Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)
- Bobeknaklo
- Juventino
Nic mnie bardziej nie jara jak wślizgi, niszczenie, unicestwianie napastników, odbiory piłek i ostra gra w defensywie
Czyli obrona
Jakiś wybitnie kreatywny nie jestem, oczywiście zagram piłkę, coś wykombinuje, jak zajdzie potrzeba i będzie okazja ku temu to także strzele ale najbardziej się odnajduje na obronie, wiadomo, każdy ma swoją ulubioną, preferowaną pozycje.
Praktycznie od najmłodszych lat grywałem amatorsko (jeżeli grę w 4 ligowym zespole można nazwać grą profesionalną
), czy na podwórku grywałem na każdej pozycji. Na obrone zdecydowałem się kiedy zacząłem grać w klubie, czyli w 2005 roku Troche pograłem na lewej, prawej obronie, głównie wchodziłem z ławki. Po roku przerwy wróciłem do grania i szło mi o wiele lepiej, zagrałem cały sezon, w każdym meczu wychodząc na lewej obronie i wygraliśmy ligę, wtedy juniorów młodszych. Teraz gram w jun.starszych, także na lewej stronie ale często, kiedy brakuje stoperów to gram na środku

Jakiś wybitnie kreatywny nie jestem, oczywiście zagram piłkę, coś wykombinuje, jak zajdzie potrzeba i będzie okazja ku temu to także strzele ale najbardziej się odnajduje na obronie, wiadomo, każdy ma swoją ulubioną, preferowaną pozycje.
Praktycznie od najmłodszych lat grywałem amatorsko (jeżeli grę w 4 ligowym zespole można nazwać grą profesionalną
- Prokson
- Juventino
czesciej grywam w kosza ale jak zdarza sie kopać piłe to najczęściej prawe skrzydło albo wysunięty striker
przez szybkośc jaką mi bozia dała. tylko kondycja za słaba żeby zapierdzielać sprintem przez godzine czy więcej ale pracuję nad tym 

- Il Storico
- Juventino
Na boisku zawsze gram na środku pomocy.Czasem wracam też do obrony i uda mnie się zrobić jakieś wejście,lub zablokować strzał.Jednak na szczęście umiem bardzo dobrze dograć,w tempo lub na dojście na pograniczu spalonego
Dlatego jestem typowym Środkowym Pomocnikiem.Lubię też wcielać w życie taktykę,iż kocham Calcio.Kiedyś,gdy byłem dość przy ciele nie chciało mi się biegać.Teraz gdy ważę 20 kg mniej biegam szybciej toteż czasem strzele jakąś brameczkę(strzelam dużo z dystansu więc potrafię stworzyć niekiedy jakieś arcydzieło;).Czyli gram tak jak Marchisio,Pinzi czasem Momo :lol: .To oczywiście porównania na poziome między pulsarem a Antaresami/CHARAKTERYSTYKA JEDNEGO ANTARESA.To tyle.Nie gram czynnie w piłkę,ale jak gram to tylko w pomocy.
P.S.Jeśli przyjdzie co do czego to of course mogę grać wszędzie,gdyż kiedyś gdy jak mówiłem byłem wolniejszy grałem na obronie,a niegdyś też w ataku jako striker.Teraz wolniaki i pomoc Śr.;)Pozdrawiam
P.S.Jeśli przyjdzie co do czego to of course mogę grać wszędzie,gdyż kiedyś gdy jak mówiłem byłem wolniejszy grałem na obronie,a niegdyś też w ataku jako striker.Teraz wolniaki i pomoc Śr.;)Pozdrawiam
- Majos
- Juventino
Jeśli chodzi o piłkę nożną, to zawsze grałem na pozycji bramkarz. Na szkolne zawody zawsze byłem brany jako bramkarz, czy to w podstawówce czy w gimnazjum, ostatnio i nawet w technikum
:D Natomiast jak gramy z kumplami w nogę, to najczęściej na lewej stronie (obrona, lub pomoc), bo juz mi się na tej bramce nudzi nieraz :lol: :lol:

- michalek_ASR
- Romanista
kiedyś bardzo lubiłem grać jako napastnik ale od jakiegoś czasu dużo bardziej preferuje pomoc.Głownie jest to środek choć czasami zdarza mi się grać na lewej 

- KimiIceman
- Juventino
Ja gram albo w srodku pomocy albo niekiedy tez w ataku, bo nigdy nie umiem sie utrzymac na swojej pozycji bo wlasciwie nie ma u nas jakiejs selekcji co do pozycji. Niekiedy asystuje ale strzelam sporo, wlasciwie w tym roku sie rozstrzelalem na jak narazie 25 goli, ja jestem taki troche jak Treze
Jak dostane dobra pilke to strzelam z volleya i na 85% bedzie gol.

- zlypasterz
- Juventino
mimo slabych warunkow fizycznych (170cm wzrostu) lubie grac w defensywie, podobno mam dobre wslizgi 8)
- Karol_Juve
- Juventino
Mając gdzieś 12 lat i mierząc 160 grałem na prawej pomocy i dobrze mi to nawed wychodziło:).Ale swoje prawdziwe oblicze objawiłem pół roku temu grając na środku pomocy,dokładnie defensywny pomocnik;)Chociaż dużo pomagam w atakach.Moim atutem jest bardzo mocne udzerzenie.Najwięcej bramek zdobywam z uderzeń za pola karnego.Czasami też grywam na ataku ale to aby w ostatecznej chwili(jak ktoś dozna kotuzji czy cóś... 

- PitusJuve
- Juventino
ja nie wiem czemu sie tak ułożyło ale gram na prawym bądź na lewym skrzydle ( bardziej ofensywnie)
nigdy nie czułem sie dobrze w środku pola i na obronie
Hmm myślę że moim największym atutem jest . . . technika no i finezja gry :> dlatego mimo ze mam prawie 190 cm wzrostu przeważnie to ja dogrywam do kolegów piłkę z rzutów wolnych i rożnych 

.:Storia Di UN Grande Amore:.