Widzew - Górnik Łęczna 0-1 !!!!!!!!!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:13

Sylwia pisze:
BIGGI pisze:
juveluck pisze:Tym liderem za dlugo nie zostanie. A pokonac Widzew to nie sztuka. Nie zmiena to faktu ze powoli rosnie nam poslkie chievo. Ale jednak wydaje mi sie ze runda jesienna bedzie duzo slabsza. O ile nie zlapaia zadyszki szybciej
dobra dobra, jak na Górnika to pokonanie Widzewa w Łodzi to sztuka. Teraz juz nie ma mocnych....Legia nie wygrałą, Groclin poległ, Widzew poległ....czekamy na Wisłe :twisted:

a co Ty się tak tym górnikiem podniecasz?! zwykli farciarze i to wszystko.

PS. widzę że nie możecie się doczekać na te baty jakie sprawi wam Wisła!!!! :D
1. podniecam sie bo to jedyna druzyna z lubelszczyzny w 1. lidze

2. fartem nie remisuje sie z legią w warszawie i nie pokonuje sie wicemistrza polski.

Jak narazie to wisełka dostała baty od amiki....

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:17

BIGGI pisze:
Sylwia pisze:
BIGGI pisze:
dobra dobra, jak na Górnika to pokonanie Widzewa w Łodzi to sztuka. Teraz juz nie ma mocnych....Legia nie wygrałą, Groclin poległ, Widzew poległ....czekamy na Wisłe :twisted:

a co Ty się tak tym górnikiem podniecasz?! zwykli farciarze i to wszystko.

PS. widzę że nie możecie się doczekać na te baty jakie sprawi wam Wisła!!!! :D
1. podniecam sie bo to jedyna druzyna z lubelszczyzny w 1. lidze

2. fartem nie remisuje sie z legią w warszawie i nie pokonuje sie wicemistrza polski.

GKS
1.jedna z lepzych!? hahaha wystarczy spojerzeć na ich bilans bramkowy!!!
2. z legią to by nawet mazowia- ciechanów wygrała. Ten wicemitrz to cienias dać się takim 1-0. Polska ekstraklasa schodzi na psy.

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:25

Sylwia pisze: 1.jedna z lepzych!? hahaha wystarczy spojerzeć na ich bilans bramkowy!!!
.
??? czy ja gdzies napisałem ze jest jedną z lepszych ?? nie czaje czego to sie miało tyczyć......

Jeśli druzyna jest pierwszy raz w 1.lidze i po 4 meczach ma 10 punktów to wybacz ale nie ma usprawiedliwienia....poprostu jestesmy solidym zespołem

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:52

BIGGI pisze:
Sylwia pisze: 1.jedna z lepzych!? hahaha wystarczy spojerzeć na ich bilans bramkowy!!!
.
??? czy ja gdzies napisałem ze jest jedną z lepszych ?? nie czaje czego to sie miało tyczyć......

Jeśli druzyna jest pierwszy raz w 1.lidze i po 4 meczach ma 10 punktów to wybacz ale nie ma usprawiedliwienia....poprostu jestesmy solidym zespołem

ale liderem raczej długo nie będzie teraz to zajmuje miejsce Dospelu w poprzednim sezonie.

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:57

Sylwia pisze:
BIGGI pisze:
.

ale liderem raczej długo nie będzie teraz to zajmuje miejsce Dospelu w poprzednim sezonie.

zobaczymy....wiadomo ze łęczna nie bedzie ciągle wygrywać, ale wszystko jest możliwe....sezon pokarze jak bedzie...

Sadek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:57

Górnik Łeczna tak jak 2 lata temu i w tamtym sezonie grała Odra Wodzisław w składzie nie było ,,gwiazd'', a grali bardzo dobrze chodz nie wywalczyli Mistrza kraju podobnie bedzie z Górnikiem
pozdrawiam.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 00:08

qrcze zaczyna sie robić ciekawie w naszej nieszczęsnej lidze. Bravo Górnik. Mają u mnie plusa. Ale też uważam że za długo sie nie utrzymają. Mimo że wisła przegrała dzisiaj.... eeee o qrcze to już wczoraj było:):). 0-2 z amicą to i tak jest murowanym kandydatem na mistrza.

zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 00:46

ee tam zaraz straci posade . wisla tez dostała LEGIA NA LIDERA HEHE

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 07:56

Wreszcie jakiś Górnik liderem :-)
Wiecie co mnie cieszy ??? To że Widzew wreszcie spadnie :D

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 08:36

Strasznie się ciesze z tej porażki.Nic mnie tak nie cieszy w polskiej lidze,jak porażki Widzewa....:)

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 08:39

Niepolideróją za długo!

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 10:15

Mimo wszystko trzeba przyznać, że Górnik calkiem dobrze sobie radzi. Niektórzy beniamonkowie niepotrafili by pokonać nawet tego słabego Widzewa a Łęczna miała remis w Warsawie z Legią i wygrała u siebie z Groclinem. Napewno przytrafią im się spadki formy i kryzysy ale jak narazie są liderem :wink: (na niedługo) :wink: Wydaje mi się, że po takim początku Łęczna niepowinna mieć problemów z utrzymaniem się w ekstraklasie.

Obrazek
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 11:06

juveluck pisze:Tym liderem za dlugo nie zostanie. A pokonac Widzew to nie sztuka. Nie zmiena to faktu ze powoli rosnie nam poslkie chievo. Ale jednak wydaje mi sie ze runda jesienna bedzie duzo slabsza. O ile nie zlapaia zadyszki szybciej
Gornik Łęczna jest lepszy od Chievo :lol: . Ale Gornik mnie zaskakuje. Gra rowno i na takim samym poziomie. To może byc czarny koń rozgrywek. A powracając do meczu z Widzewem, co mi sie wydaje, że w tej chwili widze jest pierwszym zespolem do spatku. A zwyciestowo Gornika można by było przewidziec.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 13:36

hmmm...Podniecanie sie w tym sezonie ze zwyciestw nad Widzewem to to samo co w poprzednim sezonie podnieta ze zwyciestwa nad Pogonia. Niestety prawda jest taka iz to nie Gornik jest taki silny, a Widzew taki slaby i wiekszosc druzyn drugoligowych nie mialabyproblemu z ich pokonaniem.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 13:39

JuveQL pisze:hmmm...Podniecanie sie w tym sezonie ze zwyciestw nad Widzewem to to samo co w poprzednim sezonie podnieta ze zwyciestwa nad Pogonia. Niestety prawda jest taka iz to nie Gornik jest taki silny, a Widzew taki slaby i wiekszosc druzyn drugoligowych nie mialabyproblemu z ich pokonaniem.
Czyli Legia tez taka słaba skoro na Łazienkowskiej z Górnikiem było 0-0 ?? I Groclin taki słaby bo poległ 0-1.....kurcze cała liga słaba....

ODPOWIEDZ