Southampton 1 - 0 Manchester U.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Juve już czeka na ManU, żeby ich roznieść :twisted:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- cybul
- Tifoso ManU
mnie tez jest przykro, ze przegralismy, ale ciesze sie, ze jestescie ze mna w tych jakze trudnych dla klubu z old trafford chwilach, wiedzialem, ze forum juve nie zapomni o naszych lamagach i porazka mistrza anglii, nie przejdzie tu bez echa, wsparcie bylo dla mnie bardzo wazne, bo przez ten mecz zamknalem sie w sobie, nie gole sie i staczam sie na dno z butelka 'arizony' w reku przed klawiatura.
jeszcze raz dzieki
pozdro 8)
jeszcze raz dzieki
pozdro 8)

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
SSSSSSUUUUUUUUPPPPPEEEEEERRRRRR!!!!!!!!!
Jak to z odcięciem od świata dopiero teraz się dowiedziałam o porażce MU no i nie ukrywam swojej radości
Cybul to masz pecha
Ale nie martw się jutro może być gorzej 
Jak to z odcięciem od świata dopiero teraz się dowiedziałam o porażce MU no i nie ukrywam swojej radości
Cybul to masz pecha

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BianconeriFan
- Juventino
Z przegranej MU się cieszę, ale z przegranej Arsenalu cieszyłbym się bradziej...
- juveluck
- Juventino
Ciekawe stwierdzenie. Ja najbardziej cieszyl bym sie z porazki Liverpoolu nienawidze ich strasznie nienawidzeBianconeriFan pisze:Z przegranej MU się cieszę, ale z przegranej Arsenalu cieszyłbym się bradziej...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ForzaInter
- Interista
Ja tez postawilem ale w Wirtualnym Managerze. No coz........Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:HEHEhe gdybyście widzieli miny moich kumpli. Wyszedłem na dwór chwalę się wynikiem JUVE 8)A oni stwiali mecze w STS'ach. Pytają się o różne wyniki. Inter ok,Lazio ok, roma ok, JUVE OK :twisted: i mówią a Manchester a ja: ,,1-0 w plecy 8) '' cooooooooooo?????
Wszyscy poprzegrywali
![]()
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone