Freestyle by KeRMit
- KeRmit19
- Juventino
Po dzisiejszym wyjsciu od fryzjera w tagicznym wrecz humorze(gorzej mnie obciac nie mogl - ja swoje a on swoje..) postanowilem, ze musze sobie poprawic w jakis sposob humor. Wiec, wyszedlem na podworko, zaczalem sobie kopac pilke i pomyslalem, ze moze cos nakrece, a jak mi bedzie w miare dobrze sie gralo to moze zmontuje jakis filmik. Okazalo sie, ze moj efekt koncowy przeszedl moje najsmielsze oczekiwania, bo na poczatku nie myslalem o tym by montowac jakas kompilacje - a jednak zrobilem to;].
"Kompilacja" ta jest moja pierwsza powazniejsza:P. Robilem ja w MMV, bo z Sony Vegasem jeszcze sie nie oswoilem i predko to raczej nie nastapi. Wielkich cudow w niej nie ma, mimo to chcialbym zebyscie ocenili i skomentowali w miare mozliwosci to co wam sie w niej podoba i to co wam sie nie podoba
tematyka czysto pilkarska, wiec zachecam do ogladania
FREESTYLE BY KERMIT
"Kompilacja" ta jest moja pierwsza powazniejsza:P. Robilem ja w MMV, bo z Sony Vegasem jeszcze sie nie oswoilem i predko to raczej nie nastapi. Wielkich cudow w niej nie ma, mimo to chcialbym zebyscie ocenili i skomentowali w miare mozliwosci to co wam sie w niej podoba i to co wam sie nie podoba

FREESTYLE BY KERMIT
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No stary, dla mnie rewelka, naprawdę zrobił na mnie duże wrażenie. Sam kocham się w piłkarskim freetylu, więc wiem że jest to trudne i wymaga wiele czasu a czasami cierpliwości 8) Także naprawdę jest
Jeśli fryzjer Cię motywuje do takich rzeczy, to powineneś mu podziękować, jakieś dobre piwo przynajmniej

Jeśli fryzjer Cię motywuje do takich rzeczy, to powineneś mu podziękować, jakieś dobre piwo przynajmniej

- oliver
- Juventino
To może ktoś w domu powinien zrobić Ci małego psikusa i w nocy podreperować twoje włoski nożyczkami ;-) Ciekawe co byś w tedy wymyślił?
A tak na temat filmiku mnie się ogólnie bardzo podobał. Może oprócz tego , że trawnik, a nie ulica. Wiesz w mojej okolicy to sam asfalt i bloki wiec wiesz jak to wygląda.
A tak na temat filmiku mnie się ogólnie bardzo podobał. Może oprócz tego , że trawnik, a nie ulica. Wiesz w mojej okolicy to sam asfalt i bloki wiec wiesz jak to wygląda.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- KeRmit19
- Juventino
Korzystajac z ladnej pogody, ktora towarzyszyla mi w moim regionie podczas weekendu postanowilem nagrac kolejna freestylowa kompilacje
O ile moja pierwsza kompilacja, ukazywala jakby podstawy, o tyle w tej kompilacji staralem sie juz pokazac raczej chyba wszystko co aktualnie umiem
Tak wiec zapraszam i zachecam do ogladania i oceniania drugiej czesci mojego Freestylu;].
FREESTYLE BY KERMIT PART II
FREESTYLE BY KERMIT PART II