Carvalho Amauri by Mateo

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2008, 10:47

Carvalho Amauri by Mateo - świąteczny konkurs na EuroGoal.pl

Obrazek
Obrazek

Szczerze - myślałem, że nie wystąpię na tym konkursie. Jednak nowe natchnienie dał mi najlepszy tego lata transfer w Serie A i najskuteczniejszy w tym sezonie napastnik Juve - Carvalho Amauri. To właśnie jego poczynania w tym sezonie postanowiłem ukazać w mojej kompilacji. Niesamowita siła, dobra technika, zwinność, spryt i przede wszystkim - kapitalny 'nos' do strzelania bramek - wszystko co charakteryzuje prawdziwego snajpera, napadziora. Stał się wiodącą postacią Serie A - i sprawił, że Juventini zupełnie nie odczuwają braku Davida Trezeguet.

I would you like to present you my newest movie, which has been made specially for EuroGoal.pl Christmas Competition 2008, about one of the biggest stars in Serie A right now - Carvalho Amauri who is big revelation and one of the greatest forwards in Italian league. Here you will find his story in Juventus so far.

2.15 min | 24 mb | HQ - 1,5 mb/s | Coldplay 'Don't Panic' | thx: Mateelv
SoloJuve.com | EuroGoal.pl | 11.pl

DOWNLOAD SendSpace.pl (Pobierz=Download) | YouTube.com

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2008, 11:02

No cóż,kompilacja świetna,oceniam ją b.przychylnie,ponieważ,sam robię obecnie kompilację o Kielonie i myślę,że masz duże szanse na triumf w tym konkursie Eurogoal.Swoje pytanie do Ciebie zostawiłem w komentarzach na YT,Pozdro!

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2008, 12:29

Brawo! bardzo fajna kompilacja, efektowne przejscia, pokazane ciekawe zagrania, gole. Wszystko to ladnie posklejane. Dobrze, ze wstawiles jeszcze te bramki , dla Palermo, ktore strzelil Juve. Ogolnie bardzo dobra, tylko szkoda, ze taka krotka :wink: 9+/10

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2008, 13:23

Nic co by mnie zaskoczyło. Rzekłbym nawet "masówka". Kompilacja numer X, która nic sobą nie wnosi. Ot, bramki posklejane w jedną całość przy muzyce mniej czy bardziej znanego rockowego zespołu. Wykonanie stoi na najwyższym poziomie, do czego już się przyzwyczaiłem, ale poza tym to nuda. A szkoda.

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2008, 13:41

Wszak kompilacje mają nieść ze sobą niesamowite ideologiczne przesłanie. Po prostu - ukazałem jednego z najlepszych piłkarzy Serie A w tym sezonie, w przyjemny sposób. To są kompilacje, dążyłem do czegoś jak w TV.

Krótko - wymóg konkursu.

Dzięki za komentarze.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2008, 14:03

Mi się osobiście bardzo podobała kompilacja, bardzo ładnie zmontowana, głos ulubionego komentatora (co bardzo podoba mi się w kompilacjach ogólnie) i pierwsza kompilacja o Amaurim w Juventusie z prawdziwego zdarzenia. Dla dalszej motywacji do pracy daję 9/10 8) i serdecznie pozdrawiam. Już czekam na kolejną 8)

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2008, 14:33

Wszystko bardzo ładnie i fachowo posklejane. Ogólnie fajnie, lajtowo się ten filmik ogląda. Osobiście bardzo szanuję taki zespół jak Coldplay, ale akurat ta piosenka według mnie nie pasowała do tej kompilacji (taka troche zmulająca), dlatego wystawiam ocenkę 7,5/10.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2008, 15:14

Techinicznie tradycyjnie rewelacja, jednak dla mnie zdecydowanie za krótko, musiałem odrazu obejrzeć 2gi raz, żeby się nacieszyć, czlowiek się wczuł a tu koniec, naprawdę szkoda.
Praca mimo jak najbardziej na +, muzyka moim zdnaiem nie pasowała, ale to już inna skala ocen :wink:

A wlasnie chcialem komuś ,,zlecić'' zrobienie kompili o Amaurim 8)

Obrazek
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2008, 16:37

Mateo równie dobrze gra w nogę, co robi kompilacje

poziom trzyma. mnie sie podobało

szkoda, że krótko, ale rozumiem wymogi.

pozdro, wesołych

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2008, 00:12

Nareszcie o Amaurim :D, kompilacja jak najbardziej dobra, byleby dłuższa była :D.
BTW: Zrobiłby ktoś jakąś porządną kompilacje o Giovinco, bo te na jutubie mi się już zdecydowanie znudziły widziałem wszystkie jak grał w Empoli i jakieś Giovinco vs Messi ale mnie to nie rajcuje :D, do dzieła panowie :P.

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2008, 00:14

Może nie uznasz jej za porządną, ale na tym forum znajdź poprzedni mój topic - właśnie o Sebie robiłem prace ;).

kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2008, 00:42

Mateo pisze:Może nie uznasz jej za porządną, ale na tym forum znajdź poprzedni mój topic - właśnie o Sebie robiłem prace ;).
Link juz nie działczy ;)

Obrazek
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2008, 01:43

proszę.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2008, 17:59

Kompilacja lekka i przyjemna. Takie prace, bez cutterów, czy innych tym podobnych odwracaczy uwagi podobają mi się najbardziej. Też dawno znudziły mi się kompilacje nadęte i patetyczne. Umieściłeś właściwie wszystko, co było do umieszczenia o Amaurim. Zgrana właśnie w tym drugim tonie, a nie "każdy bit" i to jest kolejna zaleta. Nie przesadziłeś z niczym. Widać zresztą wieloletnie doświadczenie. W zasadzie nic więcej do dodania nie mam. Tak trzymać.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2008, 21:25

Kompilacja, jak już zdążyłeś mnie do tego wcześniej przyzwyczaić, bardzo schludna, estetyczna. Widać, że nie chciałeś ruszać nikogo za serce i robić czegoś kosmicznego. To jest po prostu filmik przedstawiający w taki a nie inny sposób umiejętności Amauriego. Praca w stylu tv, jednak rzeczywiście, jak na radosnego Brazylijczyka, tańczącego sambę po zdobytych, golach to chyba o c i u p i n k ę smętna. Być może lepiej by to wszystko wyszło z szybkim, rytmicznym kawałkiem. Ale mnie i tak się podobało, bo nie widziałem w niej tandetnych efektów, czułem klimat i co najważniejsze, kompilka jest o naszym numerze 8.
Dzięki za przyjemny filmik, który będę mógł sobie oglądać od czasu do czasu.
Co do Twoich szans w konkursie, nie będę się wypowiadał, gdyż niestety żadnych innych prac, prócz może 2, nie oglądałem.

PS. Czekam na coś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z Twojej strony, bo od czasu 'The Only One', nic mnie tak nie wzięło. Mati, zbierz się! ; )

ODPOWIEDZ