Freestyle by KeRMit

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2008, 01:46

Po dzisiejszym wyjsciu od fryzjera w tagicznym wrecz humorze(gorzej mnie obciac nie mogl - ja swoje a on swoje..) postanowilem, ze musze sobie poprawic w jakis sposob humor. Wiec, wyszedlem na podworko, zaczalem sobie kopac pilke i pomyslalem, ze moze cos nakrece, a jak mi bedzie w miare dobrze sie gralo to moze zmontuje jakis filmik. Okazalo sie, ze moj efekt koncowy przeszedl moje najsmielsze oczekiwania, bo na poczatku nie myslalem o tym by montowac jakas kompilacje - a jednak zrobilem to;].

"Kompilacja" ta jest moja pierwsza powazniejsza:P. Robilem ja w MMV, bo z Sony Vegasem jeszcze sie nie oswoilem i predko to raczej nie nastapi. Wielkich cudow w niej nie ma, mimo to chcialbym zebyscie ocenili i skomentowali w miare mozliwosci to co wam sie w niej podoba i to co wam sie nie podoba :wink: tematyka czysto pilkarska, wiec zachecam do ogladania :prochno:

FREESTYLE BY KERMIT

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 października 2008, 10:50

No stary, dla mnie rewelka, naprawdę zrobił na mnie duże wrażenie. Sam kocham się w piłkarskim freetylu, więc wiem że jest to trudne i wymaga wiele czasu a czasami cierpliwości 8) Także naprawdę jest :ok:

Jeśli fryzjer Cię motywuje do takich rzeczy, to powineneś mu podziękować, jakieś dobre piwo przynajmniej :smile:

Obrazek
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2008, 12:27

To może ktoś w domu powinien zrobić Ci małego psikusa i w nocy podreperować twoje włoski nożyczkami ;-) Ciekawe co byś w tedy wymyślił?

A tak na temat filmiku mnie się ogólnie bardzo podobał. Może oprócz tego , że trawnik, a nie ulica. Wiesz w mojej okolicy to sam asfalt i bloki wiec wiesz jak to wygląda.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2008, 13:34

Magiczny człowiek :D :prochno:
I o to mamy przykład zbawiennego wpływu fryzjera na polska piłke ;)

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2008, 14:01

Korzystajac z ladnej pogody, ktora towarzyszyla mi w moim regionie podczas weekendu postanowilem nagrac kolejna freestylowa kompilacje :wink: O ile moja pierwsza kompilacja, ukazywala jakby podstawy, o tyle w tej kompilacji staralem sie juz pokazac raczej chyba wszystko co aktualnie umiem :wink: Tak wiec zapraszam i zachecam do ogladania i oceniania drugiej czesci mojego Freestylu;].
FREESTYLE BY KERMIT PART II

ODPOWIEDZ