Giorgio Chiellini przedłużył kontrakt do 2013
- stahoo
- Juventino
Chodziło pewnie o to, że w środku obrony jest największa konkurencjaPrzyjemniaczek pisze:nie wiem czy smiac sie czy płakac :lol: :?Chiellini3 pisze:na środku obrony mamy bardzo duzy ścisk

- Chiellini3
- Juventino
Najlepiej ani sie nie smiej ani nie płacz bo wspomnialem tam o ławce rezerwowych wiec chyba logiczne, że mówie o kandytatach do gry wylacznie w pierwszej 11, a tu mamy wybor pomiedzy kilkoma klasowymi graczami jesli mowimy o podstawowych zawodnikach a sprawy ławki w ogole nie poruszylem, ale musze sie zgodzic ławka jest bardzo krótka i słaba na srodku obrony, ale sadze ze sprowadzajac Knezevica nie bedzie to jej wzmocnieniePrzyjemniaczek pisze:nie wiem czy smiac sie czy płakac :lol: :?Chiellini3 pisze:na środku obrony mamy bardzo duzy ścisk
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Świetna wiadomość. Chiellini mimo młodego wieku już dziś jest podporą naszej defensywy. Udowodnił w tym sezonie, że jest zawodnikiem z najwyższej pułki. I pomyśleć, że podczas ostatniego mercato Secco chciał do oddać do City..
- maddox217
- Juventino
Myślę że to była jedna z najlepszych decyzji zarządu Juve w ostatnim czasie :-D Moim zdaniem Kielon jest jednym z najlepszych obrońców świata i prezentuje futbol na bardzo wysokim poziomie
Myślę że będzie nawet lepszy od Cannavaro :lol:

Kto jest mistrzem???!!! Legia Warszawa, Juventus i Łada!!!