Giggi i Pavel wybrani najlepszymi piłkarzami!:)
- Gianluigi
- Juventino
Narescie docenili naszych piłkarzy .Troche sie zdziwilem ze Buffon dostal MVP ,liczylem na Nedveda :-D ,ale wazne ze ktos z juve zdobyl to trofeum. Szkoda tylko ze Gigi i Pavel nie mowili po angielsku
.

Sempre a Solamente Juventus!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo się cieszę :twisted: Nareszcie nasi kochani zostali wyróżnieni no ale jak mogło być inaczej 8)
Bramka- jak najbardziej zasłuzona. Po tym sezonie nikt niema najmniejszych wątpliwości kto jest królem bramki. Nawet najgorsi wrogowie mówią, że zazdroszczą nam Buffona i, że to najlepszy nasz zawodnik :twisted:
Obrona-Carlos....bez komenatrza no ale przecież musił być ktoś z realu :evil: Thuram i tak go we wszystkim przewyższa no prócz rzutów wolnych
Pomoc-Co tu duzo mówić, jak mogo być inaczej? :twisted:
Atak-van Niesterlooy raczej zasłużenie, gdyby nie kontuzja Alexa pewnie Del Piero by to wygrał 8)
Najwartościowszy piłkarz- Szczerze myślałem, że będzie Pavel lecz wcale mnie to nie smuci bo nasz Gigi to wygrał 8) :twisted:
Najlepszy trener-też duża pomyłka, wygrał tylko dlatego, że wygrał finał
jak powiedział juveluck patrząc na cały sezon, Lippi i tal był bez konkurencji :twisted:
Ale co się odwlecze to nieuciecze 8) Po zbliżającym sie sezonie my będziemy zajmować te wszystki pozycje 8) :twisted: (to niejest hurra-optymizm tylko WIARA w kochany klub :twisted: )
Bramka- jak najbardziej zasłuzona. Po tym sezonie nikt niema najmniejszych wątpliwości kto jest królem bramki. Nawet najgorsi wrogowie mówią, że zazdroszczą nam Buffona i, że to najlepszy nasz zawodnik :twisted:
Obrona-Carlos....bez komenatrza no ale przecież musił być ktoś z realu :evil: Thuram i tak go we wszystkim przewyższa no prócz rzutów wolnych
Pomoc-Co tu duzo mówić, jak mogo być inaczej? :twisted:
Atak-van Niesterlooy raczej zasłużenie, gdyby nie kontuzja Alexa pewnie Del Piero by to wygrał 8)
Najwartościowszy piłkarz- Szczerze myślałem, że będzie Pavel lecz wcale mnie to nie smuci bo nasz Gigi to wygrał 8) :twisted:
Najlepszy trener-też duża pomyłka, wygrał tylko dlatego, że wygrał finał
Ale co się odwlecze to nieuciecze 8) Po zbliżającym sie sezonie my będziemy zajmować te wszystki pozycje 8) :twisted: (to niejest hurra-optymizm tylko WIARA w kochany klub :twisted: )

- Rasi
- Qualità Juventino
Teraz napisze coś za co pewnie dostane od was po głowie. Tak więc moim zdaniem Buffon niezasłużył na MVP. Najlepszy był Nedved. Jednak on jest Czechem. A wiecie jak to jest w UEFA: " Słowianin lepszy od Włochów, Anglików, Hiszpan i Holendrów ? Nie może być !!!" :evil: Słyszałem, że podobny przekręt był już kiedyś. Nagrode jakąś miał Boniek dostać. I wszyscy byli w szoku kiedy dostał ją jakiś franzuz :shock: . Teraz jest to samo. Zamiast Pavelka dostał ją Włoch Buffon. On tyż jest niezły ale najlepszy w ostatnim sezonie był Nedved
.

