Sprzedaz koszulek Juve z przeceny w Nike Town

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2008, 12:24

Odezwałem się do Adriana (adek.juve) 16.12. Dogadaliśmy się bardzo szybko, bo mi zależało bardzo na tej koszulce :) Hajs przelałem już tego samego dnia, a on wysłał koszulkę tylko jak ta kasa doszła - następnego dnia. Koszulka jest już dzisiaj, czyli 22.12 - u mnie w domu, co jest chyba świetnym wynikiem, mając na uwadze, to, że za 2 dni święta! Jestem niezmiernie zadowolony (nie potrafię tego realistycznie przekazać bez bluzga :twisted: ).
Świetny koleszka. Oby więcej takich, co pomagają bezinteresownie! W 100% polecam! (bo wiem, że po świętach wznawia ten "biznes")
Tutaj kilka fotek mojego nowego nabytku, który przybył daleką podróż - już po rozpakowaniu i przymierzaniu :happy: :ok:
Jakość zdjęć słaba, bo robione były na szybko komórką, ale chciałem szybko potwierdzić oryginalność :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
I prezent, który obiecywał przy każdej transakcji: Obrazek Ahh ta czelsi... :roll:

Cena koszulki to 95zł - razem z przesyłką z Anglii.
Jeszcze raz polecam!

montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2008, 09:09

peste pisze:maila wyslalem wczoraj. czekam na jakies info. :)
chyba sie nie spoznilem ...
montero4 pisze:Co kupujesz :o
mam zamiar bramkarska :D
swoja droga musze wrzucic do galerii jeszcze kilka nabytkow.
Wrzucać galerie tutaj, ale to już - WSZYSCY

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
Sossar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 01:26

@gawron

czy to logo juventusu jest jakoś przyszywane ?

chciałbym wiedzieć dokładnie bo już jedną koszulke bez loga mam ... a te z foto wyglądają mi podobnie ...

#
wiem, że to są zapewne 100% oryginały (rozmiary itp), ale te logo wygląda mi podejrzanie xD bo na których koszulkach widziałem tak fajnie obszyte ...

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 02:21

Sossar pisze:@gawron

czy to logo juventusu jest jakoś przyszywane ?

chciałbym wiedzieć dokładnie bo już jedną koszulke bez loga mam ... a te z foto wyglądają mi podobnie ...

#
wiem, że to są zapewne 100% oryginały (rozmiary itp), ale te logo wygląda mi podejrzanie xD bo na których koszulkach widziałem tak fajnie obszyte ...
Logo jest przyklejone do koszulki. Jeśli jest obszyte dookoła = podróbka.

@gawron
Co miałem nie wykorzystać okazji do nabicia posta :prochno:
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2008, 02:31 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2008, 02:27

Widzę, że kolega mnie wyręczył i odpowiedział na pytanie skierowane do mnie :D
Ale ma racje, logo zawsze jest przyklejane, a nie przyszywane.
Przynajmniej na koszulkach piłkarskich.

edit
Sapo_JuveFan pisze:@gawron
Co miałem nie wykorzystać okazji do nabicia posta :prochno:
haha :D luz. ja też odpisałem - oboje nabiliśmy - wszyscy zadowoleni :smile:

adek.juve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2009, 11:52

Witojcie,

Przepraszam wszystkich, którzy czekali na moja obiecana odpowiedz, jednak podczas swiatecznego pobytu w Polsce musialem zachaczyc o szpital no i jak juz tam bylem pomyslalem, ze moze zostane na jakies 10 dni, bo fajnie, cieplutko, darmowe jedzonko i fajne pielegniarki ;)

Do Londynu wrócilem dopiero pare dni temu zamiast planowanego 5tego stycznia, wiec dopiero co moge odpowiedziec na maile w zwiazku z koszulkami.

Niektóre z nich dalej sa dostepne, wiec zainteresowanych prosze o kontakt na mój email: aj.peterson@yahoo.co.uk.

Mam jeszcze jeden pomysl: Otóz z doswiadczenia wiem, ze za kazdym razem, kiedy Chelsea gra w Lidze Mistrzów wypuszczaja na te okazje specjalna serie szalików: polowa to szalik Chelsea, polowa tego drugiego klubu. Mam takie dwa z Barcelona jeszcze z czasów pracy na Stamford Bridge. Jesli sa chetni, prosze napisac, poniewac moge zakupic te szaliki (sa one zazwyczaj dostepne tylko w granicach dwóch dni przed i po meczu) i to bylaby jedyna okazja na taki pamiatkowy szalik dla prawdziwych fanów. Oczywiscie nie wchodzi w gre zadna prowizja dla mnie ani nic z tych rzeczy. Szaliki te z tego co pamietam kosztowaly cos ok £12.99 jesli sie nie myle. Jesli cena sie nie zmieni, wliczajac koszty przesylki, w zlotych kosztowal bedzie on ok. 70zl.

Zainteresowanych prosze jak zwykle o kontakt na powyzszy email. Jesli cena ulegnie zmianie, dam wam znac, prosze jednak o maila wczesniej, abym wiedzial ile szalików musze zakupic.

Pozdrawiam cieplo!

