Alex Del Piero, my hero... Moja pierwsza kompilacja...
- SoundBeatz
- Juventino
Bardzo mi sie podoba..Te zdjecia co dodales sa boskie.Gratuluje:D

Fan Juve od 7 lat..Forza Juve!!Mój idol:Alex Del Piero.
- Bart_DB
- Juventino
Nudzi mi się to obejrzałem. Łagodnie będzie. Nie lubię kompilacji ze zdjęciami, ale, że takie też istnieć muszą to się do tego nie przyczepię. Muzyka jak z gorzkich żalów, fajna, ale Alex jeszcze żyje i klepanie jego zdjęć w szarości jak dla mnie trochę mija się z celem. Ludzie jak nie znacie perfect języka angielskiego to go nie używajcie w kompilacji, bo każdy najmniejszy błąd się rzuca w oczy. Proponuję na następnej spędzić więcej czasu i postarać się znaleźć jakiś mało oklepany temat, bo laudacji na cześć Alexa wszędzie jest już za dużo. Nie oceniam, bo nie chodzi o postawienie cyferki, tylko o naukę, prawda?
- Bianconeri Fan
- Juventino
Kompilacja mi się nie podoba:
1.Zrobiona ze zdjęć(takie są najgorsze)
2.Te odcienie faktycznie wyglądają jakby Alex nie żył.
Następnym razem polecam zrobić kompilacje ze zdjęć,ale z jakiś akcji.
1.Zrobiona ze zdjęć(takie są najgorsze)
2.Te odcienie faktycznie wyglądają jakby Alex nie żył.
Następnym razem polecam zrobić kompilacje ze zdjęć,ale z jakiś akcji.
- LordJuve
- Juventino
Ja powiem tak, mi się bardzo podoba. Może zawsze miałem przesadne uwielbienie do patetyczności i przeciągania struny w tą drugą, smutniejszą stronę.
Kompilacja prosta, bardzo prosta...ale jakże piękna, połączenie muzyki i szarych zdjęć świetnie wyszło, zmontowane bardzo poprawnie, bez większych blędów. Jak napisała, jest to jej pierwsza kompilacja, więc jak dla mnie ma się czym pochwalić...mojej pierwszej kompilacji wstydziłbym się przy tej...autentycznie.
Jak na pierwszą próbę w tym biznesie zasługujesz wg mnie na duże
! Noo i gratuluje odwagi... 
Aha, ci co się czepiają zdjęć...wole zobaczyć kilka świetnych fotek Alexa, które tak wiele mówią nam często, niż oglądać powtarzane w kółko te same ujęcia wideo...
Z chęcią użyłbym tej piosenki w mojej następnej kompilacji...
Kompilacja prosta, bardzo prosta...ale jakże piękna, połączenie muzyki i szarych zdjęć świetnie wyszło, zmontowane bardzo poprawnie, bez większych blędów. Jak napisała, jest to jej pierwsza kompilacja, więc jak dla mnie ma się czym pochwalić...mojej pierwszej kompilacji wstydziłbym się przy tej...autentycznie.
Jak na pierwszą próbę w tym biznesie zasługujesz wg mnie na duże

Aha, ci co się czepiają zdjęć...wole zobaczyć kilka świetnych fotek Alexa, które tak wiele mówią nam często, niż oglądać powtarzane w kółko te same ujęcia wideo...
Z chęcią użyłbym tej piosenki w mojej następnej kompilacji...
- Tharp
Osobiscie do mnie ta kompilacja nie przemowila. Nie podobal mi sie sam pomysl wrzucenia samych zdjec, ale mimo to widac, ze mialas jakis pomysl w glowie, i w swoj sposob go wprowadzilas w zycie. Co prawda te szare zdjecia i smutnawa muzyka... Godzina dopiero 11:00, a ja juz mam lekko zdolowany humor przez ta szaro-bura kompilacje.
To co mnie najbardziej razilo w oczy to te malutkie babolki w angielskim, chociaz ja mam na tym punkcie lekka obsesje, moze innych to nie bedzie tak razic w oczy. Jakbym mial wystawic ocene, to dalbym 5+ na 10, bo kompilacja zrobiona w sumie niezle, tylko mi osobiscie do gustu nie przypadla.
Swoja droga - Lady i lord Juve, co za zbieg okolicznosci. Sugeruje sie blizej poznac
To co mnie najbardziej razilo w oczy to te malutkie babolki w angielskim, chociaz ja mam na tym punkcie lekka obsesje, moze innych to nie bedzie tak razic w oczy. Jakbym mial wystawic ocene, to dalbym 5+ na 10, bo kompilacja zrobiona w sumie niezle, tylko mi osobiscie do gustu nie przypadla.
Swoja droga - Lady i lord Juve, co za zbieg okolicznosci. Sugeruje sie blizej poznac

- deszczowy
- Juventino
Jeśli to twoja pierwsza, jak mówisz, kompilacja, to ok. Co prawda ze względu na szarą konwencję jest dość smutna, no i rzeczywiście są tam pewne drobne błędy w języku angielskim, ale jest ok. Choć może sprawiać wrażenie nieco zbyt statycznej. Swoją drogą: w tle słyszę głos Dolores Burton czy mi się tylko wydaje? 
- NeBu
- Juventino
Musze powiedzieć że ostatnio nie chciało mi się komentować żadnej kompilacji którą oglądałam a tę skomentuje. Jest inna. Podobała mi się. Pewnie przez tą wspomnianą przez Lorda patetyczność :-D Według mnie kompilacja nie jest smutna, jest raczej podniosła (nie wiem czy to dobre określenie ale chyba nie umiem znaleźć lepszego). Czarnobiałe zdjęcia jak dla mnie bomba, świetnie pasują do utworu (który swoją drogą śliczny jest). Kolorowe nie dałyby takiego efektu. No i przede wszystkim rewelacyjne są (te zdjęcia XD ). Trochę tak nieskładnie piszę, wybacz, jakoś tak wyszło. Niby nic wielkiego a bardzo przyjemnie mi sie oglądało 
'this crazy shine it never lets you die'
- KeRmit19
- Juventino
Osobiscie kompilacja mi sie nie podobala. Strasznie nudna, szara, bez emocji. Nie skupiala mojej uwagi. Kilka ciekawych fotek. Muzyka jakos tez mi sie nie spodobala
. Daje 3+/10. Zycze powodzenia w tworzeniu nastepnych kompilek
Mam nadzieje, ze na nastepnej szczena mi opadnie z wrazenia:P 
EDIT:
Coz, kazdy ma prawo do wlasnego zdania

EDIT:
Coz, kazdy ma prawo do wlasnego zdania
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, 20:47 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.
- NeBu
- Juventino
Nie zgodzę się z poprzednikiem. Rozumiem różne zarzuty ale nie mogę się zgodzić z brakiem emocjonalności. Kompilacja zdecydowanie gra na emocjach tych bardzo wewnętrznych, osobistych, wzmacniane jest to bardzo właśnie przez muzykę. Myślę że nawet jeżeli ktoś tego nie czuje, nie podoba mu się muzyka, nie lubi tego typu (że tak to nazwę i może głupio zabrzmi) uniesień to mimo wszystko nie można powiedzieć że kompilacja jest bez emocji.
'this crazy shine it never lets you die'