Sprzedaz koszulek Juve z przeceny w Nike Town
- gawron
- Juventino
Odezwałem się do Adriana (adek.juve) 16.12. Dogadaliśmy się bardzo szybko, bo mi zależało bardzo na tej koszulce
Hajs przelałem już tego samego dnia, a on wysłał koszulkę tylko jak ta kasa doszła - następnego dnia. Koszulka jest już dzisiaj, czyli 22.12 - u mnie w domu, co jest chyba świetnym wynikiem, mając na uwadze, to, że za 2 dni święta! Jestem niezmiernie zadowolony (nie potrafię tego realistycznie przekazać bez bluzga :twisted: ).
Świetny koleszka. Oby więcej takich, co pomagają bezinteresownie! W 100% polecam! (bo wiem, że po świętach wznawia ten "biznes")
Tutaj kilka fotek mojego nowego nabytku, który przybył daleką podróż - już po rozpakowaniu i przymierzaniu
Jakość zdjęć słaba, bo robione były na szybko komórką, ale chciałem szybko potwierdzić oryginalność

I prezent, który obiecywał przy każdej transakcji:
Ahh ta czelsi... :roll:
Cena koszulki to 95zł - razem z przesyłką z Anglii.
Jeszcze raz polecam!

Świetny koleszka. Oby więcej takich, co pomagają bezinteresownie! W 100% polecam! (bo wiem, że po świętach wznawia ten "biznes")
Tutaj kilka fotek mojego nowego nabytku, który przybył daleką podróż - już po rozpakowaniu i przymierzaniu

Jakość zdjęć słaba, bo robione były na szybko komórką, ale chciałem szybko potwierdzić oryginalność

I prezent, który obiecywał przy każdej transakcji:

Cena koszulki to 95zł - razem z przesyłką z Anglii.
Jeszcze raz polecam!
- montero4
- Juventino
Wrzucać galerie tutaj, ale to już - WSZYSCYpeste pisze:maila wyslalem wczoraj. czekam na jakies info.
chyba sie nie spoznilem ...mam zamiar bramkarskamontero4 pisze:Co kupujesz :o![]()
swoja droga musze wrzucic do galerii jeszcze kilka nabytkow.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Sossar
- Juventino
@gawron
czy to logo juventusu jest jakoś przyszywane ?
chciałbym wiedzieć dokładnie bo już jedną koszulke bez loga mam ... a te z foto wyglądają mi podobnie ...
#
wiem, że to są zapewne 100% oryginały (rozmiary itp), ale te logo wygląda mi podejrzanie xD bo na których koszulkach widziałem tak fajnie obszyte ...
chciałbym wiedzieć dokładnie bo już jedną koszulke bez loga mam ... a te z foto wyglądają mi podobnie ...
#
wiem, że to są zapewne 100% oryginały (rozmiary itp), ale te logo wygląda mi podejrzanie xD bo na których koszulkach widziałem tak fajnie obszyte ...
- Sapo
- Juventino
Logo jest przyklejone do koszulki. Jeśli jest obszyte dookoła = podróbka.Sossar pisze:@gawron
#
@gawron
Co miałem nie wykorzystać okazji do nabicia posta

Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2008, 02:31 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.
- gawron
- Juventino
Widzę, że kolega mnie wyręczył i odpowiedział na pytanie skierowane do mnie 
Ale ma racje, logo zawsze jest przyklejane, a nie przyszywane.
Przynajmniej na koszulkach piłkarskich.
edit
luz. ja też odpisałem - oboje nabiliśmy - wszyscy zadowoleni 

Ale ma racje, logo zawsze jest przyklejane, a nie przyszywane.
Przynajmniej na koszulkach piłkarskich.
edit
hahaSapo_JuveFan pisze:@gawron
Co miałem nie wykorzystać okazji do nabicia posta

