Serie A (08): JUVENTUS 1-0 Torino
- Prokson
- Juventino

mam nadzieje ze nikt nie potraktuje tego jako robienie chata ale....na moje oko nedvedowi poszły chyba wiązadła w kolanie
tak to wygląda
i choćby wszyscy chcieli zwalić wine na ranieriego że nie przygotował fizycznie zespołu to jednak każda nasza kontuzja to brutalność rywali - tak jest z prawie każdym naszym zawodnikiem
tragedia. primavera niedługo zacznie grać
edit: ufff, na szczęście nie
i choćby wszyscy chcieli zwalić wine na ranieriego że nie przygotował fizycznie zespołu to jednak każda nasza kontuzja to brutalność rywali - tak jest z prawie każdym naszym zawodnikiem
tragedia. primavera niedługo zacznie grać
edit: ufff, na szczęście nie
- Molek big fun juve
- Juventino

I mamy powrót do szarej rzeczywistości
Po pięknej i konsekwentnej grze przeciw Realowi , przyszła pora na derby , który jak na razie wygląda na kopanine drużyn Serie C
Wiele błędów i w pomocy i obronie. Raz omal byśmy nie stracili bramki w dziecinny sposób (Manninger) . Szkoda słów , ręce mi już opadają oglądając takie mecze w naszym wykonaniu. My chyba zbieramy siły na Real Madryt 
A tak w ogóle , to kolejna głupia decyzja Ranieriego. Wystawienie na lewa pomoc De Ceglie
On chyba chce zniszczyć talent Giovinco , bo inaczej tego się nie da wytłumaczyć
A tak w ogóle , to kolejna głupia decyzja Ranieriego. Wystawienie na lewa pomoc De Ceglie
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Sapo
- Juventino

Chyba jednak nie poszły skoro biega.Prokson pisze:mam nadzieje ze nikt nie potraktuje tego jako robienie chata ale....na moje oko nedvedowi poszły chyba wiązadła w kolanietak to wygląda
Na razie jedno wielkie faulowanie, o dziwo Molinaro gra dość dobrze
Chi noi salta e un granata e! Forza Juventus!
- Travis
- Juventino

-
Nevermind
- Juventino

Troche mnie dziwi decyzja Ranieriego w stosunku do Giovinco. Gdy trenowal w Parmie znany byl z tego, ze dawal szanse mlodym. ( Albo, nie mial innego wyjscia? ). Wypromowal Dessenne, Cigariniego i Giuseppe Rossiego.
Teraz nie wiedziec czemu, w meczu z bardzo przecietnym zespolem Serie A wystawia obronce zamiast skrzydlowego.
My gramy na remis, czy o trzy punkty?
Jak nie z Torino to z kim? :shock:
Coraz bardziej podoba mi sie gra Marco. Na obecna chwile mamy dwoch niezlych prawych skrzydlowych. Szkoda tylko, ze nigdy w obwodzie nie ma dwoch.. Zawsze ktorys jes kontuzjowany.
Teraz nie wiedziec czemu, w meczu z bardzo przecietnym zespolem Serie A wystawia obronce zamiast skrzydlowego.
My gramy na remis, czy o trzy punkty?
Jak nie z Torino to z kim? :shock:
Coraz bardziej podoba mi sie gra Marco. Na obecna chwile mamy dwoch niezlych prawych skrzydlowych. Szkoda tylko, ze nigdy w obwodzie nie ma dwoch.. Zawsze ktorys jes kontuzjowany.
- Moonk
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
taaaaaaaaaaaaaaaa....gra obu drużyn miodzio....aż chcę się oglądać normalnie oczu nie mogę oderwać piłka tak chodzi...
a tak na serioo...to cały mecz wygląda marnie...mogliśmy strzelić bramkę i mogliśmy również stracić i to w bardzo głupi sposób.Zastanawiam się z kim możemy zdobyć w tym sezonie punkty...?? bo jak nie teraz ze słabym Torino...
a tak na serioo...to cały mecz wygląda marnie...mogliśmy strzelić bramkę i mogliśmy również stracić i to w bardzo głupi sposób.Zastanawiam się z kim możemy zdobyć w tym sezonie punkty...?? bo jak nie teraz ze słabym Torino...
- kamilu_87
- Juventino

Juventino90 pisze:My gramy na remis, czy o trzy punkty?
Przecież kibice powiedzieli ze nie mogą PRZEGRAĆ z Toro...czyli punkt w pełni satysfakcjonuje Ranierego Secco i spółke..ehh..
Geniusz Amauriego..oby nie uratował tyłka Siwemu
Ostatnio zmieniony 25 października 2008, 21:36 przez kamilu_87, łącznie zmieniany 1 raz.
- Corcky
- Juventino

A ja coraz bardziej widzę, że brakuje mu ogrania przez te ciągłe kontuzje, choć oczywiście potencjał ma.Juventino90 pisze: Coraz bardziej podoba mi sie gra Marco.
@Molek big fun juve Chciałbym Ci tylko przypomnieć, że z Realem w ofensywie nie zagraliśmy nic nadzwyczajnego, poza pierwszym golem. Byliśmy nastawieni na defensywę, więc nic dziwnego.
Dzisiaj, mam nadzieję, że w drugiej połowie zagramy odważniej i lepiej z przodu.
- Molek big fun juve
- Juventino

Módlmy się , żeby Elkan wywalił cały zarząd i zatrudnił prawidłowe osoby na stanowiska. Dopóki będzie ta św. Trójca to nic nie zdobędziemykamilu_87 pisze:Juventino90 pisze:My gramy na remis, czy o trzy punkty?
Przecież kibice powiedzieli ze nie mogą PRZEGRAĆ z Toro...czyli punkt w pełni satysfakcjonuje Ranierego Secco i spółke..ehh..
@ForzaDelPiero pisząc pięknie , niekoniecznie to znaczy że w ofensywie. Bardziej chodziło mi o organizacje pomocy , że duża część piłek była przerywana na środku boiska, a teraz tego nie ma
edit: Brawo Ranieri , zmiana poprostu wymarzona Grygera out Mellberg in
edit2: Tej drużynie jedyne co może pomóc na obecną sytuację to powrót piłkarzy z kontuzji i 3 mecze w najsilniejszym składzie . Widać brak zgrania.
A co do Ranieriego z tymi zmianami to wydaje mi się , że on ma 5 laptopów uruchamia FM-a na każdym i sprawdza , który zawodnik z ławki będzie lepszy na danej pozycji
Ostatnio zmieniony 25 października 2008, 22:05 przez Molek big fun juve, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

-
hijjawi
- Juventino