Southampton 1 - 0 Manchester U.
- JuveQL
- Juventino
Jezzzu jak sie ciesze :lol: Przegrana ManU to dla mnie prawie taka sama radość jak zwyciestwo Juve. :twisted: :twisted: :twisted:
Oczywiscie zaraz o wyniku powiadomilem mojego ojca - wielkiego fana ManU hehehe
Ale dzisiaj fajny dzien - mimo ze ostatni wakacyjny
Oczywiscie zaraz o wyniku powiadomilem mojego ojca - wielkiego fana ManU hehehe

- Juverulez!
- Juventino
Full respect 4 pogromcy MU ;D. Mam nadzieje ze tak Mu bedzie kaszanić w LM :twisted:JuveQL pisze:Jezzzu jak sie ciesze :lol: Przegrana ManU to dla mnie prawie taka sama radość jak zwyciestwo Juve. :twisted: :twisted: :twisted:
Oczywiscie zaraz o wyniku powiadomilem mojego ojca - wielkiego fana ManU hehehe![]()
![]()
![]()
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
HEHEhe gdybyście widzieli miny moich kumpli. Wyszedłem na dwór chwalę się wynikiem JUVE 8)
A oni stwiali mecze w STS'ach. Pytają się o różne wyniki. Inter ok,Lazio ok, roma ok, JUVE OK :twisted: i mówią a Manchester a ja: ,,1-0 w plecy 8) '' cooooooooooo?????
Wszyscy poprzegrywali

- Alexxxxx
- Juventino
Brdzo sie ciesze. Ale tylko dltaego że Beattie strzelił, nie przepadam za MNU, ale ten Chistiano Ronaldo mnie bardzo ciekawi. To musiało sie zdarzyć lepjej na początyku niz na końcu rozgrywek. Mnu przegrało i tyle kazdemu sie zdarza zobaczymy co bedzie dalej...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Man. Utd sie bardzo solabil zakupieni pilkarze nie rownowarza strat(mowie zwlaszca o Veronie). Sadze ze moge duzo stracic na swojej wartosci, nie wiem czy bedzie to jeszce tak silna druzyna. Ale nawet tak oslabiona nie powinna przegrac z taka druzyna, wynik napewno duzym zaskoczeniem

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Sadek
- Juventino
Hehe ja tesh przegrałem, ale nie trafiłem Groclin:Polonia, a tak wogóle to się ciesze, że Arsenal Wygrał jejeTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:HEHEhe gdybyście widzieli miny moich kumpli. Wyszedłem na dwór chwalę się wynikiem JUVE 8)A oni stwiali mecze w STS'ach. Pytają się o różne wyniki. Inter ok,Lazio ok, roma ok, JUVE OK :twisted: i mówią a Manchester a ja: ,,1-0 w plecy 8) '' cooooooooooo?????
Wszyscy poprzegrywali
![]()