- adek.juve
- Juventino
Witojcie,
Przepraszam wszystkich, którzy czekali na moja obiecana odpowiedz, jednak podczas swiatecznego pobytu w Polsce musialem zachaczyc o szpital no i jak juz tam bylem pomyslalem, ze moze zostane na jakies 10 dni, bo fajnie, cieplutko, darmowe jedzonko i fajne pielegniarki
Do Londynu wrócilem dopiero pare dni temu zamiast planowanego 5tego stycznia, wiec dopiero co moge odpowiedziec na maile w zwiazku z koszulkami.
Niektóre z nich dalej sa dostepne, wiec zainteresowanych prosze o kontakt na mój email: aj.peterson@yahoo.co.uk.
Mam jeszcze jeden pomysl: Otóz z doswiadczenia wiem, ze za kazdym razem, kiedy Chelsea gra w Lidze Mistrzów wypuszczaja na te okazje specjalna serie szalików: polowa to szalik Chelsea, polowa tego drugiego klubu. Mam takie dwa z Barcelona jeszcze z czasów pracy na Stamford Bridge. Jesli sa chetni, prosze napisac, poniewac moge zakupic te szaliki (sa one zazwyczaj dostepne tylko w granicach dwóch dni przed i po meczu) i to bylaby jedyna okazja na taki pamiatkowy szalik dla prawdziwych fanów. Oczywiscie nie wchodzi w gre zadna prowizja dla mnie ani nic z tych rzeczy. Szaliki te z tego co pamietam kosztowaly cos ok £12.99 jesli sie nie myle. Jesli cena sie nie zmieni, wliczajac koszty przesylki, w zlotych kosztowal bedzie on ok. 70zl.
Zainteresowanych prosze jak zwykle o kontakt na powyzszy email. Jesli cena ulegnie zmianie, dam wam znac, prosze jednak o maila wczesniej, abym wiedzial ile szalików musze zakupic.
Pozdrawiam cieplo!
Adrian 'Ave Juve' Piotrowski
Przepraszam wszystkich, którzy czekali na moja obiecana odpowiedz, jednak podczas swiatecznego pobytu w Polsce musialem zachaczyc o szpital no i jak juz tam bylem pomyslalem, ze moze zostane na jakies 10 dni, bo fajnie, cieplutko, darmowe jedzonko i fajne pielegniarki

Do Londynu wrócilem dopiero pare dni temu zamiast planowanego 5tego stycznia, wiec dopiero co moge odpowiedziec na maile w zwiazku z koszulkami.
Niektóre z nich dalej sa dostepne, wiec zainteresowanych prosze o kontakt na mój email: aj.peterson@yahoo.co.uk.
Mam jeszcze jeden pomysl: Otóz z doswiadczenia wiem, ze za kazdym razem, kiedy Chelsea gra w Lidze Mistrzów wypuszczaja na te okazje specjalna serie szalików: polowa to szalik Chelsea, polowa tego drugiego klubu. Mam takie dwa z Barcelona jeszcze z czasów pracy na Stamford Bridge. Jesli sa chetni, prosze napisac, poniewac moge zakupic te szaliki (sa one zazwyczaj dostepne tylko w granicach dwóch dni przed i po meczu) i to bylaby jedyna okazja na taki pamiatkowy szalik dla prawdziwych fanów. Oczywiscie nie wchodzi w gre zadna prowizja dla mnie ani nic z tych rzeczy. Szaliki te z tego co pamietam kosztowaly cos ok £12.99 jesli sie nie myle. Jesli cena sie nie zmieni, wliczajac koszty przesylki, w zlotych kosztowal bedzie on ok. 70zl.
Zainteresowanych prosze jak zwykle o kontakt na powyzszy email. Jesli cena ulegnie zmianie, dam wam znac, prosze jednak o maila wczesniej, abym wiedzial ile szalików musze zakupic.
Pozdrawiam cieplo!
Adrian 'Ave Juve' Piotrowski

- peste
- Juventino
Ja tez w koncu otrzymalem swoja koszulke
Podobnie jak gawron zalatwilem sprawe w kilka dni. Niestety przed swietami troche sie spoznilem ale Adrian odlozyl dla mnie towar. W poprzedni czwartek zrobilem przelew a wczoraj koszulka byla juz u mnie :twisted:
Fotki TUTAJ a TU reszta moich koszulek
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :!:

Fotki TUTAJ a TU reszta moich koszulek

Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :!:
- Reaper
- Juventino
Witam, również zakupiłem koszulkę od Adriana. Dogadaliśmy się bardzo szybko i od wczoraj mogę się już nią cieszyć. Jest fantastyczna, oryginał pełna gębą :lol:
Polecam interesy z Adrianem, bo to miły gość i na pewno nie oszukuje
Pozdrawiam
Polecam interesy z Adrianem, bo to miły gość i na pewno nie oszukuje

Pozdrawiam
- adek.juve
- Juventino
Niestety nie. Jesli chodzi o wyjazdowe koszulki z tego sezonu, w Nike Town byly tylko te z krótkim rekawem. Nie widzialem równiez domowych koszulek z dlugim rekawem. Wydaje mi sie, ze takowe mozesz narazie tylko dostac direct w JuveStore. Jesli cos by sie zmienilo, dam znac.
Jesli mozesz, prosze napisz wstepnie jaki rozmiar Cie interesuje.
Pozdrawiam cieplo!
Adrian
Pozdrawiam cieplo!
Adrian
- Ryszkins
- Juventino
a mógłbyś pokazać jak wyglądają te szaliki, które posiadasz ?adek.juve pisze:z doswiadczenia wiem, ze za kazdym razem, kiedy Chelsea gra w Lidze Mistrzów wypuszczaja na te okazje specjalna serie szalików: polowa to szalik Chelsea, polowa tego drugiego klubu. Mam takie dwa z Barcelona jeszcze z czasów pracy na Stamford Bridge.
- Sapo
- Juventino
Largeadek.juve pisze:Niestety nie. Jesli chodzi o wyjazdowe koszulki z tego sezonu, w Nike Town byly tylko te z krótkim rekawem. Nie widzialem równiez domowych koszulek z dlugim rekawem. Wydaje mi sie, ze takowe mozesz narazie tylko dostac direct w JuveStore. Jesli cos by sie zmienilo, dam znac.
Pozdrawiam cieplo!
Adrian

- Swider10
- Juventino
Dzisiaj przyszła i moja ksozulka
:D super sie prezentuje
troche na nia czekałem ale warto było
Normalnie nie moge sie nia nacieszyc
Wielkie Dzieki Adrian
Pozdrawiam

Wielkie Dzieki Adrian

Pozdrawiam

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja się będę pisał na 100%adek.juve pisze: Mam jeszcze jeden pomysl: Otóz z doswiadczenia wiem, ze za kazdym razem, kiedy Chelsea gra w Lidze Mistrzów wypuszczaja na te okazje specjalna serie szalików: polowa to szalik Chelsea, polowa tego drugiego klubu. Mam takie dwa z Barcelona jeszcze z czasów pracy na Stamford Bridge. Jesli sa chetni, prosze napisac, poniewac moge zakupic te szaliki (sa one zazwyczaj dostepne tylko w granicach dwóch dni przed i po meczu) i to bylaby jedyna okazja na taki pamiatkowy szalik dla prawdziwych fanów. Oczywiscie nie wchodzi w gre zadna prowizja dla mnie ani nic z tych rzeczy. Szaliki te z tego co pamietam kosztowaly cos ok Ł12.99 jesli sie nie myle. Jesli cena sie nie zmieni, wliczajac koszty przesylki, w zlotych kosztowal bedzie on ok. 70zl.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Prosiłbym o jakieś zdjęcie poglądowe, żeby było mniej więcej wiadomo jak to właściwie wygląda ;] Możliwe, że będę również zainteresowany ;]mrozzi pisze:Ja się będę pisał na 100%adek.juve pisze: Mam jeszcze jeden pomysl: Otóz z doswiadczenia wiem, ze za kazdym razem, kiedy Chelsea gra w Lidze Mistrzów wypuszczaja na te okazje specjalna serie szalików: polowa to szalik Chelsea, polowa tego drugiego klubu. Mam takie dwa z Barcelona jeszcze z czasów pracy na Stamford Bridge. Jesli sa chetni, prosze napisac, poniewac moge zakupic te szaliki (sa one zazwyczaj dostepne tylko w granicach dwóch dni przed i po meczu) i to bylaby jedyna okazja na taki pamiatkowy szalik dla prawdziwych fanów. Oczywiscie nie wchodzi w gre zadna prowizja dla mnie ani nic z tych rzeczy. Szaliki te z tego co pamietam kosztowaly cos ok Ł12.99 jesli sie nie myle. Jesli cena sie nie zmieni, wliczajac koszty przesylki, w zlotych kosztowal bedzie on ok. 70zl.Świetna okazja do zdobycia czegoś nietuzinkowego :-D