Alex Del Piero, my hero... Moja pierwsza kompilacja...

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Lady_Juve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 11:05

Moja pierwsza kompilacja...
Poświęcona kapitanowi najlepszego klubu na swiecie:)...
Forza Juve...
----
Proszę o łagodne komentarze...

SoundBeatz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 11:17

Bardzo mi sie podoba..Te zdjecia co dodales sa boskie.Gratuluje:D

Obrazek
Fan Juve od 7 lat..Forza Juve!!Mój idol:Alex Del Piero.
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 11:19

Nudzi mi się to obejrzałem. Łagodnie będzie. Nie lubię kompilacji ze zdjęciami, ale, że takie też istnieć muszą to się do tego nie przyczepię. Muzyka jak z gorzkich żalów, fajna, ale Alex jeszcze żyje i klepanie jego zdjęć w szarości jak dla mnie trochę mija się z celem. Ludzie jak nie znacie perfect języka angielskiego to go nie używajcie w kompilacji, bo każdy najmniejszy błąd się rzuca w oczy. Proponuję na następnej spędzić więcej czasu i postarać się znaleźć jakiś mało oklepany temat, bo laudacji na cześć Alexa wszędzie jest już za dużo. Nie oceniam, bo nie chodzi o postawienie cyferki, tylko o naukę, prawda?

Bianconeri Fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 12:14

Kompilacja mi się nie podoba:
1.Zrobiona ze zdjęć(takie są najgorsze)
2.Te odcienie faktycznie wyglądają jakby Alex nie żył.

Następnym razem polecam zrobić kompilacje ze zdjęć,ale z jakiś akcji.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 12:25

Ja powiem tak, mi się bardzo podoba. Może zawsze miałem przesadne uwielbienie do patetyczności i przeciągania struny w tą drugą, smutniejszą stronę.

Kompilacja prosta, bardzo prosta...ale jakże piękna, połączenie muzyki i szarych zdjęć świetnie wyszło, zmontowane bardzo poprawnie, bez większych blędów. Jak napisała, jest to jej pierwsza kompilacja, więc jak dla mnie ma się czym pochwalić...mojej pierwszej kompilacji wstydziłbym się przy tej...autentycznie.

Jak na pierwszą próbę w tym biznesie zasługujesz wg mnie na duże :bravo: ! Noo i gratuluje odwagi... :)

Aha, ci co się czepiają zdjęć...wole zobaczyć kilka świetnych fotek Alexa, które tak wiele mówią nam często, niż oglądać powtarzane w kółko te same ujęcia wideo...

Z chęcią użyłbym tej piosenki w mojej następnej kompilacji...

Lady_Juve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2008, 10:48

Dziękuje za komentarze, szczególnie te mniej pozytywne... Bo jak słusznie uznał Bart_DB chodzi tu o naukę...

Tharp

Nieprzeczytany post 26 października 2008, 11:07

Osobiscie do mnie ta kompilacja nie przemowila. Nie podobal mi sie sam pomysl wrzucenia samych zdjec, ale mimo to widac, ze mialas jakis pomysl w glowie, i w swoj sposob go wprowadzilas w zycie. Co prawda te szare zdjecia i smutnawa muzyka... Godzina dopiero 11:00, a ja juz mam lekko zdolowany humor przez ta szaro-bura kompilacje.
To co mnie najbardziej razilo w oczy to te malutkie babolki w angielskim, chociaz ja mam na tym punkcie lekka obsesje, moze innych to nie bedzie tak razic w oczy. Jakbym mial wystawic ocene, to dalbym 5+ na 10, bo kompilacja zrobiona w sumie niezle, tylko mi osobiscie do gustu nie przypadla.

Swoja droga - Lady i lord Juve, co za zbieg okolicznosci. Sugeruje sie blizej poznac :whistle:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2008, 11:46

Jeśli to twoja pierwsza, jak mówisz, kompilacja, to ok. Co prawda ze względu na szarą konwencję jest dość smutna, no i rzeczywiście są tam pewne drobne błędy w języku angielskim, ale jest ok. Choć może sprawiać wrażenie nieco zbyt statycznej. Swoją drogą: w tle słyszę głos Dolores Burton czy mi się tylko wydaje? :wink:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Lady_Juve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2008, 11:56

Tak to Dolores O'Riordan Burton... Fakt z tym angielskim... Ehhh strasznie mi głupio... Następnym razem bardziej sie postaram...

NeBu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 17:38

Musze powiedzieć że ostatnio nie chciało mi się komentować żadnej kompilacji którą oglądałam a tę skomentuje. Jest inna. Podobała mi się. Pewnie przez tą wspomnianą przez Lorda patetyczność :-D Według mnie kompilacja nie jest smutna, jest raczej podniosła (nie wiem czy to dobre określenie ale chyba nie umiem znaleźć lepszego). Czarnobiałe zdjęcia jak dla mnie bomba, świetnie pasują do utworu (który swoją drogą śliczny jest). Kolorowe nie dałyby takiego efektu. No i przede wszystkim rewelacyjne są (te zdjęcia XD ). Trochę tak nieskładnie piszę, wybacz, jakoś tak wyszło. Niby nic wielkiego a bardzo przyjemnie mi sie oglądało :wink:

'this crazy shine it never lets you die'
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 19:08

Osobiscie kompilacja mi sie nie podobala. Strasznie nudna, szara, bez emocji. Nie skupiala mojej uwagi. Kilka ciekawych fotek. Muzyka jakos tez mi sie nie spodobala :/ . Daje 3+/10. Zycze powodzenia w tworzeniu nastepnych kompilek :wink: Mam nadzieje, ze na nastepnej szczena mi opadnie z wrazenia:P :)

EDIT:
Coz, kazdy ma prawo do wlasnego zdania :wink:
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, 20:47 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.

NeBu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 20:21

Nie zgodzę się z poprzednikiem. Rozumiem różne zarzuty ale nie mogę się zgodzić z brakiem emocjonalności. Kompilacja zdecydowanie gra na emocjach tych bardzo wewnętrznych, osobistych, wzmacniane jest to bardzo właśnie przez muzykę. Myślę że nawet jeżeli ktoś tego nie czuje, nie podoba mu się muzyka, nie lubi tego typu (że tak to nazwę i może głupio zabrzmi) uniesień to mimo wszystko nie można powiedzieć że kompilacja jest bez emocji.

'this crazy shine it never lets you die'
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2008, 12:40

Hehehe...ci sami co narzekali na wiele moich kompilacji będą to robić po oglądnięciu tej także, nie ma się co przejmować, po prostu niektórzy lubią łatwo, szybko i przyjemnie... :wink:

ODPOWIEDZ