Widzew - Górnik Łęczna 0-1 !!!!!!!!!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
1. podniecam sie bo to jedyna druzyna z lubelszczyzny w 1. lidzeSylwia pisze:BIGGI pisze:dobra dobra, jak na Górnika to pokonanie Widzewa w Łodzi to sztuka. Teraz juz nie ma mocnych....Legia nie wygrałą, Groclin poległ, Widzew poległ....czekamy na Wisłe :twisted:juveluck pisze:Tym liderem za dlugo nie zostanie. A pokonac Widzew to nie sztuka. Nie zmiena to faktu ze powoli rosnie nam poslkie chievo. Ale jednak wydaje mi sie ze runda jesienna bedzie duzo slabsza. O ile nie zlapaia zadyszki szybciej
a co Ty się tak tym górnikiem podniecasz?! zwykli farciarze i to wszystko.
PS. widzę że nie możecie się doczekać na te baty jakie sprawi wam Wisła!!!!
2. fartem nie remisuje sie z legią w warszawie i nie pokonuje sie wicemistrza polski.
Jak narazie to wisełka dostała baty od amiki....
- Sylwia
- Juventino
1.jedna z lepzych!? hahaha wystarczy spojerzeć na ich bilans bramkowy!!!BIGGI pisze:1. podniecam sie bo to jedyna druzyna z lubelszczyzny w 1. lidzeSylwia pisze:BIGGI pisze:
dobra dobra, jak na Górnika to pokonanie Widzewa w Łodzi to sztuka. Teraz juz nie ma mocnych....Legia nie wygrałą, Groclin poległ, Widzew poległ....czekamy na Wisłe :twisted:
a co Ty się tak tym górnikiem podniecasz?! zwykli farciarze i to wszystko.
PS. widzę że nie możecie się doczekać na te baty jakie sprawi wam Wisła!!!!
2. fartem nie remisuje sie z legią w warszawie i nie pokonuje sie wicemistrza polski.
GKS
2. z legią to by nawet mazowia- ciechanów wygrała. Ten wicemitrz to cienias dać się takim 1-0. Polska ekstraklasa schodzi na psy.
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- BIGGI
- Qualità Juventino
??? czy ja gdzies napisałem ze jest jedną z lepszych ?? nie czaje czego to sie miało tyczyć......Sylwia pisze: 1.jedna z lepzych!? hahaha wystarczy spojerzeć na ich bilans bramkowy!!!
.
Jeśli druzyna jest pierwszy raz w 1.lidze i po 4 meczach ma 10 punktów to wybacz ale nie ma usprawiedliwienia....poprostu jestesmy solidym zespołem
- Sylwia
- Juventino
BIGGI pisze:??? czy ja gdzies napisałem ze jest jedną z lepszych ?? nie czaje czego to sie miało tyczyć......Sylwia pisze: 1.jedna z lepzych!? hahaha wystarczy spojerzeć na ich bilans bramkowy!!!
.
Jeśli druzyna jest pierwszy raz w 1.lidze i po 4 meczach ma 10 punktów to wybacz ale nie ma usprawiedliwienia....poprostu jestesmy solidym zespołem
ale liderem raczej długo nie będzie teraz to zajmuje miejsce Dospelu w poprzednim sezonie.
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- BIGGI
- Qualità Juventino
Sylwia pisze:BIGGI pisze:??? czy ja gdzies napisałem ze jest jedną z lepszych ?? nie czaje czego to sie miało tyczyć......Sylwia pisze: 1.jedna z lepzych!? hahaha wystarczy spojerzeć na ich bilans bramkowy!!!
.
ale liderem raczej długo nie będzie teraz to zajmuje miejsce Dospelu w poprzednim sezonie.
zobaczymy....wiadomo ze łęczna nie bedzie ciągle wygrywać, ale wszystko jest możliwe....sezon pokarze jak bedzie...
- Yari
- Juventino
qrcze zaczyna sie robić ciekawie w naszej nieszczęsnej lidze. Bravo Górnik. Mają u mnie plusa. Ale też uważam że za długo sie nie utrzymają. Mimo że wisła przegrała dzisiaj.... eeee o qrcze to już wczoraj było:):). 0-2 z amicą to i tak jest murowanym kandydatem na mistrza.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mimo wszystko trzeba przyznać, że Górnik calkiem dobrze sobie radzi. Niektórzy beniamonkowie niepotrafili by pokonać nawet tego słabego Widzewa a Łęczna miała remis w Warsawie z Legią i wygrała u siebie z Groclinem. Napewno przytrafią im się spadki formy i kryzysy ale jak narazie są liderem
(na niedługo)
Wydaje mi się, że po takim początku Łęczna niepowinna mieć problemów z utrzymaniem się w ekstraklasie.

- Alexxxxx
- Juventino
Gornik Łęczna jest lepszy od Chievo :lol: . Ale Gornik mnie zaskakuje. Gra rowno i na takim samym poziomie. To może byc czarny koń rozgrywek. A powracając do meczu z Widzewem, co mi sie wydaje, że w tej chwili widze jest pierwszym zespolem do spatku. A zwyciestowo Gornika można by było przewidziec.juveluck pisze:Tym liderem za dlugo nie zostanie. A pokonac Widzew to nie sztuka. Nie zmiena to faktu ze powoli rosnie nam poslkie chievo. Ale jednak wydaje mi sie ze runda jesienna bedzie duzo slabsza. O ile nie zlapaia zadyszki szybciej
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- JuveQL
- Juventino
hmmm...Podniecanie sie w tym sezonie ze zwyciestw nad Widzewem to to samo co w poprzednim sezonie podnieta ze zwyciestwa nad Pogonia. Niestety prawda jest taka iz to nie Gornik jest taki silny, a Widzew taki slaby i wiekszosc druzyn drugoligowych nie mialabyproblemu z ich pokonaniem.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Czyli Legia tez taka słaba skoro na Łazienkowskiej z Górnikiem było 0-0 ?? I Groclin taki słaby bo poległ 0-1.....kurcze cała liga słaba....JuveQL pisze:hmmm...Podniecanie sie w tym sezonie ze zwyciestw nad Widzewem to to samo co w poprzednim sezonie podnieta ze zwyciestwa nad Pogonia. Niestety prawda jest taka iz to nie Gornik jest taki silny, a Widzew taki slaby i wiekszosc druzyn drugoligowych nie mialabyproblemu z ich pokonaniem.