Ekstraklasa 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto zostanie Mistrzem Polski 2008/2009 ?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 października 2008, 11:52

Kiedy wszyscy wręcz prosili o nowego bramkarza w Krakowie nikt nie słuchał. Teraz sami się przekonali że jednak pozycja bramkarza w drużynie Mistrzów Polski nie jest najlepiej obsadzona. Jak w przerwie nie będzie transferów, podejrzewam dymisję Macieja Skorży, a szkoda bo to trener który ma pomysł, i który ten pomysł realizuje mimo braku odpowiednich zawodników do tego. Może do Juve pójdzie? :whistle:

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2008, 12:50

Małkowski to patałach. Ma wpisane w CV - Feyenoord Rotterdam i wszyscy nabierają, że musi sobą coś reprezentować skoro był w takim klubie, a reprezentuje tyle, że nie chcieli go nawet słabi szkoccy kopacze kartofli. Pawełek jest lepszy.

Obrazek
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 października 2008, 14:58

Malkowski bronil w Hibernian dosc przyzwoicie. Wiec az tak wielkim patalachem nie jest. Na dublera sie nadaje, ale.. jest przeciez Juszczyk.
Wisla potrzebuje bramkarza o poziomie rownym lub wiekszym od Pawelka, aby zwiekszyc rywalizacje.

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2008, 17:03

Bronił tak przyzwoicie, że z nim rozwiązali kontrakt :P A wcześniej wypożyczali go m.in. do Gretna F.C. (które notabene upadło :P)...
Nie ma się co oszukiwać ten kopacz, to żadna konkurencja dla Pawełka.

Obrazek
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 21:19

Temat coś przycichł, a tu zbliża nam sie prawdziwy hit polskiej ligi. Prasa p, portale poświęcają więcej miejsca temu niedzielnemu wydarzeniu. Więc ja tutaj dodam coś od siebie na temat 10 kolejki + moje typy

Piast Gliwice - Ruch Chorzów X
Derby Śląska :-) Po ostatniej wygranej Ruch z Lechem wydają się punkty Z Piastem niemal pewne. Tylko można polemizować czy będzie to komplet? Wydaje mi się , że remis to wszystko na co stać "Niebieskich"

Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk X
Jaga 3 remisy dlaczego nie 4? Mecz zapowiada sie bez większych emocji 0-0 to wszystko na co stać obie drużyny.

GKS Bełchatów - Dysko-Polo 1
Ekipa Janasa poczyna sobie całkiem nieźle odstawili siłownie, wzięli się za grę.

Cracovia Kraków - Odra Wodzisław X
Trudno zgadnąć co tu sie może wydarzyć. Ostatni remis Cracovi z Dysko-Polo może świadczyć , że drużyna ma kryzys za sobą. Chodź po meczu ligowym z Wisłą myślałem podobnie, za to Odra najbardziej nie obliczalny zespół ligi.

Górnik Zabrze - ŁKS Łódź 1
Z kim jak nie z nimi? Tak konsekwentnie stawiam na Górnik, a oni konsekwentnie dają ciała.

Lech Poznań - Śląsk Wrocław 1
Śląsk dobry, ale za słaby na Lech.

Arka Gdynia - Polonia Bytom 1
Arka 3 porażki z rzędu czas na punkty. Polonistów stać , żeby wywieź z Gdyni punkcik , ale musieli by wykonać konkretną szarańczę.

Legia Warszawa - Wisła Kraków 3-0
Bez większego komentarza. Rado ,Iwański ,Chinyama. Wybierają się ktoś na mecz? Pytam o kibiców z Krk?

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 21:29

oliver pisze:Legia Warszawa - Wisła Kraków 3-0
Bez większego komentarza. Rado ,Iwański ,Chinyama. Wybierają się ktoś na mecz? Pytam o kibiców z Krk?
Wybieram się. Widze że jestes optymistą. Doping będzie ? W sumie głupie pytanie :D
Zresztą, PZPN wam pomaga już teraz wygrać ten mecz. Zawieszenie Boguskiego za bóg wie co. Bez komentarza...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 21:34

paku pisze: Doping będzie ? W sumie głupie pytanie :D
jaki autor takie pytanie.
paku pisze:Zresztą, PZPN wam pomaga już teraz wygrać ten mecz. Zawieszenie Boguskiego za bóg wie co. Bez komentarza...
no no, jeszcze tylko dwie brameczki za nas strzelą i będzie git.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 21:36

Lypsky pisze:
paku pisze: Doping będzie ? W sumie głupie pytanie :D
jaki autor takie pytanie.
paku pisze:Zresztą, PZPN wam pomaga już teraz wygrać ten mecz. Zawieszenie Boguskiego za bóg wie co. Bez komentarza...
no no, jeszcze tylko dwie brameczki za nas strzelą i będzie git.
Rozumiem że nie będzie oprawy na meczu ? :D Zresztą, wasza sprawa. W sumie bym sie nie zdziwił jakby wam pzpn już brameczki strzelił ;) Pogratulować.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 22:00

będzie.

myślę, że już wygraliśmy. 2:0, obie bramki po karnych z kapelusza, nie ma co oglądać.

a ty kibicu nie jedziesz za swoimi do stolycy?

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 22:17

Lypsky pisze:będzie.

myślę, że już wygraliśmy. 2:0, obie bramki po karnych z kapelusza, nie ma co oglądać.

a ty kibicu nie jedziesz za swoimi do stolycy?
Jakbyś czytał moje posty to byś wiedział czy się wybieram czy nie ;)
Przeczytaj to się dowiesz.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 22:22

paku pisze: Zresztą, PZPN wam pomaga już teraz wygrać ten mecz. Zawieszenie Boguskiego za bóg wie co. Bez komentarza...
Komisja Ligi pisze: Podczas meczu 9. kolejki Ekstraklasy Wisła Kraków - Piast Gliwice Rafał Boguski kopnął bez piłki rywala co umknęło uwadze trójki sędziowskiej.
Nie widziałem tej sytułacii, ale z tego co piszę to dwa mecze to i tak mało. To już los trafił , że padło na Legię i można spekulować. Legia z ŁKS grała bardzo ostrożnie nawet zagrożony Roger nie wszedł na boisko.
paku pisze:W sumie bym sie nie zdziwił jakby wam pzpn już brameczki strzelił ;)
Wszystko było cacy, a tu pech chciał i Wójta zawinęli. :roll:

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 22:45

A o zachowaniu Grzelaka nie wspomnisz ? Dziwne. A przecież, to Legionista :D

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 22:58

paku pisze:A o zachowaniu Grzelaka nie wspomnisz ? Dziwne. A przecież, to Legionista :D
No, a pozal sie Boze Boguski to taki wirtuoz pilki noznej ze nawet sam Messi sie przy nim kryje, jego technika powala na kolana a o skutecznosci to juz nie bede wspominał...

Gadasz jakby kto to nie wiem byl, czy z nim czy bez niego i tak obecny Mistrz Polski przegra w Warszawie... ale rozumiem ze teraz bedziecie mieli powod aby jezdzic po Legii ze akurat teraz go zawiesili... i bedziecie mowic ze to na zamowienie Legii taki werdykt zapadł

Janek Urban bal sie o Rogera to go poprostu do meczu z LKSem nie wystawil zeby go przypadkiem nie zawieszono... No ale Skorza musial go wystawic, bo przeciez graliscie z mocarnym Piastem Gliwice... którego 2 garnitur Wisly powienien pokonac... tak to jest jak bezmyslnosc trenera zetknie sie jeszcze z pechem, przy nastepnej okazji Skorza nie wystwia Boguskiego przed meczem z Legia

a co do Grzelaka, powiem tyle, zycie...

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 23:43

VirusT pisze: a co do Grzelaka, powiem tyle, zycie...
Równi i równiejsi. Tak to się nazywa.
A Boguski obok Brożka jest naszym najgroźniejszym zawodnikiem, Ale cieszcie się, nie zagra z Legią ;)
Przed meczem.
Legia-Wisła 1-0.
Pozdro.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 23:53

paku pisze: Jakbyś czytał moje posty to byś wiedział czy się wybieram czy nie ;)
Przeczytaj to się dowiesz.
aaa nie zauważyłem bączku.
jak będziemy śpiewać 'Juve' na żylecie, przyłączysz się do nas?

ODPOWIEDZ