JUVENTUS 6 - PRIMAVERA 2
- juveluck
- Juventino
Musze przyznac ze to troche zaskakujacy wynik. Najbardziej jednak bylem zszokowany wynikiem do przerwy kiedy to nasza mlodziez prowadzila 2-1 bo bramkach Chiumiente(szwajcaria) i Benjamina(nigeria). Dla pierwszego Juve strzelil Miccoli. Apropos Nigeryjczyka, to ponoc ogromny talent, grajac w zeszlym sezonie w mlodziezwoej druzynie Reggini strzelil 40 goli :shock:. A sam Rampulla powiedzial o nim ze jest szybszy niz pilka . A wracajac do meczu w drugiej polowie na boisko weszli min Alex i Treze ktory strzelil 4 bramki i opowiadania o jego kontuzji mozna wsadzic raczej miedzy bajki. Ostatniego 6 gola strzelil nasz kapitan. Ale wynik dla mnie i tak jest niski

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- RadeKas
- Juventino
No no, z tego Benjamina może być naprawde gwiazda przyszłości. Oby tak było
Wielkie brawa dla niego. Nasi łowcy talentów mają oko :-D . A co do meczu, to chciałbym go obejrzeć i sam ocenić tego Nigeryjczyka. A może da sie chociaż bramki załatwić
. A to że nasi młodzi prowadzili świadczy o 2 rzeczach.
1. Nasi juniorzy są niesamowicie utalentowani i będa z nich gwiazdy
2. Nasi seniorzy olali sobie mecz
:lol:

2. Nasi seniorzy olali sobie mecz
srali muszki będzie wiosna
- Alexxxxx
- Juventino
Nasi ukochani zawodnicy podobno sie bawili. No i dobrze, że mamy kolejny talent w młozieży. Nasz cała kadra jest najmocniejsza w Europie jesli nie na siecie. Mowie oczywiście nie tylko druzynie A,ale o druzynie B i młodzikach i tampkarzach :-D Nasz druzyna bwiła sie bo nie chciała sobie przypadkiem złapać jakjejs kontuzji . Ale i Treze wracają :twisted: (ach czekam na mecze o stawke). Może jednak nasz młodziez jest tak mocna. Wychodziło by na to że nasza młodziez ajełaby drugie mjejsce w Serie A tuż po podstwowej druzynei Juve :lol: może to prawda...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BIANCONERI
- Juventino
Wynik może wskazywac na to,że Juventus grał na duzym luzie,a takze,że mamy zdolna młodzież!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- juve21
- Juventino
Rozbawil mnie twój post ,ale mysle podobnie:D:DRadeKas pisze:No no, z tego Benjamina może być naprawde gwiazda przyszłości. Oby tak było![]()
Wielkie brawa dla niego. Nasi łowcy talentów mają oko :-D . A co do meczu, to chciałbym go obejrzeć i sam ocenić tego Nigeryjczyka. A może da sie chociaż bramki załatwić
. A to że nasi młodzi prowadzili świadczy o 2 rzeczach.
2. Nasi seniorzy olali sobie mecz:lol:
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No w sumie wynik zaskakujący. Przed tamtym sezonem było 6-0 lecz niema powodów do zmartwień, napewno forma jest świetna i Primavera też sie dobrze prezentuje. Wkońcu Lippi dopiero później wpuścił nasze gwiazdy, które przechyliły losy spotkania na własną korzyść 8)
P.S. Z tego Benjamina coś będzie. Już wcześniej słyszałem o nim pozytywne opinie...
P.S. Z tego Benjamina coś będzie. Już wcześniej słyszałem o nim pozytywne opinie...