Taaa nie ma to jak oglądac mecz gdzie dwie drużyny stoją i tylko czekają aż przeciwnik przybiegnie, modląc się aby piłka jakoś wpadła do bramki.ArtHur pisze:A tymczasem jest 4-3 dla Liverpoolu. Trochę to żałosne, że obie drużyny myślą tylko o ataku. Football to nie hokej.
Taki futbol gdzie, każda dryżyna atakuje non stop to coś najlepszego co może byc.
- figc1898
- Juventino
Ja oglądałem i żałuje że nie grał Juventus. Oczywiście oglądałem Chelsea-Liverpool. Przykro mi się zrobiło jak pomyślałem, kiedy to ostatni raz Juve strzeliło cztery bramki w Champions League? Kiedy ja tego dożyję żeby móc oglądać naszą drużynę na miarę w/w drużyn? Chelsea wygra w tym sezonie Lige Mistrzów jestem przekonany na 100%.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja w dalszej fazie kibicował będę Chelsea. Nie chciałem, żebyśmy na nich tak wcześnie trafili, ale stało się. Nie darzę ich wielką nienawiścią za to, co nam zrobili (co więcej, szanuję ich za to, jak potrafili się odbudować w tym sezonie...), bo jak sami mówicie, Juventus nie stać w tym momencie na wielkie rzeczy w Europie. Wierzę jednak, że będzie mi kiedyś (oby jak najszybciej) dane zobaczyć Juventus wznoszący Puchar Europy.
Mecz Chelsea - Barcelona będzie interesujący. Mimo iż Barcelona gra bardzo dobrze, to jednak brakowało im takiego przeciwnika jak Chelsea. To test, a kto wie, czy nie jest to mecz finałowy... Bo to zwycięzce tego meczu typuję na zwycięzce całego turnieju.
Jutro niech Porto upokorzy Manchester United i pewnego siebie Ronaldo, a Żółta Łódź Podwodna odprawi Anglików ;] W półfinale mielibyśmy dwóch przedstawicieli ligi hiszpańskiej, jedną - angielskiej i jedną - portugalskiej. A gdzie są Mistrzowie naszej ligi?
Mecz Chelsea - Barcelona będzie interesujący. Mimo iż Barcelona gra bardzo dobrze, to jednak brakowało im takiego przeciwnika jak Chelsea. To test, a kto wie, czy nie jest to mecz finałowy... Bo to zwycięzce tego meczu typuję na zwycięzce całego turnieju.
Jutro niech Porto upokorzy Manchester United i pewnego siebie Ronaldo, a Żółta Łódź Podwodna odprawi Anglików ;] W półfinale mielibyśmy dwóch przedstawicieli ligi hiszpańskiej, jedną - angielskiej i jedną - portugalskiej. A gdzie są Mistrzowie naszej ligi?
- kosiorekk
- Juventino
To może ja odpowiem.szczypek pisze:Ja w dalszej fazie kibicował będę Chelsea. Nie chciałem, żebyśmy na nich tak wcześnie trafili, ale stało się. Nie darzę ich wielką nienawiścią za to, co nam zrobili (co więcej, szanuję ich za to, jak potrafili się odbudować w tym sezonie...), bo jak sami mówicie, Juventus nie stać w tym momencie na wielkie rzeczy w Europie. Wierzę jednak, że będzie mi kiedyś (oby jak najszybciej) dane zobaczyć Juventus wznoszący Puchar Europy.

Przegrywając w fazie grupowej z Werderem i Panathinaikosem, ledwo wychodząc z grupy, odpadli w 1/8 finału nie strzelając ani jednej bramki. :?
To smutne na jak niskim poziomie znajduje się włoski futbol, a jeszcze gorsza jest świadomość, że szybko do czołówki nie wrócimy. :?
- Monte Cristo
- Juventino
Na uczczenie pamieci tragedi Hillsbourgh.rammstein pisze:mecz boski,, ale czemu grali w czarnych opaskach? ktos wie;>
- FalsoVero
- Juventino
Mecz na Stamford Bridge był niesamowity. Drużyny nastawiły się na bardzo ofensywną grę co było bardzo miłe dla oka. Cech bardzo niepewny był.
Chciałbym zobaczyć tak grający Juventus jak L'pool to jest po prostu niesamowite jaka tam jest motywacja i determinacja. Inne drużyny powinny brać przykład. Mam nadzieję, że The Blues wygrają LM w tym roku
Chciałbym zobaczyć tak grający Juventus jak L'pool to jest po prostu niesamowite jaka tam jest motywacja i determinacja. Inne drużyny powinny brać przykład. Mam nadzieję, że The Blues wygrają LM w tym roku

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012