Liga Mistrzów 2008/2009
- Gotti
- Juventino
Spójrz na ostatni ligowy pojedynek i sam sobie odpowiedz. Co nie zmienia faktu, że ten klub po raz kolejny od wielu lat kompromituję siebie i niestety całe Calcio w oczach EuropyFred_juve pisze:hahaha i inter dostal w ### od słabiutkiego Panathinaikos :-D i niech mi ktos powie ze inter jest lepsze od Juve :-D
Szkoda, że Werder wyrównał, bo jak by Anorthosis wygrał to inter mógłby w ogóle się nie zakwalifikować się do 1/8 zakładając, że przegrają z Werderem w ostatniej kolejce.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Daruj sobie te żałosne wypowiedzi...Nie ma się czym szczycić,że pokonaliście ostatnio Juve,skoro graliśmy fatalnie...Do tego nie przywołuj całego sezonu,bo przez Calciopoli mieliśmy zdecydowanie słabszy skład,więc się nie ośmieszaj...Cieszę się z dzisiejszej przegranej interu-może to nauczy was pokory,bo wasz awans nie jest jeszcze pewny...forzaragazzi pisze:Hmmm... Biorąc pod uwage ostatni sezon, obecny sezon oraz ostatni mecz...Fred_juve pisze:hahaha i inter dostal w ### od słabiutkiego Panathinaikos :-D i niech mi ktos powie ze inter jest lepsze od Juve :-DNaprawde trudno powiedziec
![]()
Co do meczu - wpadka totalna.
- forzaragazzi
- Interista
Ja tylko przytoczylem fakty - jak je interpretujesz - Twoja sprawa.mrozzi pisze:Daruj sobie te żałosne wypowiedzi...Nie ma się czym szczycić,że pokonaliście ostatnio Juve,skoro graliśmy fatalnie...Do tego nie przywołuj całego sezonu,bo przez Calciopoli mieliśmy zdecydowanie słabszy skład,więc się nie ośmieszaj...Cieszę się z dzisiejszej przegranej interu-może to nauczy was pokory,bo wasz awans nie jest jeszcze pewny...forzaragazzi pisze:Hmmm... Biorąc pod uwage ostatni sezon, obecny sezon oraz ostatni mecz...Fred_juve pisze:hahaha i inter dostal w ### od słabiutkiego Panathinaikos :-D i niech mi ktos powie ze inter jest lepsze od Juve :-DNaprawde trudno powiedziec
![]()
Co do meczu - wpadka totalna.
- Łukasz
- Juventino
Niom wpadka Interu, tak to trzeba nazwać. Swoją drogą tak się dzisiaj zastanawiałem oglądając Bordeaux-Chelsea, co będzie z Drogbą. Bo Drogba w formie to absolutny top, z tym że tej formy obecnie brak, Anelka jest dużo lepiej dysponowany. Czy rzeczywiście obywatel WKS zasili zimą Inter? I co wtedy, 4-4-2 z Drogbą i Ibrą z przodu, a zdolny Balotelli dalej na ławce? Czy nie lepszym wyborem byłby Real?
Nieistotne jak graliśmy - Inter jednak wygrał.
Inna sprawa, że osobiście nie spodizewałem się jakiegoś szału na wyjeździe.
Edit:
@Gotti:Sorry za to, trochę nie skumałem czaczy... Tak to jest, jak się czyta tylko ostatni post

