Giorgio Chiellini przedłużył kontrakt do 2013

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2008, 20:29

Przyjemniaczek pisze:
Chiellini3 pisze:na środku obrony mamy bardzo duzy ścisk
nie wiem czy smiac sie czy płakac :lol: :?
Chodziło pewnie o to, że w środku obrony jest największa konkurencja :P Bo np. taka lewa strona: 2 graczy, prawa: 2 graczy, środek pomocy: 3 graczy na 2 miejsca... T tylko pokazajue jak narazie mamy beznadziejnie słaba ławkę. Tylko narazie w miare dobrze jest w napadzie :wink:

Chiellini3

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2008, 21:59

Przyjemniaczek pisze:
Chiellini3 pisze:na środku obrony mamy bardzo duzy ścisk
nie wiem czy smiac sie czy płakac :lol: :?
Najlepiej ani sie nie smiej ani nie płacz bo wspomnialem tam o ławce rezerwowych wiec chyba logiczne, że mówie o kandytatach do gry wylacznie w pierwszej 11, a tu mamy wybor pomiedzy kilkoma klasowymi graczami jesli mowimy o podstawowych zawodnikach a sprawy ławki w ogole nie poruszylem, ale musze sie zgodzic ławka jest bardzo krótka i słaba na srodku obrony, ale sadze ze sprowadzajac Knezevica nie bedzie to jej wzmocnienie

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2008, 22:03

Ja się bardzo cieszę, bo to zawodnik bardzo nam potrzebny, a co najważniejsze jest bardzo przydatny.

Mam nadzieję, że będzie grał dla nas jak długo mu zdrowie pozwoli, a w przyszłości przejmie opaskę po Alexie.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2008, 13:19

Świetna wiadomość. Chiellini mimo młodego wieku już dziś jest podporą naszej defensywy. Udowodnił w tym sezonie, że jest zawodnikiem z najwyższej pułki. I pomyśleć, że podczas ostatniego mercato Secco chciał do oddać do City..

Mily

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2008, 23:36

Najlpeszy obrońca ME! Szkoda że ma teraz kontuzje ;/

maddox217

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2008, 14:04

Myślę że to była jedna z najlepszych decyzji zarządu Juve w ostatnim czasie :-D Moim zdaniem Kielon jest jednym z najlepszych obrońców świata i prezentuje futbol na bardzo wysokim poziomie :) Myślę że będzie nawet lepszy od Cannavaro :lol:

Kto jest mistrzem???!!! Legia Warszawa, Juventus i Łada!!!
Zablokowany