Carvalho Amauri by Mateo
- Mateo
- Juventino
Carvalho Amauri by Mateo - świąteczny konkurs na EuroGoal.pl

Szczerze - myślałem, że nie wystąpię na tym konkursie. Jednak nowe natchnienie dał mi najlepszy tego lata transfer w Serie A i najskuteczniejszy w tym sezonie napastnik Juve - Carvalho Amauri. To właśnie jego poczynania w tym sezonie postanowiłem ukazać w mojej kompilacji. Niesamowita siła, dobra technika, zwinność, spryt i przede wszystkim - kapitalny 'nos' do strzelania bramek - wszystko co charakteryzuje prawdziwego snajpera, napadziora. Stał się wiodącą postacią Serie A - i sprawił, że Juventini zupełnie nie odczuwają braku Davida Trezeguet.
I would you like to present you my newest movie, which has been made specially for EuroGoal.pl Christmas Competition 2008, about one of the biggest stars in Serie A right now - Carvalho Amauri who is big revelation and one of the greatest forwards in Italian league. Here you will find his story in Juventus so far.
2.15 min | 24 mb | HQ - 1,5 mb/s | Coldplay 'Don't Panic' | thx: Mateelv
SoloJuve.com | EuroGoal.pl | 11.pl
DOWNLOAD SendSpace.pl (Pobierz=Download) | YouTube.com

Szczerze - myślałem, że nie wystąpię na tym konkursie. Jednak nowe natchnienie dał mi najlepszy tego lata transfer w Serie A i najskuteczniejszy w tym sezonie napastnik Juve - Carvalho Amauri. To właśnie jego poczynania w tym sezonie postanowiłem ukazać w mojej kompilacji. Niesamowita siła, dobra technika, zwinność, spryt i przede wszystkim - kapitalny 'nos' do strzelania bramek - wszystko co charakteryzuje prawdziwego snajpera, napadziora. Stał się wiodącą postacią Serie A - i sprawił, że Juventini zupełnie nie odczuwają braku Davida Trezeguet.
I would you like to present you my newest movie, which has been made specially for EuroGoal.pl Christmas Competition 2008, about one of the biggest stars in Serie A right now - Carvalho Amauri who is big revelation and one of the greatest forwards in Italian league. Here you will find his story in Juventus so far.
2.15 min | 24 mb | HQ - 1,5 mb/s | Coldplay 'Don't Panic' | thx: Mateelv
SoloJuve.com | EuroGoal.pl | 11.pl
DOWNLOAD SendSpace.pl (Pobierz=Download) | YouTube.com
- Il Storico
- Juventino
No cóż,kompilacja świetna,oceniam ją b.przychylnie,ponieważ,sam robię obecnie kompilację o Kielonie i myślę,że masz duże szanse na triumf w tym konkursie Eurogoal.Swoje pytanie do Ciebie zostawiłem w komentarzach na YT,Pozdro!
- KeRmit19
- Juventino
Brawo! bardzo fajna kompilacja, efektowne przejscia, pokazane ciekawe zagrania, gole. Wszystko to ladnie posklejane. Dobrze, ze wstawiles jeszcze te bramki , dla Palermo, ktore strzelil Juve. Ogolnie bardzo dobra, tylko szkoda, ze taka krotka
9+/10
- mesju
- Qualità Juventino
Nic co by mnie zaskoczyło. Rzekłbym nawet "masówka". Kompilacja numer X, która nic sobą nie wnosi. Ot, bramki posklejane w jedną całość przy muzyce mniej czy bardziej znanego rockowego zespołu. Wykonanie stoi na najwyższym poziomie, do czego już się przyzwyczaiłem, ale poza tym to nuda. A szkoda.
- Mateo
- Juventino
Wszak kompilacje mają nieść ze sobą niesamowite ideologiczne przesłanie. Po prostu - ukazałem jednego z najlepszych piłkarzy Serie A w tym sezonie, w przyjemny sposób. To są kompilacje, dążyłem do czegoś jak w TV.
Krótko - wymóg konkursu.
Dzięki za komentarze.
Krótko - wymóg konkursu.
Dzięki za komentarze.
- Brutalo
- Juventino
Mi się osobiście bardzo podobała kompilacja, bardzo ładnie zmontowana, głos ulubionego komentatora (co bardzo podoba mi się w kompilacjach ogólnie) i pierwsza kompilacja o Amaurim w Juventusie z prawdziwego zdarzenia. Dla dalszej motywacji do pracy daję 9/10 8) i serdecznie pozdrawiam. Już czekam na kolejną 8)
- mpolek
- Qualità Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Techinicznie tradycyjnie rewelacja, jednak dla mnie zdecydowanie za krótko, musiałem odrazu obejrzeć 2gi raz, żeby się nacieszyć, czlowiek się wczuł a tu koniec, naprawdę szkoda.
Praca mimo jak najbardziej na +, muzyka moim zdnaiem nie pasowała, ale to już inna skala ocen
A wlasnie chcialem komuś ,,zlecić'' zrobienie kompili o Amaurim 8)
Praca mimo jak najbardziej na +, muzyka moim zdnaiem nie pasowała, ale to już inna skala ocen
A wlasnie chcialem komuś ,,zlecić'' zrobienie kompili o Amaurim 8)

