Liga Mistrzów 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Fred_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2008, 10:37

Oliver jak tako Arsenal w LM rowniez gral roznie raz doszli do finalu i tyle a tak to tez czesto odpadaja w cwiercfinale :-D

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2008, 15:18

Chelsea wyszła z drugiego miejsca w grupie, po wczorajszym zwycięstwie z CFR Cluj. Także zajęcie 1 miejsca przez Juventus wcale nie gwarantuje wylosowanie łatwego rywala. Więc wasze obawy mogą się sprawdzić. Dobrze jedynie, że ominą nas spotkania z takimi zespołami jak Liverpool, Arsenal czy Man Utd(to bardzo prawdopodobne). Ale ze swojej strony chciałbym trafić na Bayern lub Lyon. Nie widziałem takiego meczu jak Juventus - Lyon jeszcze nigdy.

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2008, 14:48

Jeżeli ktoś tuż po losowaniu grup LM powiedziałby mi, że Juve nie wygra 2 meczy z BATE i do tego zajmie 1 miejsce w grupie wyśmałbym go.
Piłka jest nieprzewidywalna.

Życzyłbym sobie Sporting w nastepnej rundzie, wogóle nie dramtyzowałbym, bo każda opcja nie jest zła.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2008, 21:48

GROUP WINNERS

Roma (Italy)

Possible Opponents: Sporting Lisbon, Atlético Madrid, Villarreal, Lyon, Arsenal, Real Madrid.

Panathinaikos (Greece)

Possible Opponents: Chelsea, Sporting Lisbon, Atlético Madrid, Villarreal, Lyon, Arsenal, Real Madrid.

Barcelona (Spain)

Possible Opponents: Chelsea, Inter Milan, Lyon, Arsenal.

Liverpool (England)

Possible Opponents: Inter Milan, Sporting Lisbon, Lyon, Villarreal, Real Madrid.

Manchester United (England)

Possible Opponents: Inter Milan, Sporting Lisbon, Atlético Madrid, Lyon, Real Madrid.

Bayern Munich (Germany)

Possible Opponents: Chelsea, Inter Milan, Sporting Lisbon, Atlético Madrid, Villarreal, Arsenal, Real Madrid.

Porto (Portugal)

Possible Opponents: Chelsea, Inter Milan, Atlético Madrid, Villarreal, Lyon, Real Madrid.

Juventus (Italy)

Possible Opponents: Chelsea, Sporting Lisbon, Atlético Madrid, Lyon, Villarreal, Arsenal.

RUNNERS-UP

Chelsea (England)

Possible Opponents: Panathinaikos, Barcelona, Bayern Munich, Porto, Juventus.

Inter Milan (Italy)

Possible Opponents: Barcelona, Liverpool, Manchester United, Bayern Munich, Porto.

Sporting Lisbon (Portugal)

Possible Opponents: Roma, Panathinaikos, Liverpool, Manchester United, Bayern Munich, Juventus.

Atlético Madrid (Spain)

Possible Opponents: Roma, Panathinaikos, Manchester United, Bayern Munich, Porto, Juventus.

Villarreal (Spain)

Possible Opponents: Roma, Panathinaikos, Liverpool, Bayern Munich, Porto, Juventus.

Lyon (France)

Possible Opponents: Roma, Panathinaikos, Barcelona, Liverpool, Manchester United, Porto, Juventus.

Arsenal (England)

Possible Opponents: Roma, Panathinaikos, Barcelona, Bayern Munich, Juventus.

Real Madrid (Spain)

Possible Opponents: Roma, Panathinaikos, Liverpool, Manchester United, Bayern Munich, Porto.

oto możliwe zestawy par następnej rundy LM. Najciekawiej ma się Barcelona która ma mocnych możliwych przeciwników... osobiście życzyłbym im interu 8)
żebyśmy nie trafili na anglików :pray:

Obrazek
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 12:14

no to powalczymy z Chelsea. Miałem nadzieje, że z nimi nie będziemy walczyć na tym etapie rozgrywek. Niestety nie ma tak dobrze i czeka nas ciężki bój.
Pozostaje nadzieja, że mały konflikt jaki teraz trwa w Chelsea utrzyma się do dwumeczu.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 12:16

Choroba no! Nie podoba mi się to, nie jestem zadowolony i w zasadzie na razie nie wiem, jak to jeszcze inaczej skomentować.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 12:17

Chelsea - JUVENTUS !!!!!!!!!

Villareas - P. Ateny

Sporting - Bayern M.

A.Madryt - FC Porto

Lyon - Barcelona

Real - Liverpool

Arsenal - AS Roma

Inter -MU

Ja tam jestem zadowolony !! gramy z Chelsea jak juz mowilem kazdego trzeba pokonac aby dojsc do FINALU teraz przyszedl czas na Chelsea :!:

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 12:23

Gdybysmy wszystkie trzy, skopali tylki angolom, co to by sie dzialo w prasie europejskiej :]

No niezle wygladaja te pojedynki wlosko-angolskie, trzeba przyznac.

I tak jak wspominalem w watku interu, co z tego, ze Inter skonczyl na drugim, jak w tym roku duzo druzyn klasowych sie znalazlo i na pierwszy, i na drugim miejscu.

Osobiscie ciesze sie z Man Utd. Chcialem albo ich, albo Barce.

Obrazek
Palladino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 12:31

Napiszę sobie małe rozpoznanko, moje opinie i typy :)

Chelsea - JUVENTUS - tego się bałem :angry: , Juve nie radzi sobie z Angielskimi klubami... Ale Juve jest w dobrej formie i jest skoncentrowane w meczach z dobrymi drużynami, a CFC świetna ale z dobrymi klubami słabo im idzie, musimy zabrać przykład z naszych znajomych z Rzymu i roznieść ich :pray: Serce mówi co innego umysł co innego, ale słucham serca i typuje Juve !

Villarreal - Panathinaikos Ateny - ciekawa para, ale słabe drużyny, myślę, że w tych meczach padnie wiele goli. Mój typ: Villarreal

Sporting - Bayern M. - trochę nudna pada, Sporting to outsider i Bayern będzie miał spacerek. Typ: Bayern
A.Madryt - FC Porto - pojedynek sąsiednich krajów. Oba kluby prezentują ładny styl gry, liczę, że będzie dużo goli. Typ: Atletico

Lyon - Barcelona - Barca w świetnej formi i OL z bardzo nierówną formą w CL. Typ jest oczywisty : FCB

Real - Liverpool - bardzo ciekawa para, Real będzie się chciał odgryźć za słabe wyniki w fazie grupowej i w Primera Division, ale wątpię, że się uda. Typ: Liverpool

Arsenal - AS Roma - bardzo wyrównana para, oba kluby w średniej formie, myślę, że wynik poznamy dopiero po dogrywce lub karnych, z racji, że Arsenal gra pierwszy mecz u siebie typuję Romę.

Inter - MU - buhahaa, marzenia się spełniają :D Mourinho chciał napotkać na drużynę z Anglii i się udało, ale mina mu zrzednie. Inter dostanie baty i znów pozostanie im tylko Liga :-D Typ : MU
Luker pisze:Gdybysmy wszystkie trzy, skopali tylki angolom, co to by sie dzialo w prasie europejskiej :]

Ooo, to by było piękne, ci anglicy są nadęci, myślą, że są najlepsi w Europie. Zyczę wszystkim włoskim klubom powodzenia :) Choć wątpię w Inter...

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 12:46

Palladino pisze:

Sporting - Bayern M. - trochę nudna pada, Sporting to outsider i Bayern będzie miał spacerek. Typ: Bayern
Taaa jasne. Spacerek. Sporting potrafił w fazie grupowej nastraszyc nawet Barcelone, więc Bayernowi nie będzie łatwo z tym zespołem
Palladino pisze: Real - Liverpool - bardzo ciekawa para, Real będzie się chciał odgryźć za słabe wyniki w fazie grupowej i w Primera Division, ale wątpię, że się uda. Typ: Liverpool
A ja powiem, że to Real wyjdzie. Sytuacja tych drużyn w lutym może byc juz jasna. Bowiem Liverpool będzie nadal walczył o tytuł mistrza Anglii, a Real będzie mógł sobie nieco odpuścic Primera Division. Benitez pewnie będzie znacznie bardziej skupiony na PL i Real może to wykorzystac. Juande Ramos ma doświadczenie w grze w europejskich pucharach i może to zaprocentowac.
Palladino pisze: Inter - MU - buhahaa, marzenia się spełniają :D Mourinho chciał napotkać na drużynę z Anglii i się udało, ale mina mu zrzednie. Inter dostanie baty i znów pozostanie im tylko Liga :-D Typ : MU
Nie bądź taki pewny, Manchesterowi będzie ciężko powtórzyc sukces sprzed roku. A Inter jest zdesperowany, żeby dojsc jak najdalej.

forzaragazzi

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 12:49

Powiem tak: Juve i Inter trafiło na teoretycznie najgorszych przeciwnikow jakich mogli trafic. Man U i Chelsea. Mistrz i wicemistrz Anglii. Finalisci Champions League spotykają się z dwoma najlepszymi druzynami włoskimi. Te 3 (Arsenal-Roma) dwumecze pokażą w ktorym miejscu znajduje się włoski futbol. Szczerze chciałbym aby wszystkie 3 druzyny przeszły. Mimo ze zarowno chelsea jak i man nie są obecnie w najwyższej formie nie oszukujmy się - nie jestesmy faworytami ale to moze działać na naszą korzysc. Bedzie sie działo.

Na deser jeszcze Real - Liverpool. :P Dawno takiego losowania nie było. Kurde - mogliby te mecze rozłożyć na 3 dni lub cos :wink:

"Zanetti? Zanetti to człowiek legenda, który patrząc na ilość rozegranych spotkań powinien chyba odpocząć, ale odpoczynek jest dla niego zły. " J.Mourinho
Palladino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 12:58

gladston pisze:
Palladino pisze:

Taaa jasne. Spacerek. Sporting potrafił w fazie grupowej nastraszyc nawet Barcelone, więc Bayernowi nie będzie łatwo z tym zespołem
Palladino pisze: Real - Liverpool - bardzo ciekawa para, Real będzie się chciał odgryźć za słabe wyniki w fazie grupowej i w Primera Division, ale wątpię, że się uda. Typ: Liverpool
A ja powiem, że to Real wyjdzie. Sytuacja tych drużyn w lutym może byc juz jasna. Bowiem Liverpool będzie nadal walczył o tytuł mistrza Anglii, a Real będzie mógł sobie nieco odpuścic Primera Division. Benitez pewnie będzie znacznie bardziej skupiony na PL i Real może to wykorzystac. Juande Ramos ma doświadczenie w grze w europejskich pucharach i może to zaprocentowac.
Palladino pisze: Inter - MU - buhahaa, marzenia się spełniają :D Mourinho chciał napotkać na drużynę z Anglii i się udało, ale mina mu zrzednie. Inter dostanie baty i znów pozostanie im tylko Liga :-D Typ : MU
Nie bądź taki pewny, Manchesterowi będzie ciężko powtórzyc sukces sprzed roku. A Inter jest zdesperowany, żeby dojsc jak najdalej.

Może i masz trochę racji, ale to tylko moja opinia :) Jak będzie to się dopiero przekonamy.

kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 12:59

forzaragazzi pisze: mogliby te mecze rozłożyć na 3 dni lub cos :wink:
Zaiwestuj w enke :D Ja będe mieć czujne oko na wszystkie mecze :smile:

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 12:59

Luker pisze:I tak jak wspominalem w watku interu, co z tego, ze Inter skonczyl na drugim, jak w tym roku duzo druzyn klasowych sie znalazlo i na pierwszy, i na drugim miejscu.
Co z tego? No to z tego właśnie, że grają z Manchesterem United, gdyby wyszli z grupy na pierwszym miejscu takiej możliwości nawet by nie było.
Luker pisze:Osobiscie ciesze sie z Man Utd. Chcialem albo ich, albo Barce.
No tak, drużyny z którymi potencjalnie teraz byłoby najłatwiej przegrać. Podziwiam pewność siebie.

Takie nijakie to losowanie. O typy nie ma co się teraz kusić, bo przecież za te kilka miesiące drużyny mogą inaczej wyglądać. Poczekajmy do lutego i wtedy będziemy się martwić bardziej lub mniej ;]

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 13:44

szczypek pisze: Co z tego? No to z tego właśnie, że grają z Manchesterem United, gdyby wyszli z grupy na pierwszym miejscu takiej możliwości nawet by nie było.
Faktycznie, z Manchesterem bysmy nie mogli grac.

A to jak wazne jest pierwsze miejsce w grupie, wasz przyklad pokazuje najlepiej. W koncu Chelsea, to same ogorki.

Druzyn slabych juz nie ma. A nawet jakbysmy mieli odpasc, to wole z klasowa druzyna, a nie z jakimis ogorkami, kolejny raz.
Luker pisze: No tak, drużyny z którymi potencjalnie teraz byłoby najłatwiej przegrać. Podziwiam pewność siebie.
To nie jest ani pewnosc siebie, ani arogancja. Doceniam klase Manchesteru, tak jak oni doceniaja Interu.

Man lub Barce chcialem z innych powodow, nie dlatego, ze uwazam, ze Inter jest de bescia.

Obrazek
ODPOWIEDZ