Kontuzje
- Niasty
- Juventino
- Arbuzini
- Juventino
Rozpaczacie nad tym De Ceglie jakby miał do końca sezonu nie zagrać. Jeśli drużyna znowu złapie rytm meczowy to powinien być w formie akurat wtedy, kiedy rozgrywki wejdą w decydującą fazę.
EDIT:
EDIT:
Równie dobrze mógłby nie mieć formy z innych przyczyn niż kontuzja. Czyste gdybanie. Ranieri widział go tylko w roli rezerwowego, dlatego strata nie jest tak dotkliwa. Choć nie obraziłbym się, gdyby na jego miejscu był Nedved :Cszczypek pisze:Powinien, a po kontuzji nie wiadomo, czy i kiedy do takiej formy dojdzie.Arbuzini pisze:Rozpaczacie nad tym De Ceglie jakby miał do końca sezonu nie zagrać. Jeśli drużyna znowu złapie rytm meczowy to powinien być w formie akurat wtedy, kiedy rozgrywki wejdą w decydującą fazę.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2009, 01:05 przez Arbuzini, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powinien, a po kontuzji nie wiadomo, czy i kiedy do takiej formy dojdzie.Arbuzini pisze:Rozpaczacie nad tym De Ceglie jakby miał do końca sezonu nie zagrać. Jeśli drużyna znowu złapie rytm meczowy to powinien być w formie akurat wtedy, kiedy rozgrywki wejdą w decydującą fazę.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.pilka.pl/chiellini-wznowil-treningi
Świetne informacje z obozu Juve! Kielon wraca do zdrowia. W związku z Jego kontuzją mieliśmy ostatnio mnóstwo obaw. Oczywiście najważniejsze jest to, aby w 100% wykurował się na pojedynek z Chelsea, jednak istnieje spore prawdopodobieństwo, że do dyspozycji Ranieriego będzie już o wiele wcześniej... Kto wie - może już na wyjazdowe spotkanie przeciwko Palermo.
Świetne informacje z obozu Juve! Kielon wraca do zdrowia. W związku z Jego kontuzją mieliśmy ostatnio mnóstwo obaw. Oczywiście najważniejsze jest to, aby w 100% wykurował się na pojedynek z Chelsea, jednak istnieje spore prawdopodobieństwo, że do dyspozycji Ranieriego będzie już o wiele wcześniej... Kto wie - może już na wyjazdowe spotkanie przeciwko Palermo.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zawsze wiedziałem, że to istny walczak
Bez niego nasza linia obrony traci... całą jakość... Prawie całą... Również jestem zdania, że lepiej dmuchać na zimne i oszczędzać najlepszego włoskiego defensora 8)

- January
- Juventino
Sissoko będzie gotowy na Palermo. Jego powrót jest szacowany na około 16.02.09.Donnie pisze:Powie mi ktoś dokładnie, jaka jest sytuacja z Sissoko? Bo na stronach Chelsea sieją propagandę, że niby nie zagra w ani jednym z meczów z Londyńczykami.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- kornknot
- Qualità Juventino
o ile się nie okaże, że to coś poważniejszego. Bo wiadomo, że to nie złamanie tylko chyba przemieszczenie. Gdzieś tak czytałem. Jak to się stało to nie wiem i jak oni mają zamiar to naprawić tego też nie wiem. Mam tylko nadzieje, że nie okaże się kolejnym piłkarzem z urazem który po kilku miesiącach męczarni i prób załagodzenia go będzie musiał iść pod nóż.January pisze:Sissoko będzie gotowy na Palermo. Jego powrót jest szacowany na około 16.02.09.Donnie pisze:Powie mi ktoś dokładnie, jaka jest sytuacja z Sissoko? Bo na stronach Chelsea sieją propagandę, że niby nie zagra w ani jednym z meczów z Londyńczykami.
Mam nadzieje, że to zwykłe obicie i tyle.
- goly
- Juventino
Trezeguet niema w kadrze na mecz z Samdorią. Miejmy nadzieje, że nic poważniejszego mu się nie stanie, już wystarczająco długo czekaliśmy na jego powrót.
Co do Sissoko, nie chce wyolbrzymiać ale nieobecność Malijczyka w konfrontacji przeciwko Chelsea była by wręcz tragedią. Jest naszym najlepszym zawodnikiem na środku pomocy a w dodatku Momo posiada doświadczenie nabyte jeszcze za czasów gry w Liverpoolu przeciwko angielskim zespołom. W takich meczach to może zrobić różnice. Liczę na to iż doła się wykurować na ten pojedynek.
Co do Sissoko, nie chce wyolbrzymiać ale nieobecność Malijczyka w konfrontacji przeciwko Chelsea była by wręcz tragedią. Jest naszym najlepszym zawodnikiem na środku pomocy a w dodatku Momo posiada doświadczenie nabyte jeszcze za czasów gry w Liverpoolu przeciwko angielskim zespołom. W takich meczach to może zrobić różnice. Liczę na to iż doła się wykurować na ten pojedynek.
- Majos
- Juventino
Gdyby zabrakło w meczu z Chelsea Sissoko, byłoby źle. Może nie tragedia, ale źle. Bo niby Tiago ma zagrać ? Poulsen ? Jako jedyny Sissoko może powalczyć w środku pola, odebrać piłkę rywalowi, zrobić wślizg. Mam nadzieję, że zdrowy będzie już na Palermo, ale pewności mieć nie można.
- Melex
- Juventino
juventus.com pisze:Following the day off granted by Claudio Ranieri the team got back to work with an intense training session in view of the championship match on Saturday against Palermo.
Apart from Zanetti and De Ceglie, all the other players were on the field including Knezevic, Zebina and Salihamidzic.

- Nevermind
- Juventino
Camroanesi wypadl na cztery tygodnie, doznal kontuzji pekniecia żeber.
Ta sytuacje bardzo mnie zmartwila bo to oznacza, ze nieszablonowy Marco znowu bedzie podstawowym pilkarzem.
Jedyna nadzieja w Brazzo..
Ta sytuacje bardzo mnie zmartwila bo to oznacza, ze nieszablonowy Marco znowu bedzie podstawowym pilkarzem.
Jedyna nadzieja w Brazzo..
- mateo369
- Juventino
a to ci nowina, a skąd masz takie info? pytam bo to trochę dziwne bo wczoraj schodził z kontuzją mięsni uda a tu nagle info o żebrach? jeśli to jednak prawda to już przestaje wierzyć w to ze w tym sezonie Ranieri będzie miał do dyspozycji wszystkich zawodników. odkąd kibicuję Juve nie przypominam sobie takiego sezonu z tyloma kontuzjami. tutaj już nie można mówić o pechu, to chyba jakieś fatum :płaczę:Juventino90 pisze:Camroanesi wypadl na cztery tygodnie, doznal kontuzji pekniecia żeber.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood