JUVENTUS 6 - PRIMAVERA 2

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 20:50

Musze przyznac ze to troche zaskakujacy wynik. Najbardziej jednak bylem zszokowany wynikiem do przerwy kiedy to nasza mlodziez prowadzila 2-1 bo bramkach Chiumiente(szwajcaria) i Benjamina(nigeria). Dla pierwszego Juve strzelil Miccoli. Apropos Nigeryjczyka, to ponoc ogromny talent, grajac w zeszlym sezonie w mlodziezwoej druzynie Reggini strzelil 40 goli :shock:. A sam Rampulla powiedzial o nim ze jest szybszy niz pilka . A wracajac do meczu w drugiej polowie na boisko weszli min Alex i Treze ktory strzelil 4 bramki i opowiadania o jego kontuzji mozna wsadzic raczej miedzy bajki. Ostatniego 6 gola strzelil nasz kapitan. Ale wynik dla mnie i tak jest niski

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 21:00

No no, z tego Benjamina może być naprawde gwiazda przyszłości. Oby tak było :D :D Wielkie brawa dla niego. Nasi łowcy talentów mają oko :-D . A co do meczu, to chciałbym go obejrzeć i sam ocenić tego Nigeryjczyka. A może da sie chociaż bramki załatwić :) . A to że nasi młodzi prowadzili świadczy o 2 rzeczach.

1. Nasi juniorzy są niesamowicie utalentowani i będa z nich gwiazdy

2. Nasi seniorzy olali sobie mecz :wink: :lol:

srali muszki będzie wiosna
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 21:28

Nasi ukochani zawodnicy podobno sie bawili. No i dobrze, że mamy kolejny talent w młozieży. Nasz cała kadra jest najmocniejsza w Europie jesli nie na siecie. Mowie oczywiście nie tylko druzynie A,ale o druzynie B i młodzikach i tampkarzach :-D Nasz druzyna bwiła sie bo nie chciała sobie przypadkiem złapać jakjejs kontuzji . Ale i Treze wracają :twisted: (ach czekam na mecze o stawke). Może jednak nasz młodziez jest tak mocna. Wychodziło by na to że nasza młodziez ajełaby drugie mjejsce w Serie A tuż po podstwowej druzynei Juve :lol: może to prawda...

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 21:47

Wynik może wskazywac na to,że Juventus grał na duzym luzie,a takze,że mamy zdolna młodzież!

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 22:07

RadeKas pisze:No no, z tego Benjamina może być naprawde gwiazda przyszłości. Oby tak było :D :D Wielkie brawa dla niego. Nasi łowcy talentów mają oko :-D . A co do meczu, to chciałbym go obejrzeć i sam ocenić tego Nigeryjczyka. A może da sie chociaż bramki załatwić :) . A to że nasi młodzi prowadzili świadczy o 2 rzeczach.

1. Nasi juniorzy są niesamowicie utalentowani i będa z nich gwiazdy

2. Nasi seniorzy olali sobie mecz :wink: :lol:
Rozbawil mnie twój post ,ale mysle podobnie:D:D

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 22:12

To zależy też ile trwał mecz. Jeśli połowy były po 30 minut to lux. Ale ten mecz to była chyba raczej zabawa dla obu stron:):). Nikt nie podszedł do meczu poważnie:).

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 10:22

No w sumie wynik zaskakujący. Przed tamtym sezonem było 6-0 lecz niema powodów do zmartwień, napewno forma jest świetna i Primavera też sie dobrze prezentuje. Wkońcu Lippi dopiero później wpuścił nasze gwiazdy, które przechyliły losy spotkania na własną korzyść 8)
P.S. Z tego Benjamina coś będzie. Już wcześniej słyszałem o nim pozytywne opinie...

Obrazek
Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 10:31

Dla mnie ten wynik jest dużym zaskoczeniem-Juve dał sobie wbić aż dwie bramki szok.

Zablokowany