Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- ewerthon
- Juventino
hahatabo89 pisze:
no nie postarali sie ale wtopy są juz chyba zawsze.. przynajmniej nie napisali calej strony o Bońku :C

- Ivory
- Juventino
No widać zapomnieli o Juve przez ten okres i stąd artykuł naprędce z kardynalnymi błędami.
Nie wspomnę nawet o rankingu "siła drużyny", gdzie Bożydar stawia na równi PSV, Fiorentinę i FC Porto z Celtikiem. (5/10 dostali)
Nie wspomnę nawet o rankingu "siła drużyny", gdzie Bożydar stawia na równi PSV, Fiorentinę i FC Porto z Celtikiem. (5/10 dostali)
- cysiekchmiel
- Juventino
spodziewałem się czegoś innego... :? myślałem że będzie trochę więcej do przeczytania o Juve i coś mi Giovinco nie pasował

- Basiek
- Juventino
Jak dokładniej się temu "Skarbowi kibica" przyjrzeć to błędów jest więcej, od razu oczywiście zauważyłem te które wymieniliście, ale spójrzcie również na profil Bordeaux. Jako gwiazdę wymieniono Yoanna Gourcuff. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt ze Gourcuff jest biały, a na zdjęciu figuruje czarnoskóry Yoan Gouffran.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W wydaniu piłki nożnej Najlepsze Ligi w Europie czy jako tak, jest plakat Del Piero, A 4 z przedsezonowych sparingów. Do tego opis kadej drużyny, terminarzi takie tam.
Cena 6 zł.
Cena 6 zł.

- Sapo
- Juventino
Nigdzie nie mogłem tego znaleźć wczoraj. Można prosić o jakiś skan?Dragon pisze:W wydaniu piłki nożnej Najlepsze Ligi w Europie czy jako tak, jest plakat Del Piero, A 4 z przedsezonowych sparingów. Do tego opis kadej drużyny, terminarzi takie tam.
Cena 6 zł.
- Dragon
- Qualità Juventino
Niestety nie mam jeszcze tej gazetki. Poszukaj w większych sklepach/ marketach. U nie było w jednym Groszku, w drugim już nie...Sapo_JuveFan pisze:Nigdzie nie mogłem tego znaleźć wczoraj. Można prosić o jakiś skan?Dragon pisze:W wydaniu piłki nożnej Najlepsze Ligi w Europie czy jako tak, jest plakat Del Piero, A 4 z przedsezonowych sparingów. Do tego opis kadej drużyny, terminarzi takie tam.
Cena 6 zł.

- juveluck
- Juventino
A jak w Poznaniu nie ma groszków to gdzie mam szukać?Dragon pisze:Niestety nie mam jeszcze tej gazetki. Poszukaj w większych sklepach/ marketach. U nie było w jednym Groszku, w drugim już nie...Sapo_JuveFan pisze:Nigdzie nie mogłem tego znaleźć wczoraj. Można prosić o jakiś skan?Dragon pisze:W wydaniu piłki nożnej Najlepsze Ligi w Europie czy jako tak, jest plakat Del Piero, A 4 z przedsezonowych sparingów. Do tego opis kadej drużyny, terminarzi takie tam.
Cena 6 zł.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Gigi Buffon
- Juventino
W kioskach lub salonikach prasowych ! Na sto procent będzie w Empiku ... Miłego szukania
Co do tych Lig to mam pretensje o dwie rzeczy... 1 Terminarz Angieslski jest dopiero od 2 kolejki ,2 w kadrze Juve Marchionnimma 29 zamiast 32 a w obronie zamiast Ariaudo , który częściej gra w składzie Juve jest De Paola ....

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Dragon
- Qualità Juventino
Dokładnie, w epiku to na banka, ogólnie w hipermaktech większych na pewno i nawet w kioskach, ale pewnie nie wszystkichjuveluck pisze:A jak w Poznaniu nie ma groszków to gdzie mam szukać?Dragon pisze:Niestety nie mam jeszcze tej gazetki. Poszukaj w większych sklepach/ marketach. U nie było w jednym Groszku, w drugim już nie...Sapo_JuveFan pisze:
Nigdzie nie mogłem tego znaleźć wczoraj. Można prosić o jakiś skan?

- Sapo
- Juventino
W najnowszym Bravo Sport z Del Piero! i Henrym na okładce karty 'Gwiazdy Ligi Mistrzów'. Z Juve są Alex, Treze i Gigi
Ponadto kilka artykułów w których jest mowa o Juve. Polecam najnowszy numer czasopisma sezonowca 

- mateo369
- Juventino
czasopisma sezonowca powiadasz? - więc twierdzisz ze to czysty przypadek ze wszystkie świeżutkie newsy co nowego w bs pochodzą od CiebieSapo_JuveFan pisze:W najnowszym Bravo Sport z Del Piero! i Henrym na okładce karty 'Gwiazdy Ligi Mistrzów'. Z Juve są Alex, Treze i GigiPonadto kilka artykułów w których jest mowa o Juve. Polecam najnowszy numer czasopisma sezonowca

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood