Liga Mistrzów 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 22:44

Fred_juve pisze:hahaha i inter dostal w ### od słabiutkiego Panathinaikos :-D i niech mi ktos powie ze inter jest lepsze od Juve :-D
Spójrz na ostatni ligowy pojedynek i sam sobie odpowiedz. Co nie zmienia faktu, że ten klub po raz kolejny od wielu lat kompromituję siebie i niestety całe Calcio w oczach Europy :smile: .
Szkoda, że Werder wyrównał, bo jak by Anorthosis wygrał to inter mógłby w ogóle się nie zakwalifikować się do 1/8 zakładając, że przegrają z Werderem w ostatniej kolejce.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 22:49

forzaragazzi pisze:
Fred_juve pisze:hahaha i inter dostal w ### od słabiutkiego Panathinaikos :-D i niech mi ktos powie ze inter jest lepsze od Juve :-D
Hmmm... Biorąc pod uwage ostatni sezon, obecny sezon oraz ostatni mecz... :think: Naprawde trudno powiedziec :prochno:

Co do meczu - wpadka totalna.
Daruj sobie te żałosne wypowiedzi...Nie ma się czym szczycić,że pokonaliście ostatnio Juve,skoro graliśmy fatalnie...Do tego nie przywołuj całego sezonu,bo przez Calciopoli mieliśmy zdecydowanie słabszy skład,więc się nie ośmieszaj...Cieszę się z dzisiejszej przegranej interu-może to nauczy was pokory,bo wasz awans nie jest jeszcze pewny...

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 22:51

bo wasz awans nie jest jeszcze pewny...
Jak to? Mi się wydaję, że niestety jest pewny.

forzaragazzi

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 22:55

mrozzi pisze:
forzaragazzi pisze:
Hmmm... Biorąc pod uwage ostatni sezon, obecny sezon oraz ostatni mecz... :think: Naprawde trudno powiedziec :prochno:

Co do meczu - wpadka totalna.
Daruj sobie te żałosne wypowiedzi...Nie ma się czym szczycić,że pokonaliście ostatnio Juve,skoro graliśmy fatalnie...Do tego nie przywołuj całego sezonu,bo przez Calciopoli mieliśmy zdecydowanie słabszy skład,więc się nie ośmieszaj...Cieszę się z dzisiejszej przegranej interu-może to nauczy was pokory,bo wasz awans nie jest jeszcze pewny...
Ja tylko przytoczylem fakty - jak je interpretujesz - Twoja sprawa.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 23:03

Niom wpadka Interu, tak to trzeba nazwać. Swoją drogą tak się dzisiaj zastanawiałem oglądając Bordeaux-Chelsea, co będzie z Drogbą. Bo Drogba w formie to absolutny top, z tym że tej formy obecnie brak, Anelka jest dużo lepiej dysponowany. Czy rzeczywiście obywatel WKS zasili zimą Inter? I co wtedy, 4-4-2 z Drogbą i Ibrą z przodu, a zdolny Balotelli dalej na ławce? Czy nie lepszym wyborem byłby Real?
mrozzi pisze: Nie ma się czym szczycić,że pokonaliście ostatnio Juve,skoro graliśmy fatalnie....
Wiesz, gra się na tyle, na ile przeciwnik pozwala...
Nieistotne jak graliśmy - Inter jednak wygrał.

Inna sprawa, że osobiście nie spodizewałem się jakiegoś szału na wyjeździe.

Edit:
kamilu_87 pisze:zwróciłem uwage na Ben Arfe śwetny zawodnik, dobry drybling, dobrze wyszkolony technicznie, szybki...co sądzicie o nim jako potencjalnym następcy Nedveda ?
Jakoś mi on nie zaimponował, nie po raz pierwszy. Bardziej podobali mi się Taiwo i Valbuena, ale żaden z nich Pavla nie zastąpi.

@Gotti:Sorry za to, trochę nie skumałem czaczy... Tak to jest, jak się czyta tylko ostatni post
:wink:
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2008, 10:51 przez Łukasz, łącznie zmieniany 3 razy.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 23:07

Łukasz pisze:
mrozzi pisze: Nie ma się czym szczycić,że pokonaliście ostatnio Juve,skoro graliśmy fatalnie....
Wiesz, gra się na tyle, na ile przeciwnik pozwala...
Nieistotne jak graliśmy - Inter jednak wygrał.
Nie wiem o co Ci chodziło :roll: . Mam się cieszyć, że Inter zagra w 1/8 LM?

Druga część zacytowanej wypowiedzi nie jest moja :roll: .

EDIT: widzę, że zdążyłeś poprawić.

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 23:09

Niestety jesli Roma nieprzegra u siebie z Bordeaux, to Chelsea wyląduje na 2 miejscu w grupie.
Inter jest juz pewny awansu. Ma 8 pkt, Pana 7, Anorthosis 6, a Werder 4. Pana i Anorthosis w ostatniej kolejce grają ze sobą.
Tak sobie myslalem, ze obejrze sobie skroty na tvp, nie znajac wynikow, a tu zonk! program biologiczny :angry:.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 23:11

1. Juventus Turyn 7:3 11
2. Real Madryt 6:5 9
3. Zenit St Petersburg 4:4 5
4. BATE Borysów 3:8 2

Scenariusz: My remisujemy z BATE (mamy 12 pkt), Real ogrywa Zenit (ma 12 pkt).
Liczy sie bezpośredni pojedynek czy gole?

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 23:17

ArtHur pisze:Niestety jesli Roma nieprzegra u siebie z Bordeaux, to Chelsea wyląduje na 2 miejscu w grupie.
.
A drugim silnym rywalem może być Arsenal Londyn. Jedzie do Porto dalej w okrojonym składzie może być różnie ,a na wiosnę mogą być nie sam owicie silni. Jeszcze Liverpool lub A. Madryt. Trzeba liczyć na szczęście tzn na Sporting ew. Panatinaikos lub Famaguste było by najlepiej :D
stahoo pisze:1. Juventus Turyn 7:3 11

Bezpośredni pojedynek, czyli wystarczy , że powtórzymy wymiik z pierwszego meczu :D

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Fred_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 23:35

Inter zawsze w LM gral poprostu słabiutko,dostawali baty,a tu remis z cypryjczykami tu porazka z grekami remis z Werderem ktory jest bez formy,inter mial najlatwiejsza grupe a tak sie meczyli

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 27 listopada 2008, 01:36

Gotti pisze:
bo wasz awans nie jest jeszcze pewny...
Jak to? Mi się wydaję, że niestety jest pewny.
Popełniłem błąd-chodziło mi o to,że nie jest pewny ich awans z I miejsca,o czym zapomniałem dodać.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 listopada 2008, 10:02

stahoo pisze:1. Juventus Turyn 7:3 11

W tym wypadku zadecyduje bezpośredni pojedynek między tymi drużynami. Więc mimo wszystko, jeśli obie drużyny będą mieć tyle samo pkt, to z pierwszego miejsca awansuje Juve.

kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2008, 11:39

Oglądałem wczoraj po trochu mecze Interu,Anorthosisu, Liverpoolu i Chelsea (zalety "enki" :smile: ) Inter chciał to wygrać jak najmniejszym nakładem sił, grali zupełnie na stojąco co ku mojej uciesze sprawiło ze Panata strzelił bramke, a na Cyprze Anorthosis prowadził juz 2-0 z niemcami (2 nieprawidłowo niepodyktowane rzuty karne dla cypryjczyków) ale szwaby jak to oni mają w zwyczaju grają do końca i robi sie 2-2 (warto wspomnieć o grze Diego WSZYSKIE piłki idą do niego i to własnie on kieruje całą grą Werderu, nie zauwazyłem akcji w ofensywie Niemców zeby Diego nie rozprowadzał piłki) co daje przepustke do 1/8 finału mimo porażki Interowi.
Liverpool - Marsylia, anglicy tez nic wielkiego nie pokazali(choć trzeba przyznac ze animalsi w grupie zawsze grają słabo) , Marsylia spokojnie mogła ten mecz zremisować, zwróciłem uwage na Ben Arfe śwetny zawodnik, dobry drybling, dobrze wyszkolony technicznie, szybki...co sądzicie o nim jako potencjalnym następcy Nedveda ?
Aaa i jeszcze warto wspomnieć o jednym bardzo nie dobrym aspekcie...Chelsea prawdopodobnie wyjdzie z 2 miejsca, więc nie dobrze dla nas (no ale mam nadzieje ze nie trafimy tak tragicznie juz w 1/8
:prochno:
O to nasi potencjalni przeciwnicy (mając na uwadze nasze na 99% pierwsze miejsce w grupie:
Chelsea (to raczej pewne bo rozpędzona Roma raczej wygra z Bordeaux)
Anorthosis,Panathinaikos
Liverpool,Atletico Madryt
Villareal
Bayern,Lyon
Sporting
Porto

Ja osobiście bym sobie życzył coś portugalskiego albo cos z grupy B ;)
Natomiast nie chciałbym trafić na Chelsea,Liverpool i Lyon.

Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2008, 13:14

Ja stawiam na remis lub porażkę Romy i wyjście Chelsea z pierwszego miejsca. Roma może ostatnio poprawiła grę, ale problemów się nie wyzbyła. Wystarczy średnia gra Totti'ego, błąd defensywy, która popełnia ich dużo i będzie problem dla nich. Najlepiej jak wyjdą z drugiego miejsca, bo i calcio się będzie promowało no i będą grali na 3 frontach na wiosnę, bo mimo niskiej pozycji w lidze, to wciąż jest Roma i wciąż mają Spalla na ławce, który zawsze może coś wykombinować.

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 listopada 2008, 13:45

Wczoraj bardzo się zdenerwowałem,gdyż w STS obstawiłem Anorthosis,Bayern,Arsenal,Barce i Chelsea.Anorthosis i Chelsea,zawiodły mnie i to bardzo;/Dzisiaj idę obstawić UEFA;D

Co do meczów,to myślę,że trafimy na kogoś z Hiszpanii hehe

ODPOWIEDZ