Adrian 'Ave Juve' Piotrowski :)

peste

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2009, 13:55

Ja tez w koncu otrzymalem swoja koszulke :D Podobnie jak gawron zalatwilem sprawe w kilka dni. Niestety przed swietami troche sie spoznilem ale Adrian odlozyl dla mnie towar. W poprzedni czwartek zrobilem przelew a wczoraj koszulka byla juz u mnie :twisted:
Fotki TUTAJ a TU reszta moich koszulek :whistle:

Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :!:

Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lutego 2009, 00:08

Witam, również zakupiłem koszulkę od Adriana. Dogadaliśmy się bardzo szybko i od wczoraj mogę się już nią cieszyć. Jest fantastyczna, oryginał pełna gębą :lol:

Polecam interesy z Adrianem, bo to miły gość i na pewno nie oszukuje ;)

Pozdrawiam

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2009, 12:06

Mam pytanie: czy w Twojej ofercie są koszulki z długim rękawem? Chodzi mi o złote wyjazdówki. Jeśli tak, to w jakiej cenie? :) Pozdrawiam

adek.juve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2009, 20:20

Niestety nie. Jesli chodzi o wyjazdowe koszulki z tego sezonu, w Nike Town byly tylko te z krótkim rekawem. Nie widzialem równiez domowych koszulek z dlugim rekawem. Wydaje mi sie, ze takowe mozesz narazie tylko dostac direct w JuveStore. Jesli cos by sie zmienilo, dam znac.

Jesli mozesz, prosze napisz wstepnie jaki rozmiar Cie interesuje.

Pozdrawiam cieplo!
Adrian

Ryszkins

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2009, 19:41

adek.juve pisze:z doswiadczenia wiem, ze za kazdym razem, kiedy Chelsea gra w Lidze Mistrzów wypuszczaja na te okazje specjalna serie szalików: polowa to szalik Chelsea, polowa tego drugiego klubu. Mam takie dwa z Barcelona jeszcze z czasów pracy na Stamford Bridge.
a mógłbyś pokazać jak wyglądają te szaliki, które posiadasz ?

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2009, 20:38

adek.juve pisze:Niestety nie. Jesli chodzi o wyjazdowe koszulki z tego sezonu, w Nike Town byly tylko te z krótkim rekawem. Nie widzialem równiez domowych koszulek z dlugim rekawem. Wydaje mi sie, ze takowe mozesz narazie tylko dostac direct w JuveStore. Jesli cos by sie zmienilo, dam znac.

Jesli mozesz, prosze napisz wstepnie jaki rozmiar Cie interesuje.

Pozdrawiam cieplo!
Adrian
Large :) ale przed ewentualną transakcją prosiłbym o kontakt czy cena mi odpowiada :)

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2009, 11:41

Dzisiaj przyszła i moja ksozulka :D:D super sie prezentuje :D troche na nia czekałem ale warto było :) Normalnie nie moge sie nia nacieszyc :D
Wielkie Dzieki Adrian :)
Pozdrawiam :)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 10 lutego 2009, 12:06

adek.juve pisze: Mam jeszcze jeden pomysl: Otóz z doswiadczenia wiem, ze za kazdym razem, kiedy Chelsea gra w Lidze Mistrzów wypuszczaja na te okazje specjalna serie szalików: polowa to szalik Chelsea, polowa tego drugiego klubu. Mam takie dwa z Barcelona jeszcze z czasów pracy na Stamford Bridge. Jesli sa chetni, prosze napisac, poniewac moge zakupic te szaliki (sa one zazwyczaj dostepne tylko w granicach dwóch dni przed i po meczu) i to bylaby jedyna okazja na taki pamiatkowy szalik dla prawdziwych fanów. Oczywiscie nie wchodzi w gre zadna prowizja dla mnie ani nic z tych rzeczy. Szaliki te z tego co pamietam kosztowaly cos ok Ł12.99 jesli sie nie myle. Jesli cena sie nie zmieni, wliczajac koszty przesylki, w zlotych kosztowal bedzie on ok. 70zl.
Ja się będę pisał na 100% :smile: Świetna okazja do zdobycia czegoś nietuzinkowego :-D

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2009, 21:20

mrozzi pisze:
adek.juve pisze: Mam jeszcze jeden pomysl: Otóz z doswiadczenia wiem, ze za kazdym razem, kiedy Chelsea gra w Lidze Mistrzów wypuszczaja na te okazje specjalna serie szalików: polowa to szalik Chelsea, polowa tego drugiego klubu. Mam takie dwa z Barcelona jeszcze z czasów pracy na Stamford Bridge. Jesli sa chetni, prosze napisac, poniewac moge zakupic te szaliki (sa one zazwyczaj dostepne tylko w granicach dwóch dni przed i po meczu) i to bylaby jedyna okazja na taki pamiatkowy szalik dla prawdziwych fanów. Oczywiscie nie wchodzi w gre zadna prowizja dla mnie ani nic z tych rzeczy. Szaliki te z tego co pamietam kosztowaly cos ok Ł12.99 jesli sie nie myle. Jesli cena sie nie zmieni, wliczajac koszty przesylki, w zlotych kosztowal bedzie on ok. 70zl.
Ja się będę pisał na 100% :smile: Świetna okazja do zdobycia czegoś nietuzinkowego :-D
Prosiłbym o jakieś zdjęcie poglądowe, żeby było mniej więcej wiadomo jak to właściwie wygląda ;] Możliwe, że będę również zainteresowany ;]

ODPOWIEDZ