Ekstraklasa 2008/2009
- paku
- Juventino
Kiedy wszyscy wręcz prosili o nowego bramkarza w Krakowie nikt nie słuchał. Teraz sami się przekonali że jednak pozycja bramkarza w drużynie Mistrzów Polski nie jest najlepiej obsadzona. Jak w przerwie nie będzie transferów, podejrzewam dymisję Macieja Skorży, a szkoda bo to trener który ma pomysł, i który ten pomysł realizuje mimo braku odpowiednich zawodników do tego. Może do Juve pójdzie? 

- bblackk
- Juventino
Małkowski to patałach. Ma wpisane w CV - Feyenoord Rotterdam i wszyscy nabierają, że musi sobą coś reprezentować skoro był w takim klubie, a reprezentuje tyle, że nie chcieli go nawet słabi szkoccy kopacze kartofli. Pawełek jest lepszy.

- Nevermind
- Juventino
Malkowski bronil w Hibernian dosc przyzwoicie. Wiec az tak wielkim patalachem nie jest. Na dublera sie nadaje, ale.. jest przeciez Juszczyk.
Wisla potrzebuje bramkarza o poziomie rownym lub wiekszym od Pawelka, aby zwiekszyc rywalizacje.
Wisla potrzebuje bramkarza o poziomie rownym lub wiekszym od Pawelka, aby zwiekszyc rywalizacje.
- bblackk
- Juventino
Bronił tak przyzwoicie, że z nim rozwiązali kontrakt
A wcześniej wypożyczali go m.in. do Gretna F.C. (które notabene upadło
)...
Nie ma się co oszukiwać ten kopacz, to żadna konkurencja dla Pawełka.

Nie ma się co oszukiwać ten kopacz, to żadna konkurencja dla Pawełka.

- oliver
- Juventino
Temat coś przycichł, a tu zbliża nam sie prawdziwy hit polskiej ligi. Prasa p, portale poświęcają więcej miejsca temu niedzielnemu wydarzeniu. Więc ja tutaj dodam coś od siebie na temat 10 kolejki + moje typy
Piast Gliwice - Ruch Chorzów X
Derby Śląska :-) Po ostatniej wygranej Ruch z Lechem wydają się punkty Z Piastem niemal pewne. Tylko można polemizować czy będzie to komplet? Wydaje mi się , że remis to wszystko na co stać "Niebieskich"
Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk X
Jaga 3 remisy dlaczego nie 4? Mecz zapowiada sie bez większych emocji 0-0 to wszystko na co stać obie drużyny.
GKS Bełchatów - Dysko-Polo 1
Ekipa Janasa poczyna sobie całkiem nieźle odstawili siłownie, wzięli się za grę.
Cracovia Kraków - Odra Wodzisław X
Trudno zgadnąć co tu sie może wydarzyć. Ostatni remis Cracovi z Dysko-Polo może świadczyć , że drużyna ma kryzys za sobą. Chodź po meczu ligowym z Wisłą myślałem podobnie, za to Odra najbardziej nie obliczalny zespół ligi.
Górnik Zabrze - ŁKS Łódź 1
Z kim jak nie z nimi? Tak konsekwentnie stawiam na Górnik, a oni konsekwentnie dają ciała.
Lech Poznań - Śląsk Wrocław 1
Śląsk dobry, ale za słaby na Lech.
Arka Gdynia - Polonia Bytom 1
Arka 3 porażki z rzędu czas na punkty. Polonistów stać , żeby wywieź z Gdyni punkcik , ale musieli by wykonać konkretną szarańczę.
Legia Warszawa - Wisła Kraków 3-0
Bez większego komentarza. Rado ,Iwański ,Chinyama. Wybierają się ktoś na mecz? Pytam o kibiców z Krk?
Piast Gliwice - Ruch Chorzów X
Derby Śląska :-) Po ostatniej wygranej Ruch z Lechem wydają się punkty Z Piastem niemal pewne. Tylko można polemizować czy będzie to komplet? Wydaje mi się , że remis to wszystko na co stać "Niebieskich"
Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk X
Jaga 3 remisy dlaczego nie 4? Mecz zapowiada sie bez większych emocji 0-0 to wszystko na co stać obie drużyny.
GKS Bełchatów - Dysko-Polo 1
Ekipa Janasa poczyna sobie całkiem nieźle odstawili siłownie, wzięli się za grę.
Cracovia Kraków - Odra Wodzisław X
Trudno zgadnąć co tu sie może wydarzyć. Ostatni remis Cracovi z Dysko-Polo może świadczyć , że drużyna ma kryzys za sobą. Chodź po meczu ligowym z Wisłą myślałem podobnie, za to Odra najbardziej nie obliczalny zespół ligi.
Górnik Zabrze - ŁKS Łódź 1
Z kim jak nie z nimi? Tak konsekwentnie stawiam na Górnik, a oni konsekwentnie dają ciała.
Lech Poznań - Śląsk Wrocław 1
Śląsk dobry, ale za słaby na Lech.
Arka Gdynia - Polonia Bytom 1
Arka 3 porażki z rzędu czas na punkty. Polonistów stać , żeby wywieź z Gdyni punkcik , ale musieli by wykonać konkretną szarańczę.
Legia Warszawa - Wisła Kraków 3-0
Bez większego komentarza. Rado ,Iwański ,Chinyama. Wybierają się ktoś na mecz? Pytam o kibiców z Krk?
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- paku
- Juventino
Wybieram się. Widze że jestes optymistą. Doping będzie ? W sumie głupie pytanieoliver pisze:Legia Warszawa - Wisła Kraków 3-0

Zresztą, PZPN wam pomaga już teraz wygrać ten mecz. Zawieszenie Boguskiego za bóg wie co. Bez komentarza...
- Lypsky
- Juventino
jaki autor takie pytanie.paku pisze: Doping będzie ? W sumie głupie pytanie
no no, jeszcze tylko dwie brameczki za nas strzelą i będzie git.paku pisze:Zresztą, PZPN wam pomaga już teraz wygrać ten mecz. Zawieszenie Boguskiego za bóg wie co. Bez komentarza...
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- paku
- Juventino
Rozumiem że nie będzie oprawy na meczu ?Lypsky pisze:jaki autor takie pytanie.paku pisze: Doping będzie ? W sumie głupie pytanie
no no, jeszcze tylko dwie brameczki za nas strzelą i będzie git.paku pisze:Zresztą, PZPN wam pomaga już teraz wygrać ten mecz. Zawieszenie Boguskiego za bóg wie co. Bez komentarza...

- paku
- Juventino
Jakbyś czytał moje posty to byś wiedział czy się wybieram czy nieLypsky pisze:będzie.
myślę, że już wygraliśmy. 2:0, obie bramki po karnych z kapelusza, nie ma co oglądać.
a ty kibicu nie jedziesz za swoimi do stolycy?

Przeczytaj to się dowiesz.
- oliver
- Juventino
paku pisze: Zresztą, PZPN wam pomaga już teraz wygrać ten mecz. Zawieszenie Boguskiego za bóg wie co. Bez komentarza...
Nie widziałem tej sytułacii, ale z tego co piszę to dwa mecze to i tak mało. To już los trafił , że padło na Legię i można spekulować. Legia z ŁKS grała bardzo ostrożnie nawet zagrożony Roger nie wszedł na boisko.Komisja Ligi pisze: Podczas meczu 9. kolejki Ekstraklasy Wisła Kraków - Piast Gliwice Rafał Boguski kopnął bez piłki rywala co umknęło uwadze trójki sędziowskiej.
Wszystko było cacy, a tu pech chciał i Wójta zawinęli. :roll:paku pisze:W sumie bym sie nie zdziwił jakby wam pzpn już brameczki strzelił![]()
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- D-Rose
- Juventino
No, a pozal sie Boze Boguski to taki wirtuoz pilki noznej ze nawet sam Messi sie przy nim kryje, jego technika powala na kolana a o skutecznosci to juz nie bede wspominał...paku pisze:A o zachowaniu Grzelaka nie wspomnisz ? Dziwne. A przecież, to Legionista
Gadasz jakby kto to nie wiem byl, czy z nim czy bez niego i tak obecny Mistrz Polski przegra w Warszawie... ale rozumiem ze teraz bedziecie mieli powod aby jezdzic po Legii ze akurat teraz go zawiesili... i bedziecie mowic ze to na zamowienie Legii taki werdykt zapadł
Janek Urban bal sie o Rogera to go poprostu do meczu z LKSem nie wystawil zeby go przypadkiem nie zawieszono... No ale Skorza musial go wystawic, bo przeciez graliscie z mocarnym Piastem Gliwice... którego 2 garnitur Wisly powienien pokonac... tak to jest jak bezmyslnosc trenera zetknie sie jeszcze z pechem, przy nastepnej okazji Skorza nie wystwia Boguskiego przed meczem z Legia
a co do Grzelaka, powiem tyle, zycie...
- paku
- Juventino
Równi i równiejsi. Tak to się nazywa.VirusT pisze: a co do Grzelaka, powiem tyle, zycie...
A Boguski obok Brożka jest naszym najgroźniejszym zawodnikiem, Ale cieszcie się, nie zagra z Legią

Przed meczem.
Legia-Wisła 1-0.
Pozdro.
- Lypsky
- Juventino
aaa nie zauważyłem bączku.paku pisze: Jakbyś czytał moje posty to byś wiedział czy się wybieram czy nie
Przeczytaj to się dowiesz.
jak będziemy śpiewać 'Juve' na żylecie, przyłączysz się do nas?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady