Amica- wisła 2-0 hahaha
- Ironek
- Juventino
Ja się wypowiadam tak jak ty, ja tylko założyłem temat i napisałem, że się cieszę, a ty odrazu zaczęłaś LEGIONISTÓW wyzywać :evil:Sylwia pisze:nawzaejem. spójrz jakie sąą tutaj niektóre głupie komentarze tylko po to żebym się na ich temat wypowiedziała. jaka wroga atmosfera normalne starcie między kibicami różnych drużyn. trzeba patrzyć krytycznie bo na tym polega ekonomia w tym nie ma kompromisów. znane przysłowie mówi "nie znajdziesz cwaniaka nad warszawiaka". mój poziom to spójrz na komentarz Marcina-IRONKA jaki on jest kulturalny.o to ma dopiero poziom. tak samo jak wasze komentarze na temat Wisły są żałosne. polecam również się zastanowić.Jotbe pisze:Sylwia wybacz ale mam juz dość twoich złośliwych i głupich komentarzy!!!
Rozumiem że może przechodzisz okres napięcia przedmiesiączkowego ale nie wprowadzaj wrogiej atmosfery na forum!!! Potrafisz sie wypowiedzieć inaczej niż krytycznie, czy tylko to potrafisz? Do tego osądzasz nie sprawiedliwie i klub, który niektórzy szanują a nawet kochają. I jakim prawem tak jedziesz po ludziach ze Stolicy? Tymczasem kultura twoich wypowiedzi dokładnie odzwierciedla twój poziom. Nie potrafisz uszanować woli innych? Złośliwe komentarze dotyczące zawodników Legii są w twoim wykonaniu żałosne. Zastanów się nad tym co robisz!
- Hotbe
- Juventino
Najlepiej mieszać w to wszystko ekonomię...chyba tylko o tym masz pojęcie bo z całym szacunkiem to o piłce raczej niewielkie. Wiem, że Warszawiacy nie są zbyt lubiani w kraju ale żeby od razu wyżywać się na nas przy każdej okazji. Z tego co widzę to ty zaczełaś prowokację a Sadek i Ironek działają w afekcie. Oni jedynie odnosili do bądx co bądź przegranego meczu Wisełki, a to juz jest powód żeby nazywać piłkarzy Legii brudasami. Kończę ten dialog bo mam wiele ciekawszych zajęć niż sprzeczka z fachowcem od ekonomofutbolu.
We play together, we die together. Juventus for life.
- Yari
- Juventino
To nie jest forum żeby prowadzić na nim wojny międzyklubowe. Wyluzujta ludzie. Oba kluby mają klase i są dobre , mimo że wole Wisłe. Ironek ma racje , poczekajmy na meczyk tych drużym i wtedy zobaczymy. Sprawa zostanie wyjaśniona. Proste. Po za tym dziwie sie jak można sie tak pasjonować polską ligą. Przecież to porażka. Ale cóż o gustach sie nie mówi:):):):)
- juveluck
- Juventino
Dobra koniec tej klotni. Jezeli zobacze ze jest ona kontynuowana to zamykam temat bo te wypowiedzi nie maja juz duzo wspolnego z meczem Wisly. A ze sylwia pogadam osobiscie. A kolegow Legionistow prosze zeby nie dawali sie prowokowac.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ironek
- Juventino
Spox, ja też już kończę ten dialog i postaram się więcej nie dać sprowokowaćjuveluck pisze:Dobra koniec tej klotni. Jezeli zobacze ze jest ona kontynuowana to zamykam temat bo te wypowiedzi nie maja juz duzo wspolnego z meczem Wisly. A ze sylwia pogadam osobiscie. A kolegow Legionistow prosze zeby nie dawali sie prowokowac.

- Sadek
- Juventino
Ok.Ja tam sie nie dałem się sprowokować tylko broniłem Legie.juveluck pisze:Dobra koniec tej klotni. Jezeli zobacze ze jest ona kontynuowana to zamykam temat bo te wypowiedzi nie maja juz duzo wspolnego z meczem Wisly. A ze sylwia pogadam osobiscie. A kolegow Legionistow prosze zeby nie dawali sie prowokowac.
Pozdro.Juveluck
- Alexxxxx
- Juventino
Wisła jest poprostu słaba i tyle. Po tych wszystkich odejściach jest gorsz od Legi,Groclinu i chyba kilku innych. Poprostu pokazało jak taki profesjonalny :lol: klub nie zna sie na swojej pracy. A powracają Amica była owiele lepsza bez jednego zdania(oglądałem mecz)
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- JuveQL
- Juventino
Jeden mecz o niczym nie swiadczy. Amica jest naprawde dobrym zepolem wiec nie dziwie sie ze Wisla nie wywiozla z Wronek ani jednego punktu. Nie zmienia to jednak faktu ze Wisla nadal jest glownym faworytem do Scudetta...ups zapedzilem sie
do Mistrzostwa Polski.
- BianconeriFan
- Juventino
Nie spodziewałem się takieog wyniku... w grę wchodziło zwycięstwo Amici, ale 2:1, 3:2 - takie minimalne - a tutaj widać słabszy okres dla Wisły - 0:1 z fiołkami, teraz 0:2 z pralkowcami

- Sadek
- Juventino
Marcin Kuś w Legii Warszawa!!!!
Wczoraj wieczorem Marcin Kuś podpisał kontrakt z Legią Warszawa. O tym transferze pisało się już dużo wcześniej. Sam piłkarz po meczu z Polonią powiedział: "Nie wykluczone, że w kolejnych derbach będę reprezentował barwy Legii". Kuś miał przejść do niemieckiego Hannoveru, ale przeszkodziła mu w tym kontuzja. Marcin Kuś ma na swoim koncie już mistrzostwo Polski i Puchar Polski, które zdobył w grając Polonii Warszawa. Urodził się 2 września 1981 roku w Warszawie.
żródło.LegiaLive.pl
Wczoraj wieczorem Marcin Kuś podpisał kontrakt z Legią Warszawa. O tym transferze pisało się już dużo wcześniej. Sam piłkarz po meczu z Polonią powiedział: "Nie wykluczone, że w kolejnych derbach będę reprezentował barwy Legii". Kuś miał przejść do niemieckiego Hannoveru, ale przeszkodziła mu w tym kontuzja. Marcin Kuś ma na swoim koncie już mistrzostwo Polski i Puchar Polski, które zdobył w grając Polonii Warszawa. Urodził się 2 września 1981 roku w Warszawie.
żródło.LegiaLive.pl