- Pavel
- Juventino
Zgadzam się z tobą w 100%Rasi pisze:Teraz napisze coś za co pewnie dostane od was po głowie. Tak więc moim zdaniem Buffon niezasłużył na MVP. Najlepszy był Nedved. Jednak on jest Czechem. A wiecie jak to jest w UEFA: " Słowianin lepszy od Włochów, Anglików, Hiszpan i Holendrów ? Nie może być !!!" :evil: Słyszałem, że podobny przekręt był już kiedyś. Nagrode jakąś miał Boniek dostać. I wszyscy byli w szoku kiedy dostał ją jakiś franzuz :shock: . Teraz jest to samo. Zamiast Pavelka dostał ją Włoch Buffon. On tyż jest niezły ale najlepszy w ostatnim sezonie był Nedved.

- Mania
- Juventino
Masz rację, to wcale nie jest hurra-optymizm- jesteś po prostu realistąBardzo się cieszę Nareszcie nasi kochani zostali wyróżnieni no ale jak mogło być inaczej
Bramka- jak najbardziej zasłuzona. Po tym sezonie nikt niema najmniejszych wątpliwości kto jest królem bramki. Nawet najgorsi wrogowie mówią, że zazdroszczą nam Buffona i, że to najlepszy nasz zawodnik
Obrona-Carlos....bez komenatrza no ale przecież musił być ktoś z realu Thuram i tak go we wszystkim przewyższa no prócz rzutów wolnych
Pomoc-Co tu duzo mówić, jak mogo być inaczej?
Atak-van Niesterlooy raczej zasłużenie, gdyby nie kontuzja Alexa pewnie Del Piero by to wygrał
Najwartościowszy piłkarz- Szczerze myślałem, że będzie Pavel lecz wcale mnie to nie smuci bo nasz Gigi to wygrał
Najlepszy trener-też duża pomyłka, wygrał tylko dlatego, że wygrał finał jak powiedział juveluck patrząc na cały sezon, Lippi i tal był bez konkurencji
Ale co się odwlecze to nieuciecze Po zbliżającym sie sezonie my będziemy zajmować te wszystki pozycje (to niejest hurra-optymizm tylko WIARA w kochany klub )

Agnieszka
- azuriana
- Juventino
Oglądałam rozdanie tych nagród juz chyba z 4 razy i jedno uderza mnie najbardziej,nie chodzi mi o nagrody bo te rozdano wspaniale nie ma co dyskutować,wygrali najlepsi.
Wiecie co mnie wkurzyło....ich zachowanie a juz szczególnie Buffona.Uwielbiam go ogladać na boisku jest najlepszy na świecie,ale to co zobaczyłam na gali to był szok :shock:
Jak facet,który ma furę kasy,jest ubrany w cudny garnitur(na pewno od jekiegoś drogiego projektanta) moze sie zachowywac w taki sposób! :shock:
Wszedł po nagrodę z reką w kieszeni,rozpięta marynarką,polużnionym krawatem i odebrał nagrode z reką w kieszeni!Zero kultury!Szkoda ,że nie miał gumy do żucia byłby bardziej luzacki! :evil:
Może się czepiam,ale wydaje mi się,że facet z takimi umiejetnościami powiniwn miec więcej szacunku (chociazby dla księcia Monako od którego odbierał nagrodę i widzów),kultury i powinien umiec sie zachować
Przykro mi to mówić ale zachowywał sie okropnie,w odróżnieniu od Nedveda i Maldiniego,którzy pokazali,że maja klasę :lol:

Wiecie co mnie wkurzyło....ich zachowanie a juz szczególnie Buffona.Uwielbiam go ogladać na boisku jest najlepszy na świecie,ale to co zobaczyłam na gali to był szok :shock:
Jak facet,który ma furę kasy,jest ubrany w cudny garnitur(na pewno od jekiegoś drogiego projektanta) moze sie zachowywac w taki sposób! :shock:
Wszedł po nagrodę z reką w kieszeni,rozpięta marynarką,polużnionym krawatem i odebrał nagrode z reką w kieszeni!Zero kultury!Szkoda ,że nie miał gumy do żucia byłby bardziej luzacki! :evil:
Może się czepiam,ale wydaje mi się,że facet z takimi umiejetnościami powiniwn miec więcej szacunku (chociazby dla księcia Monako od którego odbierał nagrodę i widzów),kultury i powinien umiec sie zachować
Przykro mi to mówić ale zachowywał sie okropnie,w odróżnieniu od Nedveda i Maldiniego,którzy pokazali,że maja klasę :lol:
- Mania
- Juventino
Masz zupełną rację, zero kultury... Komentator nazwał to "włoskim luzem" ale przecież są jakieś granice! Ciekawe czy gdyby na przykład Juventus spotkał się z Janem Pawłem II- Buffon też by się tak zachował? Tak właśnie zachowali się piłkarze realu (a zwłaszcza Figo i Carlos) podczas spotkania z Papieżem- ręce w kieszeni, guma w ustach... Ech, Buffon zachował się jak prawdziwy bufon :?
Agnieszka
Agnieszka
- Alexxxxx
- Juventino
Wiedziałem, że Buffon wygra( Blatter mi to obiecał :lol: ),nie no oczywiście jagby było inaczej to wszyscy by sie do Fifa przyczepili. A z Nedvedem jestem zadowolony, że wreszcie wygrała walak,ambicja duch wlaki, Zidane był gorszy od Nedveda, ale wydwało mi się, że oklepane nazwisko Zizou spowoduje jego wygraną, ale jednak sie pomyliłem i jestem szczesliwy. A Buffon najwartosciowszy
To prawda nie zstonawialismy sie nad tym.Ale on obronnił tyle 100% goli tyle niebezpiecznych akcji,Obronione karne podbudowywywanie druzyny. Wsztscy zasłuzyli. Ja mysle, że sprawa ktora zawazyła, że Thuram przegrał z Carlosem jest jednA. - Gdyby nie Carlos to Real nie miałby obrony i przegrał by w każdym, a przecież musieli dac jakiegoś zawodnika Królewskich .

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Ale fifa nic do tego nie miala. Przeciez to Liga mistrzow on jest pod wlodarzem UEFA. Mogl ci to najwyzej Johansson powiedziecAlexxxxx pisze:Wiedziałem, że Buffon wygra( Blatter mi to obiecał :lol: ),nie no oczywiście jagby było inaczej to wszyscy by sie do Fifa

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexxxxx
- Juventino
Nio, ale on powiedział, że Uefa i Johanssona ma w małym palcu i ża da im poł l**** i już się zgodzą :lol: :lol: :lol:juveluck pisze:Ale fifa nic do tego nie miala. Przeciez to Liga mistrzow on jest pod wlodarzem UEFA. Mogl ci to najwyzej Johansson powiedziecAlexxxxx pisze:Wiedziałem, że Buffon wygra( Blatter mi to obiecał :lol: ),nie no oczywiście jagby było inaczej to wszyscy by sie do Fifa
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Azuriana zgadzam się z tobą w 100% nie widziałam ale powaga strasznie.
No a teraz na temat. Super Nedvedku i Buffonku. Ale MVP miała być Pavla mimo wszystko wg. mnie mu się bardziej należało. Tak mi go trochę żal bo i w finale nie zagrał i teraz należało mu się bez dyskusyjnie ale lepszy Buffon niż jakiś nie z naszych.
No i Forza Juve
No a teraz na temat. Super Nedvedku i Buffonku. Ale MVP miała być Pavla mimo wszystko wg. mnie mu się bardziej należało. Tak mi go trochę żal bo i w finale nie zagrał i teraz należało mu się bez dyskusyjnie ale lepszy Buffon niż jakiś nie z naszych.
No i Forza Juve

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....