Turniej kibiców

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Vince_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2009, 15:48

Turniej to bardzo fajna opcja,jednakże stworzona drużyna nie będzie na pewno opcjonalna ze względu takiego,że ludzie z Krakowa i okolic się dogadają i wystawią Team Kibiców JUVE mimo,że w innych częściach Polski mogą byc zdecydowanie lepsi piłkarze 8) :ball: Ja i kolega bramkarz zgłaszamy się na ochotników i potrafimy grac (z : Kołobrzeg/Olsztyn). Pozdro

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2009, 15:49

Montero się podjął zebrania ekipy i to jemu zostawmy tą kwestię do załatwienia. Będzie chciał wziąć sam Kraków, to weźmie Kraków. Będzie chciał wziąć też tych waszych "napaleńców", to weźmie też napaleńców.

Sky is the limit!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2009, 16:09

Vince_89
Tak z ciekawości, skąd pewność że jesteście lepsi niż ludzie z Krakowa? A jeżeli nawet, to jak to sprawdzić?

Proponuje aby to monetro podejął decyzje czy i kto gra, bo narazie chyba zrobił w tym kierunku najwięcej, am doświadczenie i kontakt z organizatorem tej imprezy.

kedzior1392

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2009, 18:24

Cóż jakby co to ja tez chetnie bym pojechał. Jestem z Inowrocławia to dość nie daleko od Pawełka. to można by było sie zgadac. A propo to jest jakieś ograniczenie wiekowe???

Vince_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2009, 19:32

stahoo pisze:Vince_89
Tak z ciekawości, skąd pewność że jesteście lepsi niż ludzie z Krakowa? A jeżeli nawet, to jak to sprawdzić?
Nie chciałbym,żeby grupa tylko z Krakowa zebrała ludzi i występowała pod nazwą np. "Kibice Juve z Polski", bo założe się ,że istnieją lepsi grajkowie na tym forum i spokojnie by mogli zastąpic niektórych krakowiaków;)
Jeżeli chcecie zalozyc zespół to nazwijcie go tak,zeby podkreslic ,ze to tylko mała częsc kibiców Juventusu w Polsce.
A selekcja nie jest na mojej głowie tylko "lidera" czy "menadżera",który się tego chce podjąc. Pozdro

cygi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2009, 21:19

stahoo pisze:Vince_89
W ogóle o tym nie mówiłem wcześniej i w ogóle nie zostałem zrugany..

Co wy na to, żeby chętni wrzucili filmiki ze swoimi fajerwerkami technicznymi? :? Nie widzę innego rozwiązania na selekcję, jak zebranie ludzi, którzy się znają + ew. 2-3 osoby dodatkowe. Nie mówię, że to wyłoni najleprzych, bo na pewno tak się nie stanie. Mogą się oni okazać najgorsi spośród pretendentów, ale wybrani (według mnie) najbardziej logiczną drogą selekcji..
Ktoś tam się rzucał, że wystąpienie pod nazwą "kibice Juve" godzi w jego honor supportera. To, że tacy jak Ty uważają się za kibiców Juve jest przykre..
Cóż, skoro Montero zdeklarował się zebrać ekipę, niech on zadecyduje, czy będą to ludzie z Krakowa, czy zbieranina przypadkowych grajków. Ktokolwiek zagra będę trzymał kciuki.
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2009, 22:19 przez cygi, łącznie zmieniany 1 raz.

montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2009, 01:13

Ja zapytam najpierw organizatora czy jest miejsce jeszcze dla nas bo może po tej naszej gadce tutaj oleje nas bo mamy "kompleksy wyższości" i "kompleksy historii".

Co do składu - nie mam pojęcia jak ze 100 chętnych hmmm "nicków" wybrać najlepszych. Będą zgrzyty itd. We will see

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2009, 10:35

Każdy kolejny post niezwiązany z organizacją drużyny na turniej będzie nagradzany kartką.

lukaszszymek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2009, 10:22

Dobrze... Moje pytanie: Kto zajmuje się werbowaniem drużyny?
Studiuję we Wrocławiu i chętnie wybiorę się do Krakowa w maju, by uczestniczyć (jeśli dostanę taką możliwość) w turnieju. We Wrocku gram w Parasolu, więc moje przygotowanie techniczne i fizyczne jest raczej na dobrym poziomie. Dajcie znać, co i jak. Pozdrawiam!

cygi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2009, 13:14

lukaszszymek pisze:Dobrze... Moje pytanie: Kto zajmuje się werbowaniem drużyny?
Studiuję we Wrocławiu i chętnie wybiorę się do Krakowa w maju, by uczestniczyć (jeśli dostanę taką możliwość) w turnieju. We Wrocku gram w Parasolu, więc moje przygotowanie techniczne i fizyczne jest raczej na dobrym poziomie. Dajcie znać, co i jak. Pozdrawiam!
Hołotę zbiera niejaki Montero :C Podobno nie łatwo jest go przekonać do swojej osoby... Takie legendy krążą. Kartki zbiera jak Paolo :smile:

montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2009, 09:02

Święta racja :smile:

Póki co to zero odzewu od organizatorów i dużo czasu więc sprawa przeleży trochę.

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
Vince_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2009, 17:56

cygi pisze: Co wy na to, żeby chętni wrzucili filmiki ze swoimi fajerwerkami technicznymi? :?
Głupszego pomysłu nie widziałem:) Nie tylko sztuczki techniczne są ważne w piłce halowej , bądź co bądź technicznej grze. Na co Ci podbicia pilek jak może nie masz przeglądu gry,szybkości,dynamicznosci:] Uwiecznisz to na filmiku? Bo ja wątpie:)

A w sprawie turnieju to mam pytanie, tak z ciekawosci: ta hala ma "zwykly" parkiet czy moze jest sztucznej nawierchni? :>

Lopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2009, 19:45

Zachowujecie sie troszke jak komuniści, prawde usuwacie z oczu..
Gdzie wy sie wszyscy nadajecie?!.

Ile jest już chętnych do turnieju?

Obrazek
cygi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2009, 20:14

Vince_89 pisze:
cygi pisze: Co wy na to, żeby chętni wrzucili filmiki ze swoimi fajerwerkami technicznymi? :?
Głupszego pomysłu nie widziałem:) Nie tylko sztuczki techniczne są ważne w piłce halowej , bądź co bądź technicznej grze. Na co Ci podbicia pilek jak może nie masz przeglądu gry,szybkości,dynamicznosci:] Uwiecznisz to na filmiku? Bo ja wątpie:)

A w sprawie turnieju to mam pytanie, tak z ciekawosci: ta hala ma "zwykly" parkiet czy moze jest sztucznej nawierchni? :>
Nie zauważyłeś ironii w tym zdaniu?
Turniej jest na trawie..

misiekjt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2009, 13:57

witam ponownie chwilowy brak neta.cygi prawie mnie wkręciłeś z tymi filmikami już kamere od babci miałem pożyczać :D z tego co widze to organizatorzy nie dają znaku życia także kto wie co to będzie może jest tak jak montero mówi i jesteśmy odseparowani. jeśli chodzi o werbowanie składu to tutaj pojawia się największy problem i pewnie dopiero zaczną się kłótnie ale chciałem tylko napisać że zanim ktoś się zgłosi do gry niech zastanowi się 10 razy, i w sumie jeszcze raz , zanim cokolwiek napisze bo wystawienie kogoś do wiatru nigdy dobrze się nie kończy ... (to kieruje głównie do przyjezdnych)

"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
Zablokowany