Giggi i Pavel wybrani najlepszymi piłkarzami!:)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 10:06

No i bardzo dobrze, ze tak sie stalo.Pavel i Gigi zasluzyli sobie na ta nagrode...szkoda ze takze nie ma tam Thurama... za rok bedzie na kazdej pozycji nasz gracz :evil:

Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 10:23

Narescie docenili naszych piłkarzy .Troche sie zdziwilem ze Buffon dostal MVP ,liczylem na Nedveda :-D ,ale wazne ze ktos z juve zdobyl to trofeum. Szkoda tylko ze Gigi i Pavel nie mowili po angielsku :D .

Sempre a Solamente Juventus!!!
Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 10:35

Bravo GIGI, bravo PAVEL oby tak dalej.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 10:41

Bardzo się cieszę :twisted: Nareszcie nasi kochani zostali wyróżnieni no ale jak mogło być inaczej 8)
Bramka- jak najbardziej zasłuzona. Po tym sezonie nikt niema najmniejszych wątpliwości kto jest królem bramki. Nawet najgorsi wrogowie mówią, że zazdroszczą nam Buffona i, że to najlepszy nasz zawodnik :twisted:
Obrona-Carlos....bez komenatrza no ale przecież musił być ktoś z realu :evil: Thuram i tak go we wszystkim przewyższa no prócz rzutów wolnych :wink:
Pomoc-Co tu duzo mówić, jak mogo być inaczej? :twisted:
Atak-van Niesterlooy raczej zasłużenie, gdyby nie kontuzja Alexa pewnie Del Piero by to wygrał 8)
Najwartościowszy piłkarz- Szczerze myślałem, że będzie Pavel lecz wcale mnie to nie smuci bo nasz Gigi to wygrał 8) :twisted:
Najlepszy trener-też duża pomyłka, wygrał tylko dlatego, że wygrał finał :cry: jak powiedział juveluck patrząc na cały sezon, Lippi i tal był bez konkurencji :twisted:

Ale co się odwlecze to nieuciecze 8) Po zbliżającym sie sezonie my będziemy zajmować te wszystki pozycje 8) :twisted: (to niejest hurra-optymizm tylko WIARA w kochany klub :twisted: )

Obrazek
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 10:48

Teraz napisze coś za co pewnie dostane od was po głowie. Tak więc moim zdaniem Buffon niezasłużył na MVP. Najlepszy był Nedved. Jednak on jest Czechem. A wiecie jak to jest w UEFA: " Słowianin lepszy od Włochów, Anglików, Hiszpan i Holendrów ? Nie może być !!!" :evil: Słyszałem, że podobny przekręt był już kiedyś. Nagrode jakąś miał Boniek dostać. I wszyscy byli w szoku kiedy dostał ją jakiś franzuz :shock: . Teraz jest to samo. Zamiast Pavelka dostał ją Włoch Buffon. On tyż jest niezły ale najlepszy w ostatnim sezonie był Nedved :D .

Pavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 11:33

Rasi pisze:Teraz napisze coś za co pewnie dostane od was po głowie. Tak więc moim zdaniem Buffon niezasłużył na MVP. Najlepszy był Nedved. Jednak on jest Czechem. A wiecie jak to jest w UEFA: " Słowianin lepszy od Włochów, Anglików, Hiszpan i Holendrów ? Nie może być !!!" :evil: Słyszałem, że podobny przekręt był już kiedyś. Nagrode jakąś miał Boniek dostać. I wszyscy byli w szoku kiedy dostał ją jakiś franzuz :shock: . Teraz jest to samo. Zamiast Pavelka dostał ją Włoch Buffon. On tyż jest niezły ale najlepszy w ostatnim sezonie był Nedved :D .
Zgadzam się z tobą w 100% :D Nie oszukujmy się to Nedved był najlepszym zawodnikiem zeszłego sezonu.Buffonowi nie należała się ta nagroda. Po za tym wybór bramkarza na MVP to obraza dla Juve, bo oznacza, że prezentowaliśmy defensywny styl gry, a tak przecież nie było.

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 13:33

Bardzo się cieszę Nareszcie nasi kochani zostali wyróżnieni no ale jak mogło być inaczej
Bramka- jak najbardziej zasłuzona. Po tym sezonie nikt niema najmniejszych wątpliwości kto jest królem bramki. Nawet najgorsi wrogowie mówią, że zazdroszczą nam Buffona i, że to najlepszy nasz zawodnik
Obrona-Carlos....bez komenatrza no ale przecież musił być ktoś z realu Thuram i tak go we wszystkim przewyższa no prócz rzutów wolnych
Pomoc-Co tu duzo mówić, jak mogo być inaczej?
Atak-van Niesterlooy raczej zasłużenie, gdyby nie kontuzja Alexa pewnie Del Piero by to wygrał
Najwartościowszy piłkarz- Szczerze myślałem, że będzie Pavel lecz wcale mnie to nie smuci bo nasz Gigi to wygrał
Najlepszy trener-też duża pomyłka, wygrał tylko dlatego, że wygrał finał jak powiedział juveluck patrząc na cały sezon, Lippi i tal był bez konkurencji

Ale co się odwlecze to nieuciecze Po zbliżającym sie sezonie my będziemy zajmować te wszystki pozycje (to niejest hurra-optymizm tylko WIARA w kochany klub )
Masz rację, to wcale nie jest hurra-optymizm- jesteś po prostu realistą :D

Agnieszka

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 16:31

Oglądałam rozdanie tych nagród juz chyba z 4 razy i jedno uderza mnie najbardziej,nie chodzi mi o nagrody bo te rozdano wspaniale nie ma co dyskutować,wygrali najlepsi. :D

Wiecie co mnie wkurzyło....ich zachowanie a juz szczególnie Buffona.Uwielbiam go ogladać na boisku jest najlepszy na świecie,ale to co zobaczyłam na gali to był szok :shock:

Jak facet,który ma furę kasy,jest ubrany w cudny garnitur(na pewno od jekiegoś drogiego projektanta) moze sie zachowywac w taki sposób! :shock: :cry:

Wszedł po nagrodę z reką w kieszeni,rozpięta marynarką,polużnionym krawatem i odebrał nagrode z reką w kieszeni!Zero kultury!Szkoda ,że nie miał gumy do żucia byłby bardziej luzacki! :evil:

Może się czepiam,ale wydaje mi się,że facet z takimi umiejetnościami powiniwn miec więcej szacunku (chociazby dla księcia Monako od którego odbierał nagrodę i widzów),kultury i powinien umiec sie zachować :cry:

Przykro mi to mówić ale zachowywał sie okropnie,w odróżnieniu od Nedveda i Maldiniego,którzy pokazali,że maja klasę :lol:

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 17:47

Masz zupełną rację, zero kultury... Komentator nazwał to "włoskim luzem" ale przecież są jakieś granice! Ciekawe czy gdyby na przykład Juventus spotkał się z Janem Pawłem II- Buffon też by się tak zachował? Tak właśnie zachowali się piłkarze realu (a zwłaszcza Figo i Carlos) podczas spotkania z Papieżem- ręce w kieszeni, guma w ustach... Ech, Buffon zachował się jak prawdziwy bufon :?

Agnieszka

daj5stuff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 21:05

To dobrze ze wygrali nasi choc szkoda ze Thuram nie zostal najlepszym obronca. Z reszta dla mnie i tak jest bo jaki obronca z Carlosa to wszyscy wiedza 8D BRAWO GIGI I PAVEL !!!

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 22:51

Wiedziałem, że Buffon wygra( Blatter mi to obiecał :lol: ),nie no oczywiście jagby było inaczej to wszyscy by sie do Fifa przyczepili. A z Nedvedem jestem zadowolony, że wreszcie wygrała walak,ambicja duch wlaki, Zidane był gorszy od Nedveda, ale wydwało mi się, że oklepane nazwisko Zizou spowoduje jego wygraną, ale jednak sie pomyliłem i jestem szczesliwy. A Buffon najwartosciowszy :?: To prawda nie zstonawialismy sie nad tym.Ale on obronnił tyle 100% goli tyle niebezpiecznych akcji,Obronione karne podbudowywywanie druzyny. Wsztscy zasłuzyli. Ja mysle, że sprawa ktora zawazyła, że Thuram przegrał z Carlosem jest jednA. - Gdyby nie Carlos to Real nie miałby obrony i przegrał by w każdym, a przecież musieli dac jakiegoś zawodnika Królewskich .

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:41

Alexxxxx pisze:Wiedziałem, że Buffon wygra( Blatter mi to obiecał :lol: ),nie no oczywiście jagby było inaczej to wszyscy by sie do Fifa
Ale fifa nic do tego nie miala. Przeciez to Liga mistrzow on jest pod wlodarzem UEFA. Mogl ci to najwyzej Johansson powiedziec :D

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 10:46

juveluck pisze:
Alexxxxx pisze:Wiedziałem, że Buffon wygra( Blatter mi to obiecał :lol: ),nie no oczywiście jagby było inaczej to wszyscy by sie do Fifa
Ale fifa nic do tego nie miala. Przeciez to Liga mistrzow on jest pod wlodarzem UEFA. Mogl ci to najwyzej Johansson powiedziec :D
Nio, ale on powiedział, że Uefa i Johanssona ma w małym palcu i ża da im poł l**** i już się zgodzą :lol: :lol: :lol:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 15:07

Azuriana zgadzam się z tobą w 100% nie widziałam ale powaga strasznie.
No a teraz na temat. Super Nedvedku i Buffonku. Ale MVP miała być Pavla mimo wszystko wg. mnie mu się bardziej należało. Tak mi go trochę żal bo i w finale nie zagrał i teraz należało mu się bez dyskusyjnie ale lepszy Buffon niż jakiś nie z naszych.
No i Forza Juve :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 15:11

mogli by jeszcze tego Thurama wybrać ,nie??to by było super

ODPOWIEDZ