- Vincitore
- Juventino
Nareszcie o Amaurim
, kompilacja jak najbardziej dobra, byleby dłuższa była
.
BTW: Zrobiłby ktoś jakąś porządną kompilacje o Giovinco, bo te na jutubie mi się już zdecydowanie znudziły widziałem wszystkie jak grał w Empoli i jakieś Giovinco vs Messi ale mnie to nie rajcuje
, do dzieła panowie
.

BTW: Zrobiłby ktoś jakąś porządną kompilacje o Giovinco, bo te na jutubie mi się już zdecydowanie znudziły widziałem wszystkie jak grał w Empoli i jakieś Giovinco vs Messi ale mnie to nie rajcuje

- Mateo
- Juventino
Może nie uznasz jej za porządną, ale na tym forum znajdź poprzedni mój topic - właśnie o Sebie robiłem prace
.

- Mateo
- Juventino
- Railis
- Qualità Juventino
Kompilacja lekka i przyjemna. Takie prace, bez cutterów, czy innych tym podobnych odwracaczy uwagi podobają mi się najbardziej. Też dawno znudziły mi się kompilacje nadęte i patetyczne. Umieściłeś właściwie wszystko, co było do umieszczenia o Amaurim. Zgrana właśnie w tym drugim tonie, a nie "każdy bit" i to jest kolejna zaleta. Nie przesadziłeś z niczym. Widać zresztą wieloletnie doświadczenie. W zasadzie nic więcej do dodania nie mam. Tak trzymać.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kompilacja, jak już zdążyłeś mnie do tego wcześniej przyzwyczaić, bardzo schludna, estetyczna. Widać, że nie chciałeś ruszać nikogo za serce i robić czegoś kosmicznego. To jest po prostu filmik przedstawiający w taki a nie inny sposób umiejętności Amauriego. Praca w stylu tv, jednak rzeczywiście, jak na radosnego Brazylijczyka, tańczącego sambę po zdobytych, golach to chyba o c i u p i n k ę smętna. Być może lepiej by to wszystko wyszło z szybkim, rytmicznym kawałkiem. Ale mnie i tak się podobało, bo nie widziałem w niej tandetnych efektów, czułem klimat i co najważniejsze, kompilka jest o naszym numerze 8.
Dzięki za przyjemny filmik, który będę mógł sobie oglądać od czasu do czasu.
Co do Twoich szans w konkursie, nie będę się wypowiadał, gdyż niestety żadnych innych prac, prócz może 2, nie oglądałem.
PS. Czekam na coś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z Twojej strony, bo od czasu 'The Only One', nic mnie tak nie wzięło. Mati, zbierz się! ; )