Serie A (08): JUVENTUS 1-0 Torino
- hijjawi
- Juventino
Sissoko Shot Min.5
Click Here for Video
Sissoko Shot Min.10
Click Here for Video
Marchionni Chance Min.21
Click Here for Video
Click Here for Video
Sissoko Shot Min.10
Click Here for Video
Marchionni Chance Min.21
Click Here for Video
- Teo
- Juventino
Kurcze,moze mi ktos powiedziec(chapi?) dlaczego nie da sie powiekszyc okienka na pełny ekran(klikam w odpowiednim miejscu i nic z tego) w tych linkach na których mecz leci???(czy to tylko u mnie cos nie tak?).
- Prokson
- Juventino
mam nadzieje ze nikt nie potraktuje tego jako robienie chata ale....na moje oko nedvedowi poszły chyba wiązadła w kolanie
tak to wygląda
i choćby wszyscy chcieli zwalić wine na ranieriego że nie przygotował fizycznie zespołu to jednak każda nasza kontuzja to brutalność rywali - tak jest z prawie każdym naszym zawodnikiem
tragedia. primavera niedługo zacznie grać
edit: ufff, na szczęście nie

i choćby wszyscy chcieli zwalić wine na ranieriego że nie przygotował fizycznie zespołu to jednak każda nasza kontuzja to brutalność rywali - tak jest z prawie każdym naszym zawodnikiem
tragedia. primavera niedługo zacznie grać
edit: ufff, na szczęście nie

- Molek big fun juve
- Juventino
I mamy powrót do szarej rzeczywistości
Po pięknej i konsekwentnej grze przeciw Realowi , przyszła pora na derby , który jak na razie wygląda na kopanine drużyn Serie C
Wiele błędów i w pomocy i obronie. Raz omal byśmy nie stracili bramki w dziecinny sposób (Manninger) . Szkoda słów , ręce mi już opadają oglądając takie mecze w naszym wykonaniu. My chyba zbieramy siły na Real Madryt 
A tak w ogóle , to kolejna głupia decyzja Ranieriego. Wystawienie na lewa pomoc De Ceglie
On chyba chce zniszczyć talent Giovinco , bo inaczej tego się nie da wytłumaczyć

A tak w ogóle , to kolejna głupia decyzja Ranieriego. Wystawienie na lewa pomoc De Ceglie

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Sapo
- Juventino
Chyba jednak nie poszły skoro biega.Prokson pisze:mam nadzieje ze nikt nie potraktuje tego jako robienie chata ale....na moje oko nedvedowi poszły chyba wiązadła w kolanietak to wygląda
Na razie jedno wielkie faulowanie, o dziwo Molinaro gra dość dobrze

Chi noi salta e un granata e! Forza Juventus!
- Travis
- Juventino
Prokson pisze:na moje oko nedvedowi poszły chyba wiązadła w kolanietak to wygląda
LOL koleś, robimy ranking na 'złote usta' i u mnie masz murowane 1 miejsce. :lol:Prokson pisze:edit: ufff, na szczęście nie
Co do meczu - szkoda gadać. Poza Sissoko i De Ceglie nie gra nikt.
- Nevermind
- Juventino
Troche mnie dziwi decyzja Ranieriego w stosunku do Giovinco. Gdy trenowal w Parmie znany byl z tego, ze dawal szanse mlodym. ( Albo, nie mial innego wyjscia? ). Wypromowal Dessenne, Cigariniego i Giuseppe Rossiego.
Teraz nie wiedziec czemu, w meczu z bardzo przecietnym zespolem Serie A wystawia obronce zamiast skrzydlowego.
My gramy na remis, czy o trzy punkty?
Jak nie z Torino to z kim? :shock:
Coraz bardziej podoba mi sie gra Marco. Na obecna chwile mamy dwoch niezlych prawych skrzydlowych. Szkoda tylko, ze nigdy w obwodzie nie ma dwoch.. Zawsze ktorys jes kontuzjowany.
Teraz nie wiedziec czemu, w meczu z bardzo przecietnym zespolem Serie A wystawia obronce zamiast skrzydlowego.
My gramy na remis, czy o trzy punkty?
Jak nie z Torino to z kim? :shock:
Coraz bardziej podoba mi sie gra Marco. Na obecna chwile mamy dwoch niezlych prawych skrzydlowych. Szkoda tylko, ze nigdy w obwodzie nie ma dwoch.. Zawsze ktorys jes kontuzjowany.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
taaaaaaaaaaaaaaaa....gra obu drużyn miodzio....aż chcę się oglądać normalnie oczu nie mogę oderwać piłka tak chodzi...
a tak na serioo...to cały mecz wygląda marnie...mogliśmy strzelić bramkę i mogliśmy również stracić i to w bardzo głupi sposób.Zastanawiam się z kim możemy zdobyć w tym sezonie punkty...?? bo jak nie teraz ze słabym Torino...
a tak na serioo...to cały mecz wygląda marnie...mogliśmy strzelić bramkę i mogliśmy również stracić i to w bardzo głupi sposób.Zastanawiam się z kim możemy zdobyć w tym sezonie punkty...?? bo jak nie teraz ze słabym Torino...
- kamilu_87
- Juventino
Juventino90 pisze:My gramy na remis, czy o trzy punkty?
Przecież kibice powiedzieli ze nie mogą PRZEGRAĆ z Toro...czyli punkt w pełni satysfakcjonuje Ranierego Secco i spółke..ehh..

Geniusz Amauriego..oby nie uratował tyłka Siwemu
Ostatnio zmieniony 25 października 2008, 21:36 przez kamilu_87, łącznie zmieniany 1 raz.
- Corcky
- Juventino
A ja coraz bardziej widzę, że brakuje mu ogrania przez te ciągłe kontuzje, choć oczywiście potencjał ma.Juventino90 pisze: Coraz bardziej podoba mi sie gra Marco.
@Molek big fun juve Chciałbym Ci tylko przypomnieć, że z Realem w ofensywie nie zagraliśmy nic nadzwyczajnego, poza pierwszym golem. Byliśmy nastawieni na defensywę, więc nic dziwnego.
Dzisiaj, mam nadzieję, że w drugiej połowie zagramy odważniej i lepiej z przodu.
- Molek big fun juve
- Juventino
Módlmy się , żeby Elkan wywalił cały zarząd i zatrudnił prawidłowe osoby na stanowiska. Dopóki będzie ta św. Trójca to nic nie zdobędziemykamilu_87 pisze:Juventino90 pisze:My gramy na remis, czy o trzy punkty?
Przecież kibice powiedzieli ze nie mogą PRZEGRAĆ z Toro...czyli punkt w pełni satysfakcjonuje Ranierego Secco i spółke..ehh..

@ForzaDelPiero pisząc pięknie , niekoniecznie to znaczy że w ofensywie. Bardziej chodziło mi o organizacje pomocy , że duża część piłek była przerywana na środku boiska, a teraz tego nie ma
edit: Brawo Ranieri , zmiana poprostu wymarzona Grygera out Mellberg in

edit2: Tej drużynie jedyne co może pomóc na obecną sytuację to powrót piłkarzy z kontuzji i 3 mecze w najsilniejszym składzie . Widać brak zgrania.
A co do Ranieriego z tymi zmianami to wydaje mi się , że on ma 5 laptopów uruchamia FM-a na każdym i sprawdza , który zawodnik z ławki będzie lepszy na danej pozycji

Ostatnio zmieniony 25 października 2008, 22:05 przez Molek big fun juve, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- hijjawi
- Juventino