Wiesz, gra się na tyle, na ile przeciwnik pozwala...mrozzi pisze: Nie ma się czym szczycić,że pokonaliście ostatnio Juve,skoro graliśmy fatalnie....
Inna sprawa, że osobiście nie spodizewałem się jakiegoś szału na wyjeździe.
Edit:
Jakoś mi on nie zaimponował, nie po raz pierwszy. Bardziej podobali mi się Taiwo i Valbuena, ale żaden z nich Pavla nie zastąpi.kamilu_87 pisze:zwróciłem uwage na Ben Arfe śwetny zawodnik, dobry drybling, dobrze wyszkolony technicznie, szybki...co sądzicie o nim jako potencjalnym następcy Nedveda ?
@Gotti:Sorry za to, trochę nie skumałem czaczy... Tak to jest, jak się czyta tylko ostatni post
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2008, 10:51 przez Łukasz, łącznie zmieniany 3 razy.
- Gotti
- Juventino
Nie wiem o co Ci chodziło :roll: . Mam się cieszyć, że Inter zagra w 1/8 LM?Łukasz pisze:Wiesz, gra się na tyle, na ile przeciwnik pozwala...mrozzi pisze: Nie ma się czym szczycić,że pokonaliście ostatnio Juve,skoro graliśmy fatalnie....
Druga część zacytowanej wypowiedzi nie jest moja :roll: .
EDIT: widzę, że zdążyłeś poprawić.
- ArtHur
- Juventino
Niestety jesli Roma nieprzegra u siebie z Bordeaux, to Chelsea wyląduje na 2 miejscu w grupie.
Inter jest juz pewny awansu. Ma 8 pkt, Pana 7, Anorthosis 6, a Werder 4. Pana i Anorthosis w ostatniej kolejce grają ze sobą.
Tak sobie myslalem, ze obejrze sobie skroty na tvp, nie znajac wynikow, a tu zonk! program biologiczny
.
Inter jest juz pewny awansu. Ma 8 pkt, Pana 7, Anorthosis 6, a Werder 4. Pana i Anorthosis w ostatniej kolejce grają ze sobą.
Tak sobie myslalem, ze obejrze sobie skroty na tvp, nie znajac wynikow, a tu zonk! program biologiczny

- stahoo
- Juventino
1. Juventus Turyn 7:3 11
2. Real Madryt 6:5 9
3. Zenit St Petersburg 4:4 5
4. BATE Borysów 3:8 2
Scenariusz: My remisujemy z BATE (mamy 12 pkt), Real ogrywa Zenit (ma 12 pkt).
Liczy sie bezpośredni pojedynek czy gole?
- oliver
- Juventino
A drugim silnym rywalem może być Arsenal Londyn. Jedzie do Porto dalej w okrojonym składzie może być różnie ,a na wiosnę mogą być nie sam owicie silni. Jeszcze Liverpool lub A. Madryt. Trzeba liczyć na szczęście tzn na Sporting ew. Panatinaikos lub Famaguste było by najlepiejArtHur pisze:Niestety jesli Roma nieprzegra u siebie z Bordeaux, to Chelsea wyląduje na 2 miejscu w grupie.
.

Bezpośredni pojedynek, czyli wystarczy , że powtórzymy wymiik z pierwszego meczustahoo pisze:1. Juventus Turyn 7:3 11

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Popełniłem błąd-chodziło mi o to,że nie jest pewny ich awans z I miejsca,o czym zapomniałem dodać.Gotti pisze:Jak to? Mi się wydaję, że niestety jest pewny.bo wasz awans nie jest jeszcze pewny...
- ewerthon
- Juventino
W tym wypadku zadecyduje bezpośredni pojedynek między tymi drużynami. Więc mimo wszystko, jeśli obie drużyny będą mieć tyle samo pkt, to z pierwszego miejsca awansuje Juve.stahoo pisze:1. Juventus Turyn 7:3 11
- kamilu_87
- Juventino
Oglądałem wczoraj po trochu mecze Interu,Anorthosisu, Liverpoolu i Chelsea (zalety "enki"
) Inter chciał to wygrać jak najmniejszym nakładem sił, grali zupełnie na stojąco co ku mojej uciesze sprawiło ze Panata strzelił bramke, a na Cyprze Anorthosis prowadził juz 2-0 z niemcami (2 nieprawidłowo niepodyktowane rzuty karne dla cypryjczyków) ale szwaby jak to oni mają w zwyczaju grają do końca i robi sie 2-2 (warto wspomnieć o grze Diego WSZYSKIE piłki idą do niego i to własnie on kieruje całą grą Werderu, nie zauwazyłem akcji w ofensywie Niemców zeby Diego nie rozprowadzał piłki) co daje przepustke do 1/8 finału mimo porażki Interowi.
Liverpool - Marsylia, anglicy tez nic wielkiego nie pokazali(choć trzeba przyznac ze animalsi w grupie zawsze grają słabo) , Marsylia spokojnie mogła ten mecz zremisować, zwróciłem uwage na Ben Arfe śwetny zawodnik, dobry drybling, dobrze wyszkolony technicznie, szybki...co sądzicie o nim jako potencjalnym następcy Nedveda ?
Aaa i jeszcze warto wspomnieć o jednym bardzo nie dobrym aspekcie...Chelsea prawdopodobnie wyjdzie z 2 miejsca, więc nie dobrze dla nas (no ale mam nadzieje ze nie trafimy tak tragicznie juz w 1/8

O to nasi potencjalni przeciwnicy (mając na uwadze nasze na 99% pierwsze miejsce w grupie:
Chelsea (to raczej pewne bo rozpędzona Roma raczej wygra z Bordeaux)
Anorthosis,Panathinaikos
Liverpool,Atletico Madryt
Villareal
Bayern,Lyon
Sporting
Porto
Ja osobiście bym sobie życzył coś portugalskiego albo cos z grupy B
Natomiast nie chciałbym trafić na Chelsea,Liverpool i Lyon.
Liverpool - Marsylia, anglicy tez nic wielkiego nie pokazali(choć trzeba przyznac ze animalsi w grupie zawsze grają słabo) , Marsylia spokojnie mogła ten mecz zremisować, zwróciłem uwage na Ben Arfe śwetny zawodnik, dobry drybling, dobrze wyszkolony technicznie, szybki...co sądzicie o nim jako potencjalnym następcy Nedveda ?
Aaa i jeszcze warto wspomnieć o jednym bardzo nie dobrym aspekcie...Chelsea prawdopodobnie wyjdzie z 2 miejsca, więc nie dobrze dla nas (no ale mam nadzieje ze nie trafimy tak tragicznie juz w 1/8

O to nasi potencjalni przeciwnicy (mając na uwadze nasze na 99% pierwsze miejsce w grupie:
Chelsea (to raczej pewne bo rozpędzona Roma raczej wygra z Bordeaux)
Anorthosis,Panathinaikos
Liverpool,Atletico Madryt
Villareal
Bayern,Lyon
Sporting
Porto
Ja osobiście bym sobie życzył coś portugalskiego albo cos z grupy B

Natomiast nie chciałbym trafić na Chelsea,Liverpool i Lyon.
- Bart_DB
- Juventino
Ja stawiam na remis lub porażkę Romy i wyjście Chelsea z pierwszego miejsca. Roma może ostatnio poprawiła grę, ale problemów się nie wyzbyła. Wystarczy średnia gra Totti'ego, błąd defensywy, która popełnia ich dużo i będzie problem dla nich. Najlepiej jak wyjdą z drugiego miejsca, bo i calcio się będzie promowało no i będą grali na 3 frontach na wiosnę, bo mimo niskiej pozycji w lidze, to wciąż jest Roma i wciąż mają Spalla na ławce, który zawsze może coś wykombinować.
- Il Storico
- Juventino
Wczoraj bardzo się zdenerwowałem,gdyż w STS obstawiłem Anorthosis,Bayern,Arsenal,Barce i Chelsea.Anorthosis i Chelsea,zawiodły mnie i to bardzo;/Dzisiaj idę obstawić UEFA;D
Co do meczów,to myślę,że trafimy na kogoś z Hiszpanii hehe
Co do meczów,to myślę,że trafimy na kogoś z Hiszpanii hehe