Turniej kibiców
- Vince_89
- Juventino
Turniej to bardzo fajna opcja,jednakże stworzona drużyna nie będzie na pewno opcjonalna ze względu takiego,że ludzie z Krakowa i okolic się dogadają i wystawią Team Kibiców JUVE mimo,że w innych częściach Polski mogą byc zdecydowanie lepsi piłkarze 8)
Ja i kolega bramkarz zgłaszamy się na ochotników i potrafimy grac (z : Kołobrzeg/Olsztyn). Pozdro

- Pawełek
- Juventino
Montero się podjął zebrania ekipy i to jemu zostawmy tą kwestię do załatwienia. Będzie chciał wziąć sam Kraków, to weźmie Kraków. Będzie chciał wziąć też tych waszych "napaleńców", to weźmie też napaleńców.
Sky is the limit!
- stahoo
- Juventino
Vince_89
Tak z ciekawości, skąd pewność że jesteście lepsi niż ludzie z Krakowa? A jeżeli nawet, to jak to sprawdzić?
Proponuje aby to monetro podejął decyzje czy i kto gra, bo narazie chyba zrobił w tym kierunku najwięcej, am doświadczenie i kontakt z organizatorem tej imprezy.
Tak z ciekawości, skąd pewność że jesteście lepsi niż ludzie z Krakowa? A jeżeli nawet, to jak to sprawdzić?
Proponuje aby to monetro podejął decyzje czy i kto gra, bo narazie chyba zrobił w tym kierunku najwięcej, am doświadczenie i kontakt z organizatorem tej imprezy.
- kedzior1392
- Juventino
Cóż jakby co to ja tez chetnie bym pojechał. Jestem z Inowrocławia to dość nie daleko od Pawełka. to można by było sie zgadac. A propo to jest jakieś ograniczenie wiekowe???
- Vince_89
- Juventino
Nie chciałbym,żeby grupa tylko z Krakowa zebrała ludzi i występowała pod nazwą np. "Kibice Juve z Polski", bo założe się ,że istnieją lepsi grajkowie na tym forum i spokojnie by mogli zastąpic niektórych krakowiaków;)stahoo pisze:Vince_89
Jeżeli chcecie zalozyc zespół to nazwijcie go tak,zeby podkreslic ,ze to tylko mała częsc kibiców Juventusu w Polsce.
A selekcja nie jest na mojej głowie tylko "lidera" czy "menadżera",który się tego chce podjąc. Pozdro
- cygi
- Juventino
W ogóle o tym nie mówiłem wcześniej i w ogóle nie zostałem zrugany..stahoo pisze:Vince_89
Co wy na to, żeby chętni wrzucili filmiki ze swoimi fajerwerkami technicznymi? :? Nie widzę innego rozwiązania na selekcję, jak zebranie ludzi, którzy się znają + ew. 2-3 osoby dodatkowe. Nie mówię, że to wyłoni najleprzych, bo na pewno tak się nie stanie. Mogą się oni okazać najgorsi spośród pretendentów, ale wybrani (według mnie) najbardziej logiczną drogą selekcji..
Ktoś tam się rzucał, że wystąpienie pod nazwą "kibice Juve" godzi w jego honor supportera. To, że tacy jak Ty uważają się za kibiców Juve jest przykre..
Cóż, skoro Montero zdeklarował się zebrać ekipę, niech on zadecyduje, czy będą to ludzie z Krakowa, czy zbieranina przypadkowych grajków. Ktokolwiek zagra będę trzymał kciuki.
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2009, 22:19 przez cygi, łącznie zmieniany 1 raz.
- montero4
- Juventino
Ja zapytam najpierw organizatora czy jest miejsce jeszcze dla nas bo może po tej naszej gadce tutaj oleje nas bo mamy "kompleksy wyższości" i "kompleksy historii".
Co do składu - nie mam pojęcia jak ze 100 chętnych hmmm "nicków" wybrać najlepszych. Będą zgrzyty itd. We will see
Co do składu - nie mam pojęcia jak ze 100 chętnych hmmm "nicków" wybrać najlepszych. Będą zgrzyty itd. We will see
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- lukaszszymek
- Juventino
Dobrze... Moje pytanie: Kto zajmuje się werbowaniem drużyny?
Studiuję we Wrocławiu i chętnie wybiorę się do Krakowa w maju, by uczestniczyć (jeśli dostanę taką możliwość) w turnieju. We Wrocku gram w Parasolu, więc moje przygotowanie techniczne i fizyczne jest raczej na dobrym poziomie. Dajcie znać, co i jak. Pozdrawiam!
Studiuję we Wrocławiu i chętnie wybiorę się do Krakowa w maju, by uczestniczyć (jeśli dostanę taką możliwość) w turnieju. We Wrocku gram w Parasolu, więc moje przygotowanie techniczne i fizyczne jest raczej na dobrym poziomie. Dajcie znać, co i jak. Pozdrawiam!
- cygi
- Juventino
Hołotę zbiera niejaki Montero :C Podobno nie łatwo jest go przekonać do swojej osoby... Takie legendy krążą. Kartki zbiera jak Paololukaszszymek pisze:Dobrze... Moje pytanie: Kto zajmuje się werbowaniem drużyny?
- montero4
- Juventino
Święta racja 
Póki co to zero odzewu od organizatorów i dużo czasu więc sprawa przeleży trochę.
Póki co to zero odzewu od organizatorów i dużo czasu więc sprawa przeleży trochę.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus

- Vince_89
- Juventino
Głupszego pomysłu nie widziałem:) Nie tylko sztuczki techniczne są ważne w piłce halowej , bądź co bądź technicznej grze. Na co Ci podbicia pilek jak może nie masz przeglądu gry,szybkości,dynamicznosci:] Uwiecznisz to na filmiku? Bo ja wątpie:)cygi pisze: Co wy na to, żeby chętni wrzucili filmiki ze swoimi fajerwerkami technicznymi? :?
A w sprawie turnieju to mam pytanie, tak z ciekawosci: ta hala ma "zwykly" parkiet czy moze jest sztucznej nawierchni? :>
- cygi
- Juventino
Nie zauważyłeś ironii w tym zdaniu?Vince_89 pisze:Głupszego pomysłu nie widziałem:) Nie tylko sztuczki techniczne są ważne w piłce halowej , bądź co bądź technicznej grze. Na co Ci podbicia pilek jak może nie masz przeglądu gry,szybkości,dynamicznosci:] Uwiecznisz to na filmiku? Bo ja wątpie:)cygi pisze: Co wy na to, żeby chętni wrzucili filmiki ze swoimi fajerwerkami technicznymi? :?
A w sprawie turnieju to mam pytanie, tak z ciekawosci: ta hala ma "zwykly" parkiet czy moze jest sztucznej nawierchni? :>
Turniej jest na trawie..
- misiekjt
- Juventino
witam ponownie chwilowy brak neta.cygi prawie mnie wkręciłeś z tymi filmikami już kamere od babci miałem pożyczać
z tego co widze to organizatorzy nie dają znaku życia także kto wie co to będzie może jest tak jak montero mówi i jesteśmy odseparowani. jeśli chodzi o werbowanie składu to tutaj pojawia się największy problem i pewnie dopiero zaczną się kłótnie ale chciałem tylko napisać że zanim ktoś się zgłosi do gry niech zastanowi się 10 razy, i w sumie jeszcze raz , zanim cokolwiek napisze bo wystawienie kogoś do wiatru nigdy dobrze się nie kończy ... (to kieruje głównie do przyjezdnych)

"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"