Serie A (31): Genoa 3-2 JUVENTUS
- pletikosa
- Juventino
jeest palermo wyrownało...a powinni już dwoma prowadzić...raz toldo wyjął super piłe, a drugim razem koleś który strzelił gola nie trafił w piłkę głową w polu bramkowym interu...........
ps balzaretti wykonuje rogi w palermo lewą noga a molinaro.........ehh
balzaretti to szatan przy molinaro. ale śmiga...aż miło popar=trzeć
ale ich palermo ciśnie...........jaa
ps balzaretti wykonuje rogi w palermo lewą noga a molinaro.........ehh
balzaretti to szatan przy molinaro. ale śmiga...aż miło popar=trzeć
ale ich palermo ciśnie...........jaa
- iero10
- Juventino
Inter - Palermo 2-2
Chievo - Milan 0-1
także Nam nie pozostaje nic innego niż wygrać. Genoa zagra bez swojego najlepszego strzelca.
jeśli wygramy to powrócimy do sytuacji po 29 kolejce czyli 7 pkt i ogólnie wrócimy do gry i Inter znów będzie się musiał bać.
co do meczu: mam nadzieję, że zagramy w stylu podobnym do meczów z Romą czy Bologną. obrona musi zagrać mądrze i bez głupich błędów.
o pomoc się nie martwię, mam nadzieje że Camor zaliczy dziś parę asyst.
a w ataku kto by nie zagrał, to musi mieć wyostrzony cel.
jeżeli na boisku pojawi się Del Piero to oby się odblokował i mecz z Chievo był tylko wypadkiem przy pracy.
FORZA JUVE!!!
Chievo - Milan 0-1
także Nam nie pozostaje nic innego niż wygrać. Genoa zagra bez swojego najlepszego strzelca.
jeśli wygramy to powrócimy do sytuacji po 29 kolejce czyli 7 pkt i ogólnie wrócimy do gry i Inter znów będzie się musiał bać.
co do meczu: mam nadzieję, że zagramy w stylu podobnym do meczów z Romą czy Bologną. obrona musi zagrać mądrze i bez głupich błędów.
o pomoc się nie martwię, mam nadzieje że Camor zaliczy dziś parę asyst.
a w ataku kto by nie zagrał, to musi mieć wyostrzony cel.
jeżeli na boisku pojawi się Del Piero to oby się odblokował i mecz z Chievo był tylko wypadkiem przy pracy.
FORZA JUVE!!!
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2009, 19:51 przez iero10, łącznie zmieniany 2 razy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jeśli wygramy, powrócimy do sytuacji, w której mieliśmy 7 punktów straty.iero10 pisze: jeśli wygramy to powrócimy do sytuacji, jaka miała miejsce po 29 kolejce. czyli 6 pkt straty do Interu.
Swoją drogą aż dziw bierze, że Palermo nie udało się wygrać

- Dybala 4ever
- Juventino
Fajnie, że inter zremisował, ba mógł nawet przegrać, ale ja tam nie wybrzydzam. Jednak radości z ich straty punktów okaże po tym jak Juventus pokona Genoę wieczorem
. Ważne, żeby nasi byli mocno skoncentrowani, zaopomnieli jak grał dziś inter, tylko skupili się na swoim meczu tylko i wyłącznie. Tydzień temu zabrakło koncentracji i szybkości, bo przy 2 golach to napastnik wziął naszych defensorów na szybość, no i Gigi powinien się lepiej ustawiać w takich sytuacjach sam na sam. Także Genoa będzie umotywowana, żeby nas pokonać szczególnie nasi ex-Juventini. Liczę na 3 pkt tylko i wyłącznie, z czołówką dobrze gramy i chcę żebyśmy tą tendencję utrzymali. Jak wygramy można tak zaśpiewać: Jeszcze Scudetto nie zginęło póki Juve przegrało
.
No i składzik na ten mecz:
Buffon
Zebina Chiellini Legro Molinaro
Camor Marchisio Tiago Giovinco
Iaquinta Treze
Forza Juve
.
Miałem na myśli Giovinco a wpisałem Camora
a co do klonowania to nie wiem czy jest legalne, ale może w Juve tak
, dzięki Kamilu za spostrzegawczość
.

No i składzik na ten mecz:
Buffon
Zebina Chiellini Legro Molinaro
Camor Marchisio Tiago Giovinco
Iaquinta Treze
Forza Juve

Miałem na myśli Giovinco a wpisałem Camora

Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2009, 17:28 przez Dybala 4ever, łącznie zmieniany 1 raz.
- alex_pl
- Juventino
Jestem dziwnie spokojny o mecz z Genoa, mam nadzieję że piłkarze nie będą myśleć o stracie 2 punktów przez Inter, ale o przeciwniku, i dadzą z siebie wszystko.
Łał JUVENTINEK123 ja wiem że Camor gra za DWóCH ale bez przesady
Łał JUVENTINEK123 ja wiem że Camor gra za DWóCH ale bez przesady

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- evilboy
- Juventino
Biorąc pod uwagę remis interu i szansę na zmiejszenie strat, jaką ta sytuacja stwarza - musimy wygrać.
Camor gra za dwóch, ale lepiej, żeby oprócz niego ktoś na flankach jeszcze zagrał. Widocznie juventinek123 nie mógł się zdecydować czy ma to być Nedved czy Giovinco
Obstawiam wygraną 2:0, choć przy naszej dziurawej (ostatnimi czasy) obronie Genoa może coś ustrzelić.
Camor gra za dwóch, ale lepiej, żeby oprócz niego ktoś na flankach jeszcze zagrał. Widocznie juventinek123 nie mógł się zdecydować czy ma to być Nedved czy Giovinco

Obstawiam wygraną 2:0, choć przy naszej dziurawej (ostatnimi czasy) obronie Genoa może coś ustrzelić.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- white_wolv
- Juventino
Zwyciestwo albo śmierć.
Moze to troche naduzycie ale nie bedzie lepszej okazji do wskrzeszenia z martwych nadziei ktora umarla po meczu z Chievo.
Tak BTW chcialbym zeby bramke zdobyl Legro, ciekaw jestem jakie to tym razem ma dla nas przeslanie na swieta
Moze to troche naduzycie ale nie bedzie lepszej okazji do wskrzeszenia z martwych nadziei ktora umarla po meczu z Chievo.
Tak BTW chcialbym zeby bramke zdobyl Legro, ciekaw jestem jakie to tym razem ma dla nas przeslanie na swieta
- stahoo
- Juventino
Możemy zniwelowac starty do lidera, do poziomu z przed meczu Juventus-Chievo. Nie wiem czy to pozwoli nam myslec o scudetto, nie wiem czy mamy szanse dzieki (ewentualnemu) tak szybkiemu odrobieniu "straconych" 2 pkt.. Teraz liczy się tylko pokonanie Genoi. Mamy zagrac dobrze, uważnie w obronie. 3 pkt i koniec. Nie przewiduje straty oczek, bo limit głupoty wykorzystalismy na najbliższe 3-4 kolejki w meczu z Chievo.
- Marcinzakopane
- Juventino
No jeżeli dzisiaj zniwelujemy przewagę i wygramy za tydzień w bezpośrednim meczu z Interem to jeszcze może być ciekawie :o , ale to wszystko okaże się po dzisiejszym meczu, ale jesteśmy w stanie wygrać tak jak kolega wyżej wspominał limit głupoty i trochę pecha został już wyczerpany :lol:stahoo pisze:Możemy zniwelowac starty do lidera, do poziomu z przed meczu Juventus-Chievo. Nie wiem czy to pozwoli nam myslec o scudetto, nie wiem czy mamy szanse dzieki (ewentualnemu) tak szybkiemu odrobieniu "straconych" 2 pkt.. Teraz liczy się tylko pokonanie Genoi. Mamy zagrac dobrze, uważnie w obronie. 3 pkt i koniec. Nie przewiduje straty oczek, bo limit głupoty wykorzystalismy na najbliższe 3-4 kolejki w meczu z Chievo.

- chapi
- Juventino
- slay_mac
- Juventino
Line-up
A. Del Piero
C. Marchisio
C. Molinaro
G. Buffon
G. Chiellini
J. Zebina
M. Camoranesi
N. Legrottaglie
P. Nedved
V. Iaquinta
Christian Poulsen
CO to ma znaczyć?? Gra Del Piero i nie ma Giovinco... Siwy co to znowu sobie myślisz?
A. Del Piero
C. Marchisio
C. Molinaro
G. Buffon
G. Chiellini
J. Zebina
M. Camoranesi
N. Legrottaglie
P. Nedved
V. Iaquinta
Christian Poulsen
CO to ma znaczyć?? Gra Del Piero i nie ma Giovinco... Siwy co to znowu sobie myślisz?
- Nolik
- Juventino
to nam dziadzia skład zaserwował, Nedved, kaleka Poulsen .... i siedzą na nich od początku meczu, oby tak dalej !
edit.
Nie zgadzam się z tą kartką, widzę przedświąteczne poddenerwowanie.
edit.
Nie zgadzam się z tą kartką, widzę przedświąteczne poddenerwowanie.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2009, 20:56 przez Nolik, łącznie zmieniany 2 razy.
Forza BIANCONERI !!
- wloski
- Juventino
Jeśli Juventus chce zdobyć 3 punkty to chyba jest w ogromny błędzie... Niestety, ale nasza obrona gra szczególnie kiepsko, dziurawa jak nic. A i ten atak na Nedveda... kartka przynajmniej żółta powinna być, ale jak widać sędzia ch...hehe ślepy jest
. Nie będzie dziś